Zajímavé zprávy

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Vždyť je to pěkný článek, docela čtivý. Kromě toho - jak poznáš nejlépe cizí zemi? 100 bezvýznamných bodů mají ti, kteří odpověděli: ,,Navštívím místní hospodu."
A o chlastu je tam jedna zmínka - studenti s pivem. Pořád nechápu, co tím myslíš... :think:
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Vallun píše:
Hamster píše:Vallun: Obyčejný článeček "z cesty po...". Co se tii nelíbí? Název?
To,že by reportéři neměli na cestách psát a chlastat zároveň:)
Já bych řekl, že v tom má prsty čínské opium.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Kdyby si dali opium, tak by toho asi moc nenapsali, leda by měli rádi běhající papíry, uklánějící se písmenka a zpívající pera :lol: Mimochodem, když už jsme takhle u toho (taky by to mohla být ,zajímavá zpráva', ať nejsem totálně OT), kolik tak člověk vysolí za pipeku opia v Praze? Máte někdo přehled?
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Carlos píše:Kdyby si dali opium, tak by toho asi moc nenapsali, leda by měli rádi běhající papíry, uklánějící se písmenka a zpívající pera :lol: Mimochodem, když už jsme takhle u toho (taky by to mohla být ,zajímavá zpráva', ať nejsem totálně OT), kolik tak člověk vysolí za pipeku opia v Praze? Máte někdo přehled?
To nevím, v Praze nežiju, u nás, na průmyslové vesnici frčí perník. Jinak chceš něco nakoupit pro váš antifa oddíl?
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Co já vím, tak většina antify (resp. 99% těch, co znám) nefetuje. Ten zbytek si dá sem tam trávu nebo haš.
Kdepak, mě jen zajímalo, za kolik se to v Praze pohybuje. Když jsem tam byl naposledy, ceny kokainu byly docela dost rozdílné - dealující běloch převlečený za černocha chtěl 2500,- a dealující černoch převlečený za bělocha (mimochodem, oba se vyskytovali v okolí chateau de la rue) chtěl jen 750,-. Obojí bylo stejné množství.
...Jen pro pořádek, to svinstvo neberu, ale je dobré mít přehled. I když opium bych asi zkusil, pokud by opi-bary byly sledované zdravotnickým personálem jako coffeeshopy v Holandsku - jenže to bych zase u nás opium nevyzkoušel. Nemám já smůlu? :-D
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Čína není ve své postatě nic unikátního. To co předvádí je složení několika faktorů:
1.nadbytek levné a neumělé pracovní síly - levná příprava polotovarů a základních surovin, často získaných z odpadu získaného po celém světě.
2. Nadbytek slušně vzdělané a pracovité pracovní síly - výroba základních ekonomických atributů.
3. Dvojité státní dotace - do výroby a na podporu exportu. To je něco co země G-7 považují za nepřípustné a stíhají to.
4. Až neskutečná ctižádost a snaha vyniknout
5. Naprostá neúcta ke zdraví a bezpečnosti lidí

Až se svět vzpamatuje a zavede potřebná cla, až světová banka přestane subvence tolerovat a až se západ domluví na kvótách zboží, bude po zázraku.

Jestli antifa jede ve fetu nevím a nemyslím si, že to nějak má souznění s článkem. Nebo že by Číňané byli fetem vyspídovaní do drsných výkonů a antifa to odhalila a chtěla se něčemu přiučit?
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Neferit Sr. píše:5. Naprostá neúcta ke zdraví a bezpečnosti lidí.
Až se svět vzpamatuje a zavede potřebná cla, až světová banka přestane subvence tolerovat a až se západ domluví na kvótách zboží, bude po zázraku.
Ano, to zejména. Zas a znova mi dokazauješ, že jsi moudrý člověk (žádné vlezdoprdelkování a jiné rektální sporty, jenom poklona)
Neferit Sr. píše:Jestli antifa jede ve fetu nevím a nemyslím si, že to nějak má souznění s článkem. Nebo že by Číňané byli fetem vyspídovaní do drsných výkonů a antifa to odhalila a chtěla se něčemu přiučit?
Antifa totiž v očích pravicových extremistů zpodobňuje levicovou ,feťáckou' mládež. Pravicoví extremisté však nehledí na svůj životní režim (,,Tak ještě jedno pětipivo, zbiju negra a du spát.") a zejména velmi rádi přehlížejí levicové protidrogové kampaně (Straight Edge a jiné).
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Upřímně, straight edge byl třeba i takový Adolf Hitler, to pro mě není berná mince o nikom. Krom toho straight edge se šíří v obou táborech - něco o straight edge z druhé strany.
A Antifa by bez THC nedala ani ránu, to je jak Národní Odpor bez piva. (Aneb pravda je tradičně uprostřed. ;-) )

Btw, Carlosi, ty jsi hrozná antifa příručka. Zasíláte tyhle propagační kydy i na mailové schránky?
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Nezasíláme, aspoň myslím. Domníval jsem se, že Neferit Sr. se zajímal, já mu odpověděl, mohl jsi udělat to samé.

Straight Edge z druhé strany je nesmysl, protože buď Straight Edge jsi nebo ne - nic napůl (žádné občas pivo a podobně). Straight Edge se váže k HC scéně, takže původně bylo naprosto apolitické. JE apolitické dodnes, jde jen o to, že neznám národistu, který by nepil nebo alespoň nekouřil.

Mimochodem třeba já trávu nekouřím a lidi z mého okolí, kteří se k antifě hlásí taky ne (pravda, jeden by byl, ten občas i šňupe perník), ale to je záležitost jedince. Chtěl jsem jen říct, že antifašista není automaticky feťák!

Jo a ještě otázečka: Ty svým kydům vážně věříš nebo po sobě jen rád čteš? No v každém případě, jestli to vydáš knižně, bude to mezi tvými větší hitovka než Mein Kampf! Držím palce, protože takovou snůšku zhovadilých komentářů založených na bezúčelné provokaci jsem nečetl od doby, kdy jsem narazil na diskusi členů Národního Odporu.
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Antifa je super. Tento plebs se vybije s plebsem ultrapravicovým a zbyde tak prostor třebas i pro nějaké myšlenky.
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Adieu: Jsi jako Bruce Willis ve filmu Poslední Zůstává. Vzadu na kazetě bylo něco ve smyslu: John Smith (Willis) přijíždí do malého městečka Jericho ovládaného dvěma mafiánskými gangy. Dokáže balancovat uprostřed a dokázat zůstat naživu jako poslední?
Myslím, že v budoucnu, pokud to aplikujeme na můj a Lerekův předmět sporu - my plebs vymřeme a normální lidé se bez nás budou mít lépe :-D
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Carlos: Jestli mne hodláš řadit mezi normální lidi...

Ono možná by nebylo od věci uvědomit si tu myšlenkovou chudobu celé slavné antify. Znám z ní pár idiotů a oni berou svůj "boj za práva individualit" tak rozkošně vážně..., již si ovšem neuvědomují, že nebýt nácků, skinheadů a ultrapravičáků vůbec, tak by neexistovala ani antifa. A oni by bojovali proti něčemu jinému. Protože to je to jediné, oč tu kráčí.

Jak jsi jednou psal - je neskutečná chyba spojovat antifu s anarchisty. Taková urážka ideje anarchie. A je smutné, když některé opravdu kvalitní články a-kontra ředí tento primitivní opoziční hnus. Nyní se na stránkách a-kontra objevilo mobilizační video antify, nádherný kus propagandy, který má všechny ty "svobodomyslné lidičky" přimět mlátit skinheady po hubě při jejich pochodu. Mně se z toho popravdě řečeno dělá na zvracení.

P. S. Ta věta o Willisovi je náramná švanda.
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Milý Carlosi, když se Neferit Sr. zajímal o Antifu, tak nevím, co bych mu o tom říkal. Ale když někdo dělá z hnutí plebsu A bůhví jak vznešenou věc a druhé opoziční hnutí plebsu B naopak sráží polopravdami či lživými argumenty do země, tak jsem přesvědčen, že je nutné ten propagační škvár trochu usměrnit a uvést na pravou míru. Obvzlášť když nemám plebs A i B rád a ještě jsem tebou hozen na jednu hromadu s těmi B frajery.

Posuneme se dále...
Straight Edge z druhé strany je nesmysl... jde jen o to, že neznám národistu, který by nepil nebo alespoň nekouřil
Myšleno z druhé strany politické barikády, tedy žádný nesmysl.
Taky jde o to, kolik a jakých těch "národistů" znáš. Já osobně třeba o pár pravicových nadšencích SXE vím.
Jo a ještě otázečka: Ty svým kydům vážně věříš nebo po sobě jen rád čteš?
Zkus hádat, antifašisto. :-P
No v každém případě, jestli to vydáš knižně, bude to mezi tvými větší hitovka než Mein Kampf! Držím palce, protože takovou snůšku zhovadilých komentářů založených na bezúčelné provokaci jsem nečetl od doby, kdy jsem narazil na diskusi členů Národního Odporu.
Ano, už delší dobu se cítím jako rozený vůdce, který opráší rasu a národ v Česku a povede národ do boje až tu bude nejhůř. ;-) :lol:
Nicméně, jsem rád, že to vidíme tak trošku podobně. Ani já jsem horší plky nečetl od poslední návštěvy stránek http://www.antifa.cz

Ještě mě tak napadá, k těm levicovým protidrogovým kampaním, ukaž mi, prosím, nějakou mimo levice typu KSM (tedy autoritářské). Tedy spíše něco z anarchistické či antifa dílny. Vítězství zdar a dobrou noc.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Adieu píše:Antifa je super. Tento plebs se vybije s plebsem ultrapravicovým a zbyde tak prostor třebas i pro nějaké myšlenky.
Tak v tomhle s Tebou musím naprosto souhlasit:)

Co se týče levicových antidrogových kampaní, tak se přiznám,že nevím vůbec o žádné, ale je fakt, že tohle skoro nesleduji. IMHO nejlepší protifeťácký produkt vyrábí společnost Serrier a Bellot;)

Neferit Sr. - s těma clama je drobný problém, že WB a spol. narvaly do Číny dost peněz a nechtj o ně přijít.:(

Já osobně bych hlavně preferoval urychlené zavedení kontroly kvality (dováženého čínského zboží) především s ohledem na ekologickou zátěž. Přiznám se, že ač je mi jejich dělníků líto, tak mne skoro více vadí obsah ruzných hnusíků, které níčí přírodu celosvětově.

A dalším podstatným krokem by měla být přísná ochrana autorských práv...číňánci kopírují doslova všechno a za úposlední rok dlě HN položili plagiáty nejméně 4 české továrny s více enž 250 zaměstnanci každá:(
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Borci, zbytečně se melete. Ono ve své podstatě je to všechno blbost. Nic není tak jak bylo.
Když se podíváte na dějiny anarchistického hnutí tak to, co se dnes vydává za anarchisty je jakáci mutace, která s původní formou tohoto pohledu na svět má společného jen velmi málo.

Antifa? dobře, je to dost podobné. Navíc to hnutí pokud se to vůbec hnutím nazvat dá, je dnes natolik transformované, že ani to už není co bývalo. A mimo to že kde se dá útočí na ty co sama označi za nácky nic jiného není schopna sdělit.

A pak je tady to, co se souhrně nazývá holejma lebkama a náckama. Hodně lidem to splývá což je blbost. Struktura holých lebek je tak složitá a tak nečitelná, že ani o hnutí nemůže jít.

Takže ve své podstatě několik stovek Těchto lidí kteří jsou někdy i oprávněně obviňováni z propagace kdovíčeho a několi stovek jejich odpůrců dokáže zaměstnat politiky na všech úrovních na hodně dlouho. Problém je obojí a myslím si že i anarchisté do dnešní doby nepatří - mě připadají jako když mezi treskama plave jedna latimerie.

Za jedinou opravdovou hrozbu považuji z těchto tří uskupení neonacisty. Ti mi vadí a bylo by je potřeba nějakým způsobem eliminovat - ne postřílet, prostě zbavit je možností a vlivu.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“