Operation Flashpoint
Moderátor: sevencreature
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ale jseš.MCZ píše:Dobře, řekněme, že mi úroveň reality se vším všudy na obtížnost "Kadeta" vyhovuje, a tobě třeba ne. Proto ale nejsem loser.

Ne, nemyslím to vážně, každej je dobrej v něčem jiném, já taky některé hry nezvládám na vyšší obtížnost.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ano, ano. A nejlepší je ta nostalgie, když už jseš téměř na konci a vpomínáš na tvrdé začátky v kůži običejného vojína.javor píše:Ta obtížnost roste úměrně skillu, to jo. Ale stejně mám nejrdaši ty první mise, ty mají nejlepší atmosféru.Tafif píše:btw, správná věc je taky to, že obžížnost všech misí je vpodstatě stejná. Ne jako v Doomovi, kdy to je s každým levelem horší a horší.
Hole mágů to nejsou přeludy,
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jj speciální noční mise za Gastovskeho jsou super.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
S trochou cviku se i tohle dá. Stačí je někam umístit a zadat příkaz polož nálož. Většinou se pohybujete neodhalení v mrtvé základně, takže máte času dost.MCZ píše:Tyhle mise ale občas kazí jedna věc - další členové skupiny, co sebou mají hlavně výbušniny, pokud které hráč chce použít, je nejlepší nechat parťáky někde v lese a sám všechny (i jejich) nálože umístit, jelikož navigace přes rádio je občas šílená.
Mě se nejvíc líbila mise Sabotér, kde jsem vždy ukradl T80 a zrušil celou základnu a všechny hlídky a posily (vrtulníky, BVPs, pěchotu).
Žralok, který štěká, nekouše.
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
MCZ: Není to zase takový problém. Je pravda, že tyto mise bych taky radši v poklidu jel sám za sebe, ale ten jeden zdánlivě těžký úkol není zase takovou překážkou. Ale ty sniperské akce stály za to.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je to ta co si myslím - ta byla perfektnídrake127 píše:Mě se nejvíc líbila mise Sabotér, kde jsem vždy ukradl T80 a zrušil celou základnu a všechny hlídky a posily (vrtulníky, BVPs, pěchotu).

No když už jsi u sniperek, nechápu, jak si někdo mohl brát do takovéto noční operace M21 místo HKKoveras píše:MCZ: Není to zase takový problém. Je pravda, že tyto mise bych taky radši v poklidu jel sám za sebe, ale ten jeden zdánlivě těžký úkol není zase takovou překážkou. Ale ty sniperské akce stály za to.

- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
citace ze stížností:
Tak to congratulation...Já to hraji po 1st, takže ne na veterána a zatím mi 'odešel' jeden... Jak se ti to povedlo, aby ty trotlíci do tý lodi vlezli..?
drake127 píše:Na ty tupce si vzpomínám, ale to nedělej. Mne se povedlo zahrát celej Flashpoint (CWC) na veterána beze ztrát členů vlastní jednotky.Frosty píše:No, když už tu jsou ty stížnosti na hry - stěžuji si na flashpoint, ve kterém jsem úspěšně proběhl celou misi a kvůli dvoum trotlům, kteří nechtějí poslechnout příkaz k nalodění a stepují na pláži sematamatamasem to nemůžu dohrát...grrrrrAsi je tam nechám jako povolené ztráty

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
MCZ: eh, tak na přesný název bych se asi musel podívat do hry. Ale je hodně snadná. Gatowski + další dva ''speciálové''
mají najít rozmístění 3 schilek a odplout na člunu... Schilky jsem našel, bez jediného výstřelu či zpozorování mě nepřítelem jsem se dostal na břeh, zavolal rádiem člun - člun přijel, já těm dvoum dal příkaz k nasednutí a oni nic. Běhají na 2 metrech sem a tam. Zkoušel jsem je tam poslat i po jednom a nic
A když já nasednu na člun, tak rovnou odjíždí a ty dva tam nechá

A když já nasednu na člun, tak rovnou odjíždí a ty dva tam nechá

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...