Operation Flashpoint

Akce, strategie, adventury, plošinovky, závodní, sportovní a logické hry ... prostě žádné RPG.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

To já taky a když to navíc může být alespoň trochu realistické, je to lepší. Flash to dokonale splňuje.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Dobře, řekněme, že mi úroveň reality se vším všudy na obtížnost "Kadeta" vyhovuje, a tobě třeba ne. Proto ale nejsem loser ;-) .
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Ne, to jsi jenom lama :-) (a já taky :-D ).
Naposledy upravil(a) AlieN dne 13.10.2005 20:53, celkem upraveno 1 x.
Javor
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Javor »

Tafif píše:btw, správná věc je taky to, že obžížnost všech misí je vpodstatě stejná. Ne jako v Doomovi, kdy to je s každým levelem horší a horší.
Ta obtížnost roste úměrně skillu, to jo. Ale stejně mám nejrdaši ty první mise, ty mají nejlepší atmosféru.
Feed your head
Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

MCZ píše:Dobře, řekněme, že mi úroveň reality se vším všudy na obtížnost "Kadeta" vyhovuje, a tobě třeba ne. Proto ale nejsem loser ;-) .
Ale jseš. :lol:

Ne, nemyslím to vážně, každej je dobrej v něčem jiném, já taky některé hry nezvládám na vyšší obtížnost.
Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

javor píše:
Tafif píše:btw, správná věc je taky to, že obžížnost všech misí je vpodstatě stejná. Ne jako v Doomovi, kdy to je s každým levelem horší a horší.
Ta obtížnost roste úměrně skillu, to jo. Ale stejně mám nejrdaši ty první mise, ty mají nejlepší atmosféru.
Ano, ano. A nejlepší je ta nostalgie, když už jseš téměř na konci a vpomínáš na tvrdé začátky v kůži običejného vojína.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Také se mi více líbil začátek. Je to zvláštní, ale jsem raději, když mi zde AI velí, než když velím já AI - hlavně pak hezky vidím cíle v oranžových čtverečcích :-D . Také mám rád sólovky (Gastovsky).
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Jj speciální noční mise za Gastovskeho jsou super.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Tyhle mise ale občas kazí jedna věc - další členové skupiny, co sebou mají hlavně výbušniny, pokud které hráč chce použít, je nejlepší nechat parťáky někde v lese a sám všechny (i jejich) nálože umístit, jelikož navigace přes rádio je občas šílená.
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

MCZ píše:Tyhle mise ale občas kazí jedna věc - další členové skupiny, co sebou mají hlavně výbušniny, pokud které hráč chce použít, je nejlepší nechat parťáky někde v lese a sám všechny (i jejich) nálože umístit, jelikož navigace přes rádio je občas šílená.
S trochou cviku se i tohle dá. Stačí je někam umístit a zadat příkaz polož nálož. Většinou se pohybujete neodhalení v mrtvé základně, takže máte času dost.

Mě se nejvíc líbila mise Sabotér, kde jsem vždy ukradl T80 a zrušil celou základnu a všechny hlídky a posily (vrtulníky, BVPs, pěchotu).
Žralok, který štěká, nekouše.
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

MCZ: Není to zase takový problém. Je pravda, že tyto mise bych taky radši v poklidu jel sám za sebe, ale ten jeden zdánlivě těžký úkol není zase takovou překážkou. Ale ty sniperské akce stály za to.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

drake127 píše:Mě se nejvíc líbila mise Sabotér, kde jsem vždy ukradl T80 a zrušil celou základnu a všechny hlídky a posily (vrtulníky, BVPs, pěchotu).
Pokud je to ta co si myslím - ta byla perfektní :-D . Taková "Bondovská" (Golden Eye) řekl bych - stejně jako drake - T80 rulez :twisted: .
Koveras píše:MCZ: Není to zase takový problém. Je pravda, že tyto mise bych taky radši v poklidu jel sám za sebe, ale ten jeden zdánlivě těžký úkol není zase takovou překážkou. Ale ty sniperské akce stály za to.
No když už jsi u sniperek, nechápu, jak si někdo mohl brát do takovéto noční operace M21 místo HK :roll: - jedna rána celý tábor je na nohou.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

citace ze stížností:
drake127 píše:
Frosty píše:No, když už tu jsou ty stížnosti na hry - stěžuji si na flashpoint, ve kterém jsem úspěšně proběhl celou misi a kvůli dvoum trotlům, kteří nechtějí poslechnout příkaz k nalodění a stepují na pláži sematamatamasem to nemůžu dohrát...grrrrr :-x Asi je tam nechám jako povolené ztráty :twisted:
Na ty tupce si vzpomínám, ale to nedělej. Mne se povedlo zahrát celej Flashpoint (CWC) na veterána beze ztrát členů vlastní jednotky.
:shock: :applause: Tak to congratulation...Já to hraji po 1st, takže ne na veterána a zatím mi 'odešel' jeden... Jak se ti to povedlo, aby ty trotlíci do tý lodi vlezli..?
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Frosty: ve které je to vůbec misi, já si na to totiž vůbec nevzpomínám :think: .
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

MCZ: eh, tak na přesný název bych se asi musel podívat do hry. Ale je hodně snadná. Gatowski + další dva ''speciálové'' :-x :roll: mají najít rozmístění 3 schilek a odplout na člunu... Schilky jsem našel, bez jediného výstřelu či zpozorování mě nepřítelem jsem se dostal na břeh, zavolal rádiem člun - člun přijel, já těm dvoum dal příkaz k nasednutí a oni nic. Běhají na 2 metrech sem a tam. Zkoušel jsem je tam poslat i po jednom a nic :-x
A když já nasednu na člun, tak rovnou odjíždí a ty dva tam nechá :doh: :-? :evil:
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Odpovědět

Zpět na „Jiné hry“