A mnohem raději budu v TV koukat na 2,35 : 1, než na ořezy originálního 2:35 : 1 na polovinu, jak je tomu dnes. Vlastně proti tomuto poměru zobrazení nemohu říct křivého slova, miluji ho.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Jediná škoda, že k nám dodává pouze filmy, knihy a hudbuAjantis píše:Úžasné, TOHLE je internetový obchod s kvalitním servisem!
 Pokud se pletu (a DOUFÁM, že se pletu), tak budu jen rád...
 Pokud se pletu (a DOUFÁM, že se pletu), tak budu jen rád...No jasně - sama jsem na to koukala jak péro z divanu, když jsem viděla téma "I'm Moongaze". Teď se nám jmenuje Insignificant Puppet, viděla jsem ho zatím hlavně na BWL a pak na SHS. Nicméně na příslušné téma link hodit nemůžu, páč to Baronius smazalJab píše:Moongaze se vrátil?
To téma na BWL nemohu najít, hoď mi sím link.
 Vlastně se ani nedivím - když jsem sledovala tu vlnu urážek a flambování, tak se to podle mě ani jinak nedalo zvládnout
 Vlastně se ani nedivím - když jsem sledovala tu vlnu urážek a flambování, tak se to podle mě ani jinak nedalo zvládnout  

Staci blbe podradit a uz se tocis
  Staci blbe podradit a uz se tocis 
jj, s Amazonem mám každou další objednávkou čím dál pevnější zkušenosti, že si můžu jenom spokojeně frfňat... Sice yenn a jeho Nausika vědí své, ale jinak paráda - na věci, které tam jsou k sehnání, jsem zcela rezignoval s českými netovými obchody. Poškozené obaly ještě po cestě mění za nepoškozené, dobrý servisAjantis píše:Úžasné, TOHLE je internetový obchod s kvalitním servisem!
 Akorát zrovna posledně odbavili věc taky předčasně, že jsem tam ani nestihl dopřipojit knížku, nad kterou jsem ještě váhal
 Akorát zrovna posledně odbavili věc taky předčasně, že jsem tam ani nestihl dopřipojit knížku, nad kterou jsem ještě váhal  Ačkoliv s audio3.cz mám zkušenosti taky celkem dobré
  Ačkoliv s audio3.cz mám zkušenosti taky celkem dobré  
  Hrál jsem s Britem, takže s člověkem pocházejícím z kolébky této hry, a bylo to vidět - skoro pořád hrál on
 Hrál jsem s Britem, takže s člověkem pocházejícím z kolébky této hry, a bylo to vidět - skoro pořád hrál on  Ale díky tomu to zase byl na pohled pěkný zápas a velmi zajímavá podívaná, kolik toho dokáže nahrát
 Ale díky tomu to zase byl na pohled pěkný zápas a velmi zajímavá podívaná, kolik toho dokáže nahrát  Takže z pozice "hrajícího diváka" to byl povedený zážitek
 Takže z pozice "hrajícího diváka" to byl povedený zážitek 
Spíš ano, vzhledem k tomu, že jsme dělali ty hodiny i přes protisměr, kde přesně v tom místě řidiči právě v protisměru začínají brzdit před ostrou zatáčkou a většina jich tam jezdí dost rychle. Hodnotím to tedy tak, že to ráno mi bylo přáno přežít - ať už od Boha nebo šťastné náhody.Neferit Sr. píše:Měl jsi štěstí? Asi ani ne.

DenodenněSlipKnoT píše:Dnes mám dobrou náladu.
Dnešní den je podivně úspěšnej.
Jako kdybych dnes byl vstřícnější a veselejší než normálně.
Takovej krásnej pocit téměř zničeho, až se začínám bát, že to přestane.
A to jsem vážení nepil ani nebral drogy.
Stává se vám tohle občas taky?

Tak to máš dobrý. :)Vlasák píše:DenodenněSlipKnoT píše:Dnes mám dobrou náladu.
Dnešní den je podivně úspěšnej.
Jako kdybych dnes byl vstřícnější a veselejší než normálně.
Takovej krásnej pocit téměř zničeho, až se začínám bát, že to přestane.
A to jsem vážení nepil ani nebral drogy.
Stává se vám tohle občas taky?
Pokud nejsem veselý, vstřícný, piju nebo beru drogy, tak to je teprve něco právě špatně