Včera mi počítač ohlásil, že můj profil na windowsech je praděpodobně poškozen a že mám kontaktovat administrátora. V zásadě ale žádný problém nenastal, žádná data nezmizela, jen jsem leccos musel instalovat znovu.
A též jsem si znovu zkopíroval důležitá data na plochu. Ovšem dnes mi to hodilo tu samou hlášku, nadto s dodatkem, že můj "dočasný" profil je opravdu jen dočasný a všechna data z mé práce budou ztracena. Což ovšem znamenalo i všechna data, která jsem si včera opětovně ukládal na plochu. Nějakých trapných 25 GB (byla tam hodně filmů a hudby). Naštěstí jsem měl většinu věcí do školy zálohovaných i jinde, takže to dopadlo ještě dobře. Přišel jsem asi jen o jednodenní práci, což při tomhle průšvihu celkem jde (v počátečním šoku jsem si samozřejmě myslel, že jsem přišel o vše - uf).
Jedná se mi samozřejmě o to, jak zajistit, aby můj profil nebyl po každém odhlášení smazán (včetně obsahu plochy jak vidno) či lépe jak "opravit" profil stávající, aby ho to příště dokázalo načíst.
P.S. Problém byl pravděpodobně způsoben špatným vypnutím počítače předevčírem. Nejedná se o důsledek virů atp. (kontrolováno).
Btw maže se mi i většina nastavení windows (plocha atp.), nastavení prohlížeče (včetně bookmarks) i některé instalace (miranda).
P.P.S. Vyřešeno díky Vlasákovi!