Stížnosti na všechno II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Re: Stížnosti na všechno II
Neferit Sr. - tohle se mi těžko věří, Prostějov je 2,84 krát větší než Neratovice a my tu máme nejméně 3 různé dodavatele velkokapacitní (z nichž jeden Šumava od Odkolka - se dá jíst) + Lidl si peče sám a k tomu 2,5 malých domácích pekárniček s prodejem pečiva... Navíc je tu vždycky možnost si upéct domácí chléb;)
Tím se jakkoliv nechci zastávat řetězců, kdo sleduje zprávy ví, že s nimi MZe válčí v mezích možností již dlouho, ale pořád mám pocit, že chování spotřebitelů jim to mimořádně usnadňuje...
Tím se jakkoliv nechci zastávat řetězců, kdo sleduje zprávy ví, že s nimi MZe válčí v mezích možností již dlouho, ale pořád mám pocit, že chování spotřebitelů jim to mimořádně usnadňuje...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
No nic, tak nevím, jestli mám tohle napsat, dnes mě pobavilo a nebo sem, ale dnes jsem byla u očaře a nechala si dát kontaktní čočky a teď večer jsem si jednu při opravdu opatrné manipulaci jednu protrhla.
To se fakt může stát jenom mě. 

My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, no, očividně máte o přestávkách dlouhou chvíliSlipKnoT píše:Po prví to byly super rohle, ale pak se něco stalo a od tý chvíle to chutná jako kondom.

Neferit Sr.: Zajímavé. No, naštěstí si na Jihlavský chléb nemůžu stěžovat. Je fakt, že narozdíl od Moskvy bohužel dlouho nevydrží (co se dá dělat) ale první (ten především) dva dny je parádní. A výběr tu je celkem velký. Nemluvě o menších pekárnách.
Na druhou stranu akční "tukové" rohlíky za 1 Kč jsou taky prima - no nekup to, když to mají kočky a psi tak rádi

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Illuminating
- Sigilan
Já, ani náhodou nemam rád tlustý, měký, neposypaný (a kondomový) rohle.
Nejlepší jsou ty hubený, (
) slaný s makem.
Ale zas je pravda, že se dost drolej, a někdy mne to skoro zabíjí.
(ale pes to ocení
takže maji psy rádi i dobrý rohle)

Nejlepší jsou ty hubený, (

Ale zas je pravda, že se dost drolej, a někdy mne to skoro zabíjí.

- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
-tak, tak...šéf má dovolenou, takže osobní cíle a rozvoj v aj byly mnou vyhodnoceny jako teď nedůležité
...
- statistická data odešla včera (a co myslíte, jela síť v poho? no - ne...o hodinu a půl v práci déle
- takže i na archivaci došlo....)
- bacil si vybral, že nedá pokoj, takže dnes čerpám nh (páč, když někdo myslí že jedno procento ze dvou miliónů je dva tisíce...
)
- hm, ale zítra zase do rachoty (čtvrletní a měsíční plány nějak nechtějí čekat, nebo co)
nechce se mi...
p.s.-tady u nás nakupuji chleba v pekárně - kylešovský je fakt dobrý, rohlíky v lidlu (pečou samy a dobré jsou i druhý den ke snídani), v tesco není dobré nic. kromě ciabaty s rajčaty, ale to jí náš mladej, tak nevim...ale..., co mám dom.pekárnu - hodně teď pečeme samy

- statistická data odešla včera (a co myslíte, jela síť v poho? no - ne...o hodinu a půl v práci déle

- bacil si vybral, že nedá pokoj, takže dnes čerpám nh (páč, když někdo myslí že jedno procento ze dvou miliónů je dva tisíce...

- hm, ale zítra zase do rachoty (čtvrletní a měsíční plány nějak nechtějí čekat, nebo co)
nechce se mi...

p.s.-tady u nás nakupuji chleba v pekárně - kylešovský je fakt dobrý, rohlíky v lidlu (pečou samy a dobré jsou i druhý den ke snídani), v tesco není dobré nic. kromě ciabaty s rajčaty, ale to jí náš mladej, tak nevim...ale..., co mám dom.pekárnu - hodně teď pečeme samy

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Stěžuji si na e-shop společnosti i-obchod.cz
Zkraje ledna jsem si u nich objednal baterii a náhradní klávesnici pro mobilní telefon (Siemens ME45). Dle webu jedno expedují do 3 dnů, druhé v témže čase obdrží od sub-dodavatele. Telenovela následuje:
- Čekal jsem dva týdny a ono nic. Tak jsem zdvořile napsal.
- Dostalo se mi omluvy (po 2-3 dnech), že baterie momentálně není u dodavatele k dispozici a nevědí, zda jí vůbec bude mít. Mohu zkusit ještě počkat, zda-li je nakonec neobdrží.
- Tak jsem se rozhodl počkat další dva týdny. Opět žádná změna. Píši tedy, nechť baterii z objednávky vyškrtnou a pošlou alespoň klávesnici, o níž tvrdili, že jí mají.
- Během hodiny přichází ujištění, že baterii mají potvrzenou a druhého dne ji obdrží, načež zásilku neprodleně pošlou.
- Znovu čekám, téměř dva týdny. Stav stejný: Zboží je na skladě a připraveno k expedici. Nic však vyexpedováno není.
- Posílám další mail, v němž objednávku ruším a vyjadřuji své pochybnosti o tom, zda si u nich kdy ještě něco objednám. Omluva pochopitelně žádná.
Zkraje ledna jsem si u nich objednal baterii a náhradní klávesnici pro mobilní telefon (Siemens ME45). Dle webu jedno expedují do 3 dnů, druhé v témže čase obdrží od sub-dodavatele. Telenovela následuje:

- Čekal jsem dva týdny a ono nic. Tak jsem zdvořile napsal.
- Dostalo se mi omluvy (po 2-3 dnech), že baterie momentálně není u dodavatele k dispozici a nevědí, zda jí vůbec bude mít. Mohu zkusit ještě počkat, zda-li je nakonec neobdrží.
- Tak jsem se rozhodl počkat další dva týdny. Opět žádná změna. Píši tedy, nechť baterii z objednávky vyškrtnou a pošlou alespoň klávesnici, o níž tvrdili, že jí mají.
- Během hodiny přichází ujištění, že baterii mají potvrzenou a druhého dne ji obdrží, načež zásilku neprodleně pošlou.
- Znovu čekám, téměř dva týdny. Stav stejný: Zboží je na skladě a připraveno k expedici. Nic však vyexpedováno není.
- Posílám další mail, v němž objednávku ruším a vyjadřuji své pochybnosti o tom, zda si u nich kdy ještě něco objednám. Omluva pochopitelně žádná.
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Fíha, stejně ti docela závidím trpělivost. Mě, pokud nedojde e-mail, co se děje, tak většinou volám už třetí den po objednávce, kde to tedy vázne. Ale já objednávám jen věci na skladě, protože pokud nejsou tam, je docela pravděpodobné, že je ještě nikdy nikdo neviděl a potom se těm x měsíčím lhůtám vcelku nedivím.
Žralok, který štěká, nekouše.
Já takhle obvykle vyčkávám u objednávky cédéček, jednou jsem čekala i 4 měsíce a když mi napsali, že budou muset objednávku vystornovat, tak jsem to přijala s pochopením a těšením se na další spoluprácí a za týden jsem dostala mejl, že cd sehnali a posílají mi ho. Nevím, jestli cestovalo z jiného světadílu a nebo se zpěvák rozhodl nazpívat jedno speciálně pro mě?drake127 píše:Fíha, stejně ti docela závidím trpělivost. Mě, pokud nedojde e-mail, co se děje, tak většinou volám už třetí den po objednávce, kde to tedy vázne. Ale já objednávám jen věci na skladě, protože pokud nejsou tam, je docela pravděpodobné, že je ještě nikdy nikdo neviděl a potom se těm x měsíčím lhůtám vcelku nedivím.

My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
- Mamut
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Pravidelně nenakupiju přes net. Ale ve všech případech kdy jsem tak učinil to bylo bez problémů. Stěžuju si na svůj zánět průdušek. Už týden ležím a můžu si vykašlat plíce. 

Vanitas vanitatum et omnia vanitas.
http://garden.mujblog.atlas.cz/
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Stěžuju si na pro mě velice user-unfriendly subscription systém na deviantARTu. Domluvila jsem se s našima, že si prodloužím premiovku (předtím jsem ji měla na měsíc zadarmo za účast na jednom tamním projektu) a že to zaplatím přes máminu kreditku. Ten doprčenej krám mi tam ale vždycky nahodí nějakou chybu a už mě to vytočilo natolik, že se na to bez ohledu na to, jak moc o premiovku stojím, asi vykašlu. Ach jo 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Neferit: A nemá čistě náhodou debentní kartu od KB?
Protože KB (a možná i další banky) vyžaduje pro internetové bankovnictví virtuální kreditní kartu, na normálních "fyzických" kartách ho KB zrušila. U jiných bank (např. Česká Spořitelně myslím) je zase potřebné speciálně internetové bankovnictví povolit případně zvýšit limit transakce (standardně bývá totiž často nula).

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Právě jsem zjistil, že mi někdo obtáhl klíčem auto. Parchanti!!!
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
-zítra do práce, ach jo, jak mě se nechce (lidová tvořivost...a já pořád nemám pdd - soc.závazek aspoň o osmi bodech dle čtyř různých kritérií...pche...prý pořád v aj...
)

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Mamut
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak když všichni nadáváte, taky si zaláteřím. Už skoro týden žeru antibiotika a léčím zánět průdušek. Výsledky veskrze pražádné. Nějaké rady?
Vanitas vanitatum et omnia vanitas.