Oblíbená NPC, vaše družina...

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět

Která NPC jest vaše nejoblíbenější?

Aerie
26
10%
Anomen
3
1%
Cernd
2
1%
Edwin
19
7%
Haer'Dalis
10
4%
Imoen
32
13%
Jaheira
18
7%
Jan
24
9%
Keldorn
4
2%
Korgan
12
5%
Mazzy
5
2%
Minsc
37
15%
Nalia
5
2%
Valygar
10
4%
Viconia
24
9%
Yoshimo
4
2%
Sarevok
20
8%

Celkem hlasů: 255

Master Matti
Sigilan

Re: Oblíbená NPC, vaše družina...

Příspěvek od Master Matti »

lol :applause: :mrgreen:
btw Jaheira ti pripravi spoustu jinych questu, napriklad jeji konfrontace s tim magem, co ji nacoruje jeji zlate vlasy, to si taky uzijes...jo a abych nezapomnel, je z nej potom taky pekna vybavicka :dancing:

Pokud se dobre pamatuju tak s Jaheirou se taky muzes vyspat, je to tak ze? Pokud jsi teda ochotny vystat ty jeji nesnesitelny zvasty o kytickach a rovnovaze, pak je cim dal vic povolnejsi az ... :twisted: Uz chapu proc je s Aerii (ktera na to hupne jeste o neco driv nez druidka) v top 5 v nejoblibenejsich NPC characters... :-D
Bones Heal But Glory Is Forever... SNB
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

drake127 píše:Tédy, jeden z nejdelších a nejhezčích questů ("Možná přijde i kouzelník.") přejít stylem, že je z nich pěkná výbavička...
nejdelších??? Vždyť ten quest s Harfeníky je o tom,že Jaheira na pár dní zmizí, pak jsme předvolán do sídla v Alkathle a tam mne chtějí uvěznit kouzlem, já řeknu, že nesouhlasím, oni se na mne vrhnou a je konec, ne?
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Vallun píše:nejdelších??? Vždyť ten quest s Harfeníky je o tom,že Jaheira na pár dní zmizí, pak jsme předvolán do sídla v Alkathle a tam mne chtějí uvěznit kouzlem, já řeknu, že nesouhlasím, oni se na mne vrhnou a je konec, ne?
He, hehe, hehehe. Ne. Zvláště pokud máš romanci, tak ten její quest tě bude provázet v podstatě celou hrou. Obsahem samotným není *zase* tak dlouhý, ale je pěkně rozvleklý a ta část s vybitím jejich sídla je v podstatě jen začátek.
Žralok, který štěká, nekouše.
Lucates
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucates »

pokial sa dobre pamatam, tak ta budu harfenici priebezne napadat este aj po tom incidente v ich sidle...ak si nechas Jaheiru v partii...
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

drake 127 - aha, tak to ano. Já myslel že konkrétně tato epizoda má ještě přímé pokračování. Já se nikdy o moc dál nedostal, takže nevím. Ale Jaheiru si v partě určitě nechám - jediná pro mne snesitelná romance (neznám NPC mody...).
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Lucates
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucates »

hravate niekto aj za druzinu s pomiesanymi presvedceniami? Ja hram za chatoicky neutralneho barda, tak by mi to malo byt v podstate jedno koho si vezmem do partie, lebo vacsina zlych npc je mi proste sympatickejsich. A niekedy mam chut urobit v hre aj nieco zle, nebavi ma hrat prvoplanovo za zlo alebo dobro.
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Nabírání zlých postav si velmi dobře rozmysli, pokud skutečně necheš být zlý, neber je v žádném případě - je nutné si poměrně často snižovat reputaci. Míchání přesvědčení v partě je dost složité - musíš hlídat reputaci z obou stran (nesmí ani příliš stoupnout, ani klesnout) a myslím, že po některých skutcích dobré postavy opustí partu bez ohledu na reputaci.
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
Lucates
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucates »

Carlos píše:Nabírání zlých postav si velmi dobře rozmysli, pokud skutečně necheš být zlý, neber je v žádném případě
no a v tom je problem, lebo ja nechcem byt ani zly ani dobry, chcem robit to, na co mam v danu chvilu naladu, celkom to sedi aj s chaoticky neutralnym presvedcenim. Nemam chut si na zaciatku hry vyberat, ci idem hrat za dobro alebo za zlo a potom sa toho drzat celu hru. Preto som si aj ja dal presvedcenie ake som si dal...v BG1 sa este aj da nejaka ta celkom sympaticka dobra partia dat dokopy, ale v BG2 je mi drviva vacsina dobrych postav nesympaticka, ale zle su mi sympaticke vsetky...a ide aj o to, ze ked budem so sebou tahat celu dobru partiu, tak by bolo odveci, aby som sem tam urobil zly skutok... :doh: Mne to zas az taky strasny problem neprisiel ich miesat, az na to, ze si musim dat pozor na reputaciu, ale tu by som si jednoducho udrzal niekde v strede a je po probleme. Bonusy k reakcii mi mozu byt ukradnute, lebo ja som prudko charizmaticky bard :dancing:
dodo
Sigilan

Příspěvek od dodo »

tak si naber nejakych netralnych hrdinov ako Jaheira alebo Cernd, a pokial udrzis zmeny svojich nalad na uzde tak si myslim ze by si nemal mat vaznejsie problemy, alebo v sekcii download je spusta NPC staci si len pozriet a vybrat.
http://s6.bitefight.sk/c.php?uid=43240
ale nic to preto aj bezo 100 lastoviciek bude este leto
Lucates
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucates »

dodo: ja si NPC vyberam hlavne podla sympatii, takze sa niektorym zlym postavam nevyhnem...rad by som si stiahol nejaku NPC modovanu, ale nebudu jej dialogy v anglictine? Neviem ci su prelozene aj do cestiny...
Lucates
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucates »

mam taku otazku...Hram BG1 a mam v partii Jaheiru...po 6 dnoch cestovania s druzinou mi povedala nieco v tom zmysle, ze musime byt cim skor v Nashkele...odide mi z druziny, ked to budem moc zdrzovat? Neviem ci sa mam tam ponahlat, alebo si mozem v klude este prejst nejake mapky v okoli Beregostu...
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

A je takový problém vyzvednout si úkol v Nashkelu? Mám takový dojem, že stačí si ho nechat zadat, pak už by neměla otravovat. Tak či onak, určitě získáš nějaký čas navíc.
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
dodo
Sigilan

Příspěvek od dodo »

jj tiez mam ten pocit, ja so maml cosi podobne s montaronom a Xarom; otravovali ma s Nashkelom az do kym som nedosiel za starostom a ten quest nevzal.
http://s6.bitefight.sk/c.php?uid=43240
ale nic to preto aj bezo 100 lastoviciek bude este leto
Lucates
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucates »

Nevie mi niekto poradit kde najdem Dynaheir? Presiel som celu Gonoliu pevnost a nikde som ju nenasiel...
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Lucates: Je na dně jedné z kruhových jam přímo v gnollí pevnosti. Abys ji našel, musíš slézt dolů.
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“