btw Jaheira ti pripravi spoustu jinych questu, napriklad jeji konfrontace s tim magem, co ji nacoruje jeji zlate vlasy, to si taky uzijes...jo a abych nezapomnel, je z nej potom taky pekna vybavicka

Pokud se dobre pamatuju tak s Jaheirou se taky muzes vyspat, je to tak ze? Pokud jsi teda ochotny vystat ty jeji nesnesitelny zvasty o kytickach a rovnovaze, pak je cim dal vic povolnejsi az ...
 Uz chapu proc je s Aerii (ktera na to hupne jeste o neco driv nez druidka) v top 5 v nejoblibenejsich NPC characters...
  Uz chapu proc je s Aerii (ktera na to hupne jeste o neco driv nez druidka) v top 5 v nejoblibenejsich NPC characters... 

Mne to zas az taky strasny problem neprisiel ich miesat, az na to, ze si musim dat pozor na reputaciu, ale tu by som si jednoducho udrzal niekde v strede a je po probleme. Bonusy k reakcii mi mozu byt ukradnute, lebo ja som prudko charizmaticky bard
  Mne to zas az taky strasny problem neprisiel ich miesat, az na to, ze si musim dat pozor na reputaciu, ale tu by som si jednoducho udrzal niekde v strede a je po probleme. Bonusy k reakcii mi mozu byt ukradnute, lebo ja som prudko charizmaticky bard