Seriály

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
Illuminating
Sigilan

Re: Seriály

Příspěvek od Illuminating »

Fuj, to je smrad! %%

Jack Bauer na šestým místě?
:snooty: :snooty: :snooty:
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

-hm....kdo je jack bauer? :think: 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Žebříček, v němž se vůbec umístí věci jako 24, Alias nebo Prison Break, v němž Létající Cirkus je předstižen Hotýlkem a Firefly tou potrhlou slayerkou upírů - ten nelze brát vážně. Dokonce ani tehdy, když nejlepší startrekovská série v něm náhodou ze Star Treků dopadne nejlíp. :mrgreen:
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Illuminating
Sigilan

Příspěvek od Illuminating »

Sirine píše:-hm....kdo je jack bauer? :think: 8-)
24 hodin.
KEBULE
Sigilan
Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...

Příspěvek od KEBULE »

K čertu s tím, není tam M*A*S*H :evil:
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

"Bi Xue Jian" je fakt čím dál lepší. Vládce Chongzhen je ve svým úžasně tragickým upadajícím majestátu naprosto odzbrojující, fantasticky ušlechtilí hlavní hrdinové začínají s hrůzou zjišťovat, že cesta do pekel bývá dlážděna dobrými úmysly, krve už vytekly celý galony, slz rovněž a můj oblíbenec Xia Xueyi se zas po dlouhý době zjevil v dalším flashbacku...:-)

...s velikou chutí bych si přečetla knižní předlohu...
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

-24 hodin ....tak to mi zase někde něco uniklo... :eh:
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

www.southparkstudios.com - všechny série South Parku v dosti slušné kvalitě [původní znění, bez titulků] s trochou reklam. Jdu dohánět resty.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od MCZ »

Ajantis píše:www.southparkstudios.com - všechny epizody South Parku v dosti slušné kvalitě s trochou reklam. Jdu dohánět resty.
Jo, je to celkem super; jen já měl problém s tím přehrávačem (při manuální změně pozice se odmítal načíst a přehrávání začalo od začátku).
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

MCZ: Mě také trochu zlobil, ale v poslední verzi Firefoxu mi běží vše ok bez nutnosti něco do něj doinstalovávat.
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Rozcivěla jsem Return of the Condor Heroes 06. Jsem zvědavá, jakej mi to bude dávat smysl... Možná, že to ještě budu muset přerušit a splašit si Legend of the Condor Heroes... :think:
Ale zatím se to jeví jako fajn...
Je to ten samej rejža jako ten, co natočil Sword Stained With Royal Blood 07 - a je to celkem poznat...
Dokonce i pár herců z SSWRB07 už se stačilo objevit - a to je to teprve první díl, hádám, že časem dojde na další staré známé... 8-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Cesare: Kterou verzi sleduješ? Tj. kdo hraje ústřední postavy (Yang Guo a Xiaolongnü - resp. Guo Jing a Huang Rong v prvním díle trilogie)?

A ještě zvídavý dotaz - máš radši (tj. je ti příjemnější na poslech) kantonština nebo mandarínština? :wink:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Liu Yi Fei & Huang Xiao Ming. Počítám, že je to zatím asi nejaktuálnější verze, i když jistá si nejsem.

Mandarinština vs. kantonština - obojí dělá mejm uším velmi dobře - ale kantonština je mi o něco sympatičtější. (Učit se ji je ale docela slušnej rozeběh ke ztrátě příčetnosti...;-))
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Liu Yi Fei měla parádní nástup na scénu...
A upřímně doufám, že Yang Guo už konečně *vyroste* z roztomilého uličníka v sošného mladíka. :pray:
Ne snad, že bych byla extra odvařená z Huang Xiao Minga (už teď jsou v ROCH lepší objekty ke slintání) - ale Yang Guo mi ve svojí spratkoidní verzi hodně, ale hodně leze na nervy...
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Dosledoval jsem další (snad kultovní) britský seriál, Spaced (dobré info pak zde) a byl jsem opravdu mile překvapen. Wrightova Jednotka příliš rychlého nasazení mě nijak zvlášť nenadchla, starší Shaun of the Dead už byla mnohem lepší (aneb další veselá zombie komedie), nejstarší Spaced pak považuji za to nejlepší, co jsem od něj dosud viděl.

První série je trochu rozporuplná a je tu pár slabších dílů, ale i pár celkem drsných seků jako například představení vskutku alternativního divadla či příliš vážně braný paintball. Právě co se týče absurdního humoru, je Spaced naprosto super a ve druhé sérii se seriál slušně rozjíždí, mj. je zde i dost parodií na známá filmová díla, přičemž matrixovští agenti je asi to nejlacinější, co Spaced nabízí, jinak jsou ovšem tyhle odkazy opravdu fajn (hlavně proto, že je vůbec nečekáte). V tomto směru jsou vděčným tématem i Star Wars, právě s nimi jsou spojeny ty úplně nejlepší scény, například vyrovnání se hlavního hrdiny Tima s novou trilogií (resp. E1) nemá zkrátka chybu.

Výtečná je i parta řádně ujetých charakterů; zmíněný Tim (Simon Pegg - viz zmiňované filmy, Big Train, epizodní role v Black Books... skvělý komik), jeho spolubydlící Daisy - spisovatelka neschopná psát déle než dvě minuty v kuse, pak mírně nedospělý militaristický Mike, který byl z armády suspendován za krádež tanku a následný pokus o napadení Paříže (už jsem se zmínil o absurdním humoru? :-D), nadržená alkoholická domovnice Marsha atd.

Tenhle seriál má vlastně jedinou velkou chybu; ta druhá série, která byla o dost lepší než první, je zároveň i poslední. Rozhodně ovšem doporučuji Spaced vyzkoušet, stojí to fakticky za to.
Odpovědět

Zpět na „Scéna mořského vánku“