Stížnosti na všechno II

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Re: Stížnosti na všechno II

Příspěvek od Morty »

Musim suhlasit s navrhnutim podania trestneho oznamenia... Ked som asi pred rokom dostal bitku(ten idiot sa nebil cestne, dostal som ranu s klucmi po zatylku, ked som padal na zem, este mi ustedril ranu do sanky a prebral som sa asi o minutu), podal som na neho trestne oznamenie, stalo ma to nejaky cas a energiu, mal som svedkov a ten chalan dostal podmienku a teraz sa mi zdaleka vyhyba... Za prve vie, ze keby som sa mu chcel poriadne pomstit tak ho zmlatim tak, ze si nebude pametat, kto to bol a za druhe sa boji, ze keby sa o nieco pokusil, podam este jedno trestne oznamenie a ide do lochu na take tri roky, co muz a to nestoji(uz ma jednu podmienku za prechovavanie omamnych latok a vytrznosti, takze je celkom nahraty ;) )...

Musim uznat, ze je to lepsie, nez sa bat vkrocit na nejake uzemie, kde sa moze nahodou vyskytovat, s cakanim, kedy zasa dostanem bitku, a/alebo ma okradnu... Ak mas svedkov, alebo mas nejaky dokazovy material(fotky ran, nejakych svedkov, ktori ta videli s peniazmi a vecami, videli ta s ranami, atd), urcite to skus ;-)

Alebo ho proste zmlat ako zito... Ak nieje ina cesta, nasilie vsetko vyriesi, ved nie nadarmo sa hovori, ze je na tomto svete len par ozajstnych problemov, ktore sa nevyriesia spravnou davkou vybusnin :angel:
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Stěžuju si na svoje železo! Je to snad jediný počítač na světě (novější r. 1996), který mi nedokáže ani spustit instalaci od Half-Life! Jsem skutečně šťastný, že Zaklínače hraju plynule, jenže v širším měřítku je mi to na ho*no, poněvadž z nových her mě zajímá tak 1/100, oproti tomu staré hry mám velice hrát. Tento problém se tedy netýká jen Half-life, ale téměř všeho.
Instalaci prostě nerozjedu u většiny starších her. Funguje pouze v nouzovém režimu. :wall:
Používám CrystalXP, kdyby mi náhodou někdo chtěl poradit. :pray:
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Carlos: A není to spíše vadný nosič/mechanika? Mě zatím jela na XP většina her, co jsem zkoušel (vyrobených od roku 2000). Ani HL by neměl mít problémy. Můžeš ale kdykoli zkusit virtualizovat (já už budu po neúspěšných pokusech s MS Virtual PC a VirtualBoxem testovat třetí virtuální machine ;-)).
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

MCZ: Asi si to taky budu muset zkusit. Potřeboval bych nějaký virtualizátor, který mi povolí instalaci ovladačů na grafickou kartu. Mechaniky jsou obě v pořádku, resp. jedna je úplně v pořádku a na druhé se dají už téměř výhradně přehrávat pouze originálky.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Carlos píše:Používám CrystalXP, kdyby mi náhodou někdo chtěl poradit. :pray:
Co takhle nepoužívat CrystalXP?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Dobrý nápad, ale to je to jediné, co mám. Pustím se asi do aktivního shánění jiných windů, zdá se... :think:
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Tak se mi dnes odpoledne počítač rozhodl, že od teď nebude schopný přehrávat video a do teďka jsem nezjistil jak to vyřešit. Přeinstalovávat OS je vždy takový vopruz... :roll:
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Hamster píše:Tak se mi dnes odpoledne počítač rozhodl, že od teď nebude schopný přehrávat video a do teďka jsem nezjistil jak to vyřešit. Přeinstalovávat OS je vždy takový vopruz... :roll:
Tak se mi to podařilo vyřešit bez přeinstalování OS, chvíli na to jsem zjistil, že zítra nemusím vůbec do školy, a když jsem pak otevřel wikinu, tak zírám, že Today's featured article je Chrono Trigger, na který jsem si pár desítek minut před tím zrovna vzpomněl. Teď už jen dokázat tu karmu nějak kontrolovat...
Mamut
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mamut »

Ono to asi patří do překladů, ale na druhou stranu je to fakt stížnost. Štve mě, že neumím natolik dobře angličtinu, abych byl schopný hrát hry v originále. Zároveň mě štve, že nikdo pořádně nepřeložil do češtiny Commandos 1 a 2. Které se teď snažím hrát.
Vanitas vanitatum et omnia vanitas.
http://garden.mujblog.atlas.cz/
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Mamut: Domnívám se, že na Commandos 2 měla čeština vcelku kladné ohlasy :think: Osobně jsem hrál jen jedničku v angličtině, ale náročné to není.
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

Stazujem sa na seba a na svoju zvratenu psychiku... Myslim, ze zacinam prepadat schizofrenii :-x

Myslim, ze potrebujem lekarsku pomoc :anxious:
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Morty: Jak se to projevuje? V tvém případě myslím.
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

Nervozitou, paranoiou zvysenou oproti normalu, poskodeny spravny usudok a nepredvidatelnost zachovania sa v urcitych situaciach...

Proste mi posledny tyzden aj nieco neuveritelne hrabe a vsetci mi hovoria ze sa spravam inak a ja som to tiez zbadal...
Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Vysaď tak na 2 měsíce drogy a mělo by se to zlepšit.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Tho0or
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tho0or »

Když si postěžovat, tak na svojí dnešní kocovinu a na to jak sem blbej, když chodim do hospody v tejdnu i když vim, že du druhej den do práce.... :mrgreen: :doh:
Mrtvej elf, dobrej elf :D
Rangers and hampsters everywhere :D
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“