Slintárna...

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Re: Slintárna...

Příspěvek od Jab »

Carlos píše:Kulturistika není steroidy vůbec podmíněna. Ale musíš užívat stravové doplňky, které jsou ještě mnohdy daleko dražší. Pro představu - sacharidy (jen v určitých fázích treninku), protein (běžně se berou 2-3 různé druhy), kreatin (když je potřeba), lipodex (nebo nějaký jiný spalovač); tohle všechno + strava tě vyjde měsíčně na cca 20 000,-.
Já osobně mám jídelníček, stravové doplňky beru jen BCAA, karnitin (na spalování) a něco na prokrvení svalů. Steroidy to nejsou v žádném případě a výsledky mám celkem dobré. Jen spalování není zrovna rychlé.
A co je to za značku auta?
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

BCAA? To je nějaká debilní zkratka. Je to přípravek, který pomáhá zachovat svalovou hmotu, když nemáš tolik času na cvičení, takže silové propady po necvičení nejsou tak drastické. Navíc posiluje imunitu a údajně obsahuje i nějaké vitamíny, zinek apod. Takový všeuměl ;-)
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Carlos píše:BCAA? To je nějaká debilní zkratka. Je to přípravek, který pomáhá zachovat svalovou hmotu, když nemáš tolik času na cvičení, takže silové propady po necvičení nejsou tak drastické. Navíc posiluje imunitu a údajně obsahuje i nějaké vitamíny, zinek apod. Takový všeuměl ;-)
Tak nic. Jen jsem si říkal, že máš ke svému tělu podobný vztah jako jiní muži k autu. Základ je v tom, co do toho leješ a jakej to má pak výkon.
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Tak samozřejmě. Jen místo leštění se snažíme ukázat svaly. :-D
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Kulturistiku fakt moc nechápu... :think:
Samozřejmě, proti gustu žádnej dišputát... Jen moc nechápu, co na tom koho baví, ještě když výsledek nebejvá vždycky z nejvzhlednějších...
Člověk může dělat břišní tance/irský tance a vůbec jakýkoli tance/hung gar/šerm/aikido/volejbal/basket/fotbal/kanoistiku/řeckořímskej zápas... Prostě něco kulturně, esteticky nebo aspoň adrenalinově zajímavýho (co navíc velmi často dělá opravdu hezká těla) - a vrhne se na pěstění svalový hmoty pro pěstění svalový hmoty...
Carlosi - nepřipadáš si občas nepochopenej? :-)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Tak nějak nechápu ten dotaz. Vůbec si tak nepřipadám. Dělám od všeho něco - včetně posilování, které mě hodně baví. Kulturistiku nedělám, alespoň ne tak, jak je obecně chápána (nevzhledné bedny s velice špatnými pohybovými vlastnostmi) - spíše bych můj koníček nazval body-buildingem. Nakonec Vin Diesel, od kterého se tato debata rozvinula, není žádný kulturista.
Naprosto s tebou souhlasím v tom, že existuje spousta jiných možností, ale když vyhovuje právě tahle...
Mimoto se věnuju i jiným sportům (to už jsem někde psal), takže u mě v podstatě není možné vypěstovat si něco tak obludného jako třeba Ronnie Coleman, protože by mě to omezovalo v ostatních činnostech - jasný signál k vysazení posilování. Navíc neberu ani žádné látky pro zvětšení objemu svalové hmoty, ani nemám objemový trenink.
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Tak to pak jo...
Sorry, předjímala jsem...;-)

Měla jsem kamaráda, kterej se vrhnul na kulturistiku závodně - netuším, jak se dneska má a co dělá, ale když jsem ho viděla naposled, bylo z něj tak trochu monstrum... :anxious:
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Javor
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Javor »

Ehm...
Obrázek
Feed your head
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Matka a dcera z krásného filmu s ještě krásnějším českým názvem: Starý dům uprostřed Madridu - Geraldine Chaplin a Ana Torrent.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
(A už asi desetkrát jsem si od jeho skončení musel pustit píseň "Porque te vas" od Jeanette. :-P)
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

3 významná plus pro Chen Hao Fenga:
a) je poměrně výrazně androgynní
b) Číňan
c) v Bi Xue Jian odehrál jednu z nejzajímavějších postav, a to velmi sympaticky (ač ne přímo brilantně)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Hloupé (nebo spíš zbytečné - říkám to proto, že "hloupý" dotaz evokuje označní jeho autora jako "hloupého" což není pravda) dotazy budou nadále mazány.

Pro ty kterých se to týká - prostudujte si nejdříve nějaký slovník nebo encyklopedii než budete pokládat zcestné/zbytečné dotazy.

Cesare: Pěkné.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

sevencreature píše:Hloupé (nebo spíš zbytečné - říkám to proto, že "hloupý" dotaz evokuje označní jeho autora jako "hloupého" což není pravda) dotazy budou nadále mazány.
[[/quote]

Asi to bude zbytečnej dotaz - ale o co jsem přišla? :-)))
Aby ten *můj* post nebyl *úplně* zbytečnej - ještě jeden Chen Hao Feng, tady vypadá obzvlášť holčičkovsky:
Obrázek

A jestli někde vyhrábnu solidní foto Chena v roli Li Yana, asi tu není naposled.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

No, mně tak přijde spíš na druhé, případně první fotce :-)

No, dotazy typu "Co je to androgynní?" a "Proč je bezpohlavní významné plus?" mi přijdou snesitelné na základní škole, ale tady zní IMO spíš "podivně"... :mrgreen:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

sevencreature píše:... "Proč je bezpohlavní významné plus?" mi přijdou snesitelné na základní škole, ale tady zní IMO spíš "podivně"... :mrgreen:
sorry, tak je tu holt někdo taky spíš mainstreamové nátury a mužskoženský herec (oboupohlavnost se dá ale vykládat i jako bezpohlavnost - jako absence základních rozlišujících pohlavních znaků /bavíme-li se o fotkách.../) mne prostě přijde "divný":) A rozhodně na něm nevidím nic "plusového", nicméně protože se snažím být tolerantní k názorům druhých, tak si rád nechám vysvětlit v čem je výhoda bezpohlavnosti:)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Vallun: Někdo má třeba rád ženštější muže nebo naopak mužnější ženy? Také tipuju.

Cesare: ,Roztomilý' (nenapadá mě vhodnější slovo) člověk. ;-)
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“