Stížnosti na všechno II

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Vallun
Dabus

Re: Stížnosti na všechno II

Příspěvek od Vallun »

I. Stěžuji si na svůj spánkový procesor, jen co se mi podaří dostat do spotele trochu dříve, tak se o stejnou dobu i dříve vzbudím a už nemohu zabrat:(

II. Jen co jsem včera poprvé posekal trávník, tak v noci přijdou přízemní mrazíky... Ale to nevím, jestli náhodou není dobře, aspoň moc neporoste bastard jeden zelenej....
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

ThoOor - těžká jsou rána opilcova? An ten Apollinaire věděl o čem púíše. :mrgreen:

Vallun - jestli chceš, pošlu to 50 klilo potaše. Jemně rozzsypeš a 5 let neporoste vůbec. Představ si té ušetřené práce, elektriky či benzinu - obě komodity se neustále zdražují.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Neferit Sr. - diky za nabidku, ale ja doufam,ze uz pristi rok koupime lamu;) V srpnu se jedeme podivat na jednu farmu, dke cekaji malde, co by mohli byt v brznu pristiho roku k odberu;)
Mamut
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mamut »

Vallun píše:I. Stěžuji si na svůj spánkový procesor, jen co se mi podaří dostat do spotele trochu dříve, tak se o stejnou dobu i dříve vzbudím a už nemohu zabrat:(

II. Jen co jsem včera poprvé posekal trávník, tak v noci přijdou přízemní mrazíky... Ale to nevím, jestli náhodou není dobře, aspoň moc neporoste bastard jeden zelenej....
Se spánkem to mám stejné. Asi je to věkem. Jsi taky silný ročník 70?
Trávník. Jako zahradník z profese ti mohu prozradit sladké tajemství, přízemní mrazíky nemají na růst trávy vliv. Stejně tak i na spoustu jiných věcí. Třeba na sexuální aktivitu a pod.
Vanitas vanitatum et omnia vanitas.
http://garden.mujblog.atlas.cz/
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Mamut - přízemní mrazík na čerstvě posekaný a ještě vlhký trávník vliv má...

Já jsem silný ročník 81...;)
Mamut
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mamut »

Neříkal jsi že je vlhký.
Vanitas vanitatum et omnia vanitas.
http://garden.mujblog.atlas.cz/
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Mamut píše:Neříkal jsi že je vlhký.
prvně na jaře posekaný trávník, pokud není sucho, je vlhký vždycky...;)
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

-cácorka v poho, ale kluk - jestli já ho brzo nezabiju... :think: :-?
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Neferit Sr.
Sigilan

Nezabiješ. Rodiče a matky zvláště mají neuvěřitelnou schopnost snášet všechny možné ústrky ze strany vlastníchj dětí. Kdybych já Ti popsal co jsem si s mým kocourem užil s Kebulí a čím nás občas poctí Neferit, deprese a malomyslnost by tě rázem opustila.

Hlůavu vzhůru. Pokud nepropadá u druhého reparátu, svět je krásný. :-)

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

-nepropadá? hm...propadá ze zeměpisu české republiky :doh: a z chemie, fyziky,biologie skoro za jedna -to mi hlava nebere :think: má trpělivost asi bere dovolenou (ten děs co mě bere při pohledu do "dětského" pokoje, potažmo jeho skříně...flegmatismus na cokoliv - včetně jídla....a je v pohodě - prostě jestli ho nezabiju já, udělá to svět kolem) :eh:
- a až tohle skončí, bude se v tom plácat cácorka (asi si pořídím brokovnici)

-CHCI DOVOLENOU :wall:

-páč aby toho nebylo málo, má spoustu d... nápadů i náš dob... šéf (mimo jiného si pružnou pracovní dobu představuje od osmi do půl čtvrté pevně :boohoo: ) :snooty:
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Neferit Sr.
Sigilan

Ze zeměpisu se nepropadá. Takže se hoď do pohody a neboj. Nějak to dopadne. A tak se nevzrušuj více než je potřeba. Neboj, nakonec to bude rachot jak když spadne boeing. Tedy až místo koule dovalí ze zemáku dvojku. :mrgreen:

Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

-dík za uklidnění :-D (pořád mu zbývá matika a angličtina...)-ale už jsem mu vysvětlila, že holt má své rodiče,které nenašel na chodníku :shhh: a tudíž se hraje momentálně dle mých pravidel (a už jsem v klidu - jsou i horší věci na světě :angel:) - ovšem... 8-)

-nějak to občas je na dvě věci- na houby a na nic :-?
Neferit Sr.
Sigilan

To Ti věřím. Já byl někdy až zoufalý jak se věci měnily k horšímu. Do toho se sním nedalo mluvit -nakonec jsem rezignoval. Místo vysoce kvalifikované práce kterou mohl dělat za 20 litrů měsíčně hází lopatou železo do bubnů v zinkovně za 10. Ale živí se poctivě a víc mě nezajímá.

Možnosti měl a vyhodil ji oknem. Teď se mlátí do hlavy - předtím jsem byl blbec co ho brzdí v rozletu.

A za své selhání to nepovažuji-já udělal co se dalo a stálo mě to hodně. Na něm je jak bude pokračovat. Já se soustředím na Neferit - příští rok maturuje, přijímačky na vysokou a to doposud neví co vlastně chce - a jsem zase v klinči. Ale zocelen Kebulí se mi daří zachovávat klid.

Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Neferit Sr. píše:Ze zeměpisu se nepropadá.[/[uote]
Cože???;) Na tos přišel kde:)
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

:-) :-D - mno....jsem klidná...nebo ne? (druhý den mladý seká latinu - dopisuje sešity -a že je jich dost, čučí do učebnic, které konečně dotáhl ze školy, myje nádobí, vynesl koš a snaží se nebýt na svou sestru hrubý - v té půlhodině, kdy se vidí...nabídl se, že zajde i nakoupit :think: )...jo, asi mu fakt došlo, co to značí rozházet si to se mnou :shhh: (ale co jsou dva dny?) 8-)

- a asi nesvedu rezignovat :-( ,když má navíc...

-zato v práci... šéf se rozhodl, že budeme v práci každý den do půl čtvrté (a říká se tomu pružná prac.doba) :-| ale co - zákoník práce, směrnice docházky, prac.smlouva a když tak se zeptám kamarádů z odborů... :-?
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“