Hm, zoženieš to na http://www.boxtorrents.com - má to iba nejakých 170 MB (zaregistruj sa a nájdi si to) - a je to o Zackovi a Cloudovi - ak som to nespomínal tak je to anime, nie grafika.
Viděl někdo z vás Tenjou Tenge (TV)? Mám to momentálně na disku a nevím, jestli to stojí za koukání - resp. asi se na to stejně podívám, ale jen by mě zajímal váš názor (abych tomu přiřadil nějakou prioritu :) ).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Hm - neviem čo znamená to TV - ja som videl 24 epizód + 2 OVA - je to neukončené - ide iba o prvú sériu (a nikto nevie, či bude aj 2.) - a ešte existujú nejaké dva 700 MB súbory, ktoré sú zostrihom z epizód - čo sa týka samotného anime tak sa dá na to celkom dívať - sú tam celkom dobré fighty.
Manga a podobné veselosti nesledujem... jeden kamarát to pomerne preháňa, má dokonca aj manga sny... podľa jedného takéhoto seriála máva často sny o nejakej invázií chrobákov (ruské experimenty, či čo), pričom zahynú miliardy ľudí, zvyšok, nejakých 100 miliónov ujdú na Mars a tam aj ostanú... A čo je najhoršie, myslí si, že sa to naozaj stane... takže preto to nepozerám...
P.S: Údajne vraj zomriem, keď sa tie potvory rozletia po svete a padne mi na hlavu kus betónu... no... aspoň to bude rýchle a bezbolestné...
Neviem či si napríklad videla Kimi Ga Nozumu Eien - ak áno tak vieš ako deprimujúco na človeka pôsobí - a rovnako zdeprimovaná môžeš byť aj po zhliadnutí posledných 5 epizód Chrno´s Crusade - tak sa na to psychicky priprav. (Ale inak je to celkom dobrý anime, až na ten koniec )
Samozrejme Kimi ga nozomu eien je zaklad : )) hmmm,takze rikas,ze to je psycho? kgne totiz je poradny psycho.
A ten Last Order mi pride totalne zmatenej,nehezky nakreslenej,hnusne nadabovanej,napul okopcenej z flash backu ze hry a napul idiotsky domyslenej...nepusobi to na me ani minimalne kladne.
CrowX: Saishuu Heiki Kanojo... Jedno z těch nejznámějších anime? (hmmm, nebo jsem měl alespoň ten dojem ). Tak nic (jen, že lidé ho většinou považujou za poměrně hodně depresivní).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Viem, že to ľudia chvália, ale ešte som sa k tomu nedostal - v súčasnej dobe som sledoval Rurouni Kenshin - seriál - hodnotil by som ho tak 8/10, a teraz pozerám R. K. OVAs - 10/10 - perfektne nakreslené a páči sa mi aj príbeh a celkové spracovanie.