Anime & Manga

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Hm, zoženieš to na http://www.boxtorrents.com - má to iba nejakých 170 MB (zaregistruj sa a nájdi si to) - a je to o Zackovi a Cloudovi - ak som to nespomínal tak je to anime, nie grafika. ;-)

edit: pre direct download - http://www.national-anime.com/index.php - zaregistruj sa a nájdi si to pod "latest episode" ;-)
There is a limit to stupidity.
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Viděl někdo z vás Tenjou Tenge (TV)? Mám to momentálně na disku a nevím, jestli to stojí za koukání - resp. asi se na to stejně podívám, ale jen by mě zajímal váš názor (abych tomu přiřadil nějakou prioritu :) ).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Hm - neviem čo znamená to TV - ja som videl 24 epizód + 2 OVA - je to neukončené - ide iba o prvú sériu (a nikto nevie, či bude aj 2.) - a ešte existujú nejaké dva 700 MB súbory, ktoré sú zostrihom z epizód - čo sa týka samotného anime tak sa dá na to celkom dívať - sú tam celkom dobré fighty. ;-)
182
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

Manga a podobné veselosti nesledujem... jeden kamarát to pomerne preháňa, má dokonca aj manga sny... podľa jedného takéhoto seriála máva často sny o nejakej invázií chrobákov (ruské experimenty, či čo), pričom zahynú miliardy ľudí, zvyšok, nejakých 100 miliónov ujdú na Mars a tam aj ostanú... :roll: :doh: :wall: A čo je najhoršie, myslí si, že sa to naozaj stane... takže preto to nepozerám...

P.S: Údajne vraj zomriem, keď sa tie potvory rozletia po svete a padne mi na hlavu kus betónu... no... aspoň to bude rýchle a bezbolestné... :-? ;-) :lol:
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX píše:Hm - neviem čo znamená to TV
Jen jsem chtěl zdůraznit, že mi šlo o seriál a ne o OAV 8-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Katt
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katt »

Ja ted koukam na Crno Crusade,urcite to stoji za zhlednuti,kdyz ste anime znalci (aspon malinko) : ))

tady je fajn link,kdybyste neznali nahodou :))
http://www.muffindomain.com/index.php?page=anime.html
Sní androidi o ovečkách?
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Neviem či si napríklad videla Kimi Ga Nozumu Eien - ak áno tak vieš ako deprimujúco na človeka pôsobí - a rovnako zdeprimovaná môžeš byť aj po zhliadnutí posledných 5 epizód Chrno´s Crusade - tak sa na to psychicky priprav. ;-) (Ale inak je to celkom dobrý anime, až na ten koniec :cry: )
182
Katt
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katt »

Samozrejme Kimi ga nozomu eien je zaklad : )) hmmm,takze rikas,ze to je psycho? kgne totiz je poradny psycho.

A ten Last Order mi pride totalne zmatenej,nehezky nakreslenej,hnusne nadabovanej,napul okopcenej z flash backu ze hry a napul idiotsky domyslenej...nepusobi to na me ani minimalne kladne.
Sní androidi o ovečkách?
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Nie je to až tak zlé, iba ten koniec je deprimujúci - ja som si dal hneď po tom KGNE a bol som v depke celý týždeň. :lol:

Last Order - mne sa to celkom páčilo, aj keď tam bolo dosť vecí, iných ako v samotnom FFVII - nj každý sme nejaký a tak máme aj rozdielne názory. 8-)
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX: A jak se ti libilo SaiKano? ;-)
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

sevencreature píše:CrowX: A jak se ti libilo SaiKano? ;-)
:eh: sorry, to mi nič nehovorí.
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX: Saishuu Heiki Kanojo... Jedno z těch nejznámějších anime? (hmmm, nebo jsem měl alespoň ten dojem :-) ). Tak nic (jen, že lidé ho většinou považujou za poměrně hodně depresivní).
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Nějak to tu stagnuje :-) Takže to zkusím oživit.

Čtete někdo (ev. sledujete) Gantz? Opravdu zajímavá záležitost (sice už relativně starší - od roku 2000, ale pořád ještě běží - mám ten dojem).
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Viem, že to ľudia chvália, ale ešte som sa k tomu nedostal - v súčasnej dobe som sledoval Rurouni Kenshin - seriál - hodnotil by som ho tak 8/10, a teraz pozerám R. K. OVAs - 10/10 - perfektne nakreslené a páči sa mi aj príbeh a celkové spracovanie. :-)
182
Wiskas
Sigilan

Příspěvek od Wiskas »

CrowX: od které skupiny máš OVA? Chtěl jsem sehnat od Zhentarimu ale nepovedlo se mi to.
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Scéna mořského vánku“