Překvapení to až tak velké není. Pro mě je překvapení že jsme tak nedopadli my.

Moderátoři: Sadako, sevencreature
Tak to by pro mě bylo s tímhle týmem překvapení. Letos jsem našim věřil už od turnaje v Liberci, po příjezdu Eliáše a Erata jsem začal věřit i v medaili. Samozřejmě - nemusíme přejít 1/4finále, přeci jen je to vyrovnané, ale tak špatné jako loni už to snad být nemůže.Neferit Sr. píše:Pro mě je překvapení že jsme tak nedopadli my.
Snad to budeme moct říct i po dnešním zápase právě s Běloruskem. Doufám že se včera na Rusech unaviliJab píše:Sakra, zatím to vypadá, že z favoritů máme nejsuverénější tým.
[[/quote]Vallun píše:... ale máte Kozáčika, taky není špatný a horší než Grigar by určitě nebyl;)
Proti Brnu bylo to vyloučení v 1. minutě na herním projevu znát - když celý zápas jeden hráč chybí, projevit se to prostě musí, obzvlášť proti soupeři jako Brno. No a dnes poškodil tým už jen tím, že jako nejlepší hráč a vůdce na hřišti v tak důležitém utkání chyběl: ať už v rovině morální, nebo herní, obrana opravdu nepracovala nejlépe. A obávám se, že se jeho absence opravdu projevila i na psychice Sparty, jak se všude psalo. Samozřejmě nelze svalovat vinu jen na něj, na hřišti je 10 dalších hráčů, na Bohemce nehrál nikdo, Grigar mohl chytit všechny 3 góly, které Sparta dostala proti Brnu i Ostravě, Kulič mohl proměnit některou ze svých velkých šancí... Ale ten Řepkův podíl je tam vidět nejvíc.Vallun píše:Řepka - no je to rapl, ale těžko na něj svádět to, že Sparta neumí dát finální přihrávku nebo nepromění loženou šanci, to jeho úkoly nejsou. Udělal chybu, to ano, ale buďme spravedliví - Sparta dvakrát doma neprohrála kvůli němu.