Sporty II

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Re: Sporty II

Příspěvek od Neferit Sr. »

Já jim to tak trochu přeju. Náraz na hubu o stěnu má občas výchovný charakter. Oni si to přeberou a dají se dohromady. A pokud jim trochu spadne hřebínek jen dobře.
Překvapení to až tak velké není. Pro mě je překvapení že jsme tak nedopadli my. :mrgreen:
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Neferit Sr. píše:Pro mě je překvapení že jsme tak nedopadli my. :mrgreen:
Tak to by pro mě bylo s tímhle týmem překvapení. Letos jsem našim věřil už od turnaje v Liberci, po příjezdu Eliáše a Erata jsem začal věřit i v medaili. Samozřejmě - nemusíme přejít 1/4finále, přeci jen je to vyrovnané, ale tak špatné jako loni už to snad být nemůže.

btw - Česko - Švýcarsko 5:0 - takhle jednoznačný výsledek jsem nečekal, myslel jsem že budou Švýcaři víc kousat...zvlášť po výhře nad Švédy. Hru ale nemůžu hodnotit, neviděl jsem.
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Překvapivě se Švýcary byl dobrý výsledek i hra. Ale je to tím,že Švýcaři víc bránili, než útočili a proti tomu zahrát umíme - problém nastává, když se má předvést defenzivní činnost, tam máme letos velkou slabinu a proto to vidím s možným úspěchem relativně černě... Jinak letos máme dobrý tým díky tomu, že faktor Kanada převážil faktor Hadamczik....

Na Euro nepojede Rosický:( Přesto ale můžeme poskládat velmi silnou zálohu - Jarolím, Matějovský,Plašil,Nedvěd a v horším případě bez Nedvěda: Jarolím,Matějovský,Polák,Plašil :)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

V noci se mi zdál sen, že Sparta už dnes bude slavit titul. Baník sice vedl, ale Sparta zápas otočila, a jelikož Slavia a Mladé Boleslavi prohrála, bylo hotovo. Sám tomu nevěřím, ale snad se to vyplní... :-)
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Ajantis - snad ne...:)
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Docela zajímavé, jak se do toho hokeje dostávají i kdysi slabší týmy, které dělají velké problémy nejsilnější šestce (případně dříve sedmičce i se Slovenskem). Bělorusové dali zabrat Rusům i Švédům, Lotyši Finům, Němci Amíkům, Norové Kanaďanům a Švýcaři si dokonce dali Švédy. Alespoň už není tolik "povinných" vítězství a zápasy jsou zábavnější. Největší překvápko jsou určitě ti Norové, kteří hrají rozhodně dobře. Naopak z favoritů se zatím hodně trápí Švédové.

P.S. Sakra, zatím to vypadá, že z favoritů máme nejsuverénější tým. :mrgreen:
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Jab píše:Sakra, zatím to vypadá, že z favoritů máme nejsuverénější tým. :mrgreen:
Snad to budeme moct říct i po dnešním zápase právě s Běloruskem. Doufám že se včera na Rusech unavili :lol: Jinak se mě Běloruský tým velmi líbí, jejich zápasy se Švédskem a Ruskem patří (alespoň pro mě) k nejlepším na šampionátu.
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Tak o titulu je rozhodnuto. Za povedený závěr sezony může Sparta poděkovat svému "vůdci" Řepkovi, ale rozhodující krok od titulu dle mého udělala už na Bohemians svým zbabělým a neuvěřitelně hloupým výkonem. Vědět, že ji pak čekají zápasy s 3 momentálně zřejmě nejsilnějšími týmy ligy a zápas na Bohemce vypustit... nechápu.
Pro příští sezónu by to chtělo zbavit se přinejmenším brankářské dvojice Poštulka - Grigar. Jsem přesvědčen, že brankář formátu Blažka či Vaniaka by řadu gólů, které Sparta letos inkasovala, chytil. Včetně toho dnešního prvního.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Ajantis - no Vaniaka vám nedáme:) ale máte Kozáčika, taky není špatný a horší než Grigar by určitě nebyl;)

Ale o titulu ještě rozhodnuto není - Slávia to má ve svých rukou, ale když si člověk vzpomene jak buchla Šiškoffem:/ navíc není jasné, kde se bude hrát atd:/
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Vallun píše:... ale máte Kozáčika, taky není špatný a horší než Grigar by určitě nebyl;)
[[/quote]
Tohle si právě myslím také. Sice jsem ho dlouho chytat neviděl, ale ještě ve Slavii byl skvělý a vypadalo to, že zněj něco bude. Nevím, proč ve Spartě skončil až v béčku. Mám pocit, že lepší než Grigar by mohli být i Zich a Švenger (patří ještě oba Spartě, ne?), o Zlámanovi, kterého se Sparta zbavila v létě, nemluvě.
Aspoň to vzal Bílek jako chlap a končí, můžeme se začít modlit v příchod Ivana Haška. :-) Kéž si s sebou Bílek vezme i Řepku.

V totální selhání Slavie proti Jablonci věřím ještě o něco méně než ve výhru Sparty v Liberci.

EDIT (21:23):
Ale fotky MF DNES z tohoto kola GL se opravdu povedly, zvláště ty z utkání Sparta - Ostrava.
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 10.5.2008 21:23, celkem upraveno 1 x.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Malinko mi štve ten pravděpodobný sestup Bohemky. Teď, když asi z Bundesligy vypadne i Norimberk, tak Koller bude moci další rok hrát jen ve druhé lize - tam či zde. :-)
Jináč v základní hrací době remíza s Běloruskem. Stačí to, ale výkon mohl být o něco přesvědčivější. Hlavně chyb v obraně bylo nemálo...
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Ajantis - No, Kozáčik vždycky vypadá,že z něj bude hvězda a pak zase klesne - nemá dlouhodobě stabilní výkonnost, ale řekl bych, že pod Stejskalovým a Koubovým vedením by se jí mohl přiblížit. Já ho viděl naposledy v lednu v O2 Areně...

Řepka - no je to rapl, ale těžko na něj svádět to, že Sparta neumí dát finální přihrávku nebo nepromění loženou šanci, to jeho úkoly nejsou. Udělal chybu, to ano, ale buďme spravedliví - Sparta dvakrát doma neprohrála kvůli němu.

Já bych taky po Žižkově nevěřil,že to dostaneme do vlastních rukou zase my:) Stát se může cokoliv... Ale letos bude titul každopádně smrdět - protože oba hlavní adepti na titul se řádně pokáleli a je špatnou vizitkou soutěže, že i to stačí na to, aby jej jeden z nich získal. Jen doufám, že Koště nechce Bílka k repre:/

Bohemka mne taky mrzí, přál bych jí záchranu, ale zase Ostravě přeji třetí flek (mám to natipováno...).

Hokej jsem neviděl, ale výsledek nic moc, sebejistota tedy rozhodně chyběla...a problémům s obranou se nedivím, Kabelka nemá zrovna formu, a kdo jiný by to měl držet?:(
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Vallun píše:Řepka - no je to rapl, ale těžko na něj svádět to, že Sparta neumí dát finální přihrávku nebo nepromění loženou šanci, to jeho úkoly nejsou. Udělal chybu, to ano, ale buďme spravedliví - Sparta dvakrát doma neprohrála kvůli němu.
Proti Brnu bylo to vyloučení v 1. minutě na herním projevu znát - když celý zápas jeden hráč chybí, projevit se to prostě musí, obzvlášť proti soupeři jako Brno. No a dnes poškodil tým už jen tím, že jako nejlepší hráč a vůdce na hřišti v tak důležitém utkání chyběl: ať už v rovině morální, nebo herní, obrana opravdu nepracovala nejlépe. A obávám se, že se jeho absence opravdu projevila i na psychice Sparty, jak se všude psalo. Samozřejmě nelze svalovat vinu jen na něj, na hřišti je 10 dalších hráčů, na Bohemce nehrál nikdo, Grigar mohl chytit všechny 3 góly, které Sparta dostala proti Brnu i Ostravě, Kulič mohl proměnit některou ze svých velkých šancí... Ale ten Řepkův podíl je tam vidět nejvíc.
Nevím, jestli bych chtěl mít v mužstvu někoho, kdo s nejvyšším ligovým platem posbírá za sezónu disciplinární tresty na 9 zápasů a naprosto zbytečně poškodí tým v rozhodující chvíli. Nejnebezpečnější na něm mi přijde ta nevyzpytatelnost - nedá se odhadnout, kdy zase udělá zkrat. Počká si na nejdůležitější zápas v sezoně a nechá se v přerušené hře vyloučit už v 1. minutě? Jasně, proč ne... Raději bych obětoval něco kvality, než čekat na další dějství.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Ajantis- já neříkám,že není bez viny, ale spíš mi jde o to, že Sparta měla problémy i v těch fázích zápasu, kdy by Řepka neměl hrát hlavní roli. Jo, udělal blbost, ale i v deseti Sparta Brno přehrávala, akorát to nedokázala proměnit v branky. Proti Ostravě více méně totéž, Řepka by maximálně z těch 4 zabránil jedné brance...
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Tak jsme prohráli i se Švédskem (5:3) a pokud Švýcaři nepředvedou zázrak a neporazí Rusko,t ak ve čtvrtfinále končíme... Šišla ven!
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“