Jinak hra se dá v poklidu dohrát během týdne relaxační pařby, pokud budeš hrát stylem ,umím od každého něco', jinak se to může o den či dva protáhnout, protože získávání informací a hledání cest k cíli ti může trvat déle (může/nemusí).
Při volbě skillů si dávej pozor, ať vždycky umíš používat i střelnou zbraň (alespoň tři bodíky), jinak se ti před koncem může stát, že zjistíš, že hra nejde dohrát - ne technickou chybou.
Jinak mě osobně to hodně chytilo a fakt jsem se u toho bavil, jen škoda, že ty konce nebyly lepší a i bojový systém zblízka by snesl vylepšení. Ale zase byla perfektní atmosféra, úkoly (a to i subquesty) a dialogy + naprosto stylová muzika.
Vyčerpávající info

(jinak také tenhle patch otevírá i dokončuje některé kousky hry, které autoři z nějakého důvodu uzmaknuli - aneb zjistěte si, co tají vaše hra).
  (jinak také tenhle patch otevírá i dokončuje některé kousky hry, které autoři z nějakého důvodu uzmaknuli - aneb zjistěte si, co tají vaše hra).

) a zatím žádný fatální bug, jen několik menších (grafických). Teda nejhorší zatím bylo to skladiště Sabbat, kde mi divně "odpadávaly" kusy interiéru. Taky se mi zdá, že některé postavy jsou divně zúžené, ale to určitě padá na autory hry.
 ) a zatím žádný fatální bug, jen několik menších (grafických). Teda nejhorší zatím bylo to skladiště Sabbat, kde mi divně "odpadávaly" kusy interiéru. Taky se mi zdá, že některé postavy jsou divně zúžené, ale to určitě padá na autory hry.