Ja z amazonu normalne objednavam a s dodanim jsem nikdy nemela problem..teda az na to ze doruceni nechtej podepsat, takze jsou schopny ti to nechat pred dverma.
Moderátoři: Sadako, sevencreature

No mám neuveriteľne vysoký hemoglobín v krvy a následne k tomu my ešte aj plyny z pľúc tlačia na srdce. DIAGNÓZA: odstreliť a zakopať.
  No mám neuveriteľne vysoký hemoglobín v krvy a následne k tomu my ešte aj plyny z pľúc tlačia na srdce. DIAGNÓZA: odstreliť a zakopať. . (BTW taky to byl problém s krví, i když trochu jiný.)
 . (BTW taky to byl problém s krví, i když trochu jiný.)

(dajme tomu
  (dajme tomu  )
 )
Morty píše:Hmm, možno to myslela skôr zo strany človeka, ktorý má v rodine vojaka... Krstný je na generálnom štábe a z blavy chodí domov len na víkend, aj to nie na každý... ešte že deti sú už vlastne staršie, ale aj tak... A keď ide na misise, tak sa nemá rodina báť, že mu vystrelia mozog z hlavy? Alebo že sa vráti domov ako kripel? Bez nôh, napríklad...

. No zkusím prodat nebo budu vracet.
 . No zkusím prodat nebo budu vracet. A potom se taky jednou děsně vleklo dodání. Naštěstí je s nimi docela dobrá domluva a celkově je mám dost v oblibě. I když doporučuji rozbalovat pečlivě a ty poštovní sáčky si připravit na případné nové použití
 A potom se taky jednou děsně vleklo dodání. Naštěstí je s nimi docela dobrá domluva a celkově je mám dost v oblibě. I když doporučuji rozbalovat pečlivě a ty poštovní sáčky si připravit na případné nové použití