je to...
 je to...  dnes nám oficiálně oznámili, že divize DECO -Balakom 'klasické nátěrové hmoty jako luxol, universal a spol) se v téhle republice nadobro zavírá...zůstane pouze divize Powder (prášky)
 dnes nám oficiálně oznámili, že divize DECO -Balakom 'klasické nátěrové hmoty jako luxol, universal a spol) se v téhle republice nadobro zavírá...zůstane pouze divize Powder (prášky)  
 - a budu zase nezaměstnanec

Moderátoři: Sadako, sevencreature
 je to...
 je to...  dnes nám oficiálně oznámili, že divize DECO -Balakom 'klasické nátěrové hmoty jako luxol, universal a spol) se v téhle republice nadobro zavírá...zůstane pouze divize Powder (prášky)
 dnes nám oficiálně oznámili, že divize DECO -Balakom 'klasické nátěrové hmoty jako luxol, universal a spol) se v téhle republice nadobro zavírá...zůstane pouze divize Powder (prášky)  

Hmm, aj ja som si to všimol, a dosť ma to deprimuje, teraz sa nudím na neteSaruman píše:Stěžuji si na fórum Vaultu Šílené Brahmíny. Už několik dní je mimo provoz, takže se na něj nemohu dostat a začíná mě to vážně... hej, počkat!
Vlastně jsem docela šťastný.

Tak to opravdu nepotěší...Sirine píše:- aje to...

- a budu zase nezaměstnanec

tento týden to stojí za houby....v úterý si pochroumám kotník, ve středu mi manžel koupí score s "českou" verzí spellforce 2, abych dnes zjistila, že česká verze to není
 tento týden to stojí za houby....v úterý si pochroumám kotník, ve středu mi manžel koupí score s "českou" verzí spellforce 2, abych dnes zjistila, že česká verze to není  ono se ta česká verze týká castle strike -ach jo...
 ono se ta česká verze týká castle strike -ach jo...  a venku pere slunko...
 a venku pere slunko...  ať žije klamavá reklama (šikovné dtp pro tisk)
 ať žije klamavá reklama (šikovné dtp pro tisk) 
 pokaždé, když mám dojem, že hůř být nemůže....tak je....pokaždé zjišťuji, že lidi jsou spíš horší, než se čeká a lhaní a podrazy jsou chlebem oblíbeným nejen vedení firmy....a za dobrotu na žebrotu (kde se sakra učí jak krást podvádět a vrážet kudlu do zad
 pokaždé, když mám dojem, že hůř být nemůže....tak je....pokaždé zjišťuji, že lidi jsou spíš horší, než se čeká a lhaní a podrazy jsou chlebem oblíbeným nejen vedení firmy....a za dobrotu na žebrotu (kde se sakra učí jak krást podvádět a vrážet kudlu do zad  
   )....kašlu na to....
 )....kašlu na to.... 

...lékař se obtěžoval říci dvě věty (ani ne 1 minuta)
 ...lékař se obtěžoval říci dvě věty (ani ne 1 minuta) 

Akorát je okolí jeho domu na okraj vesnice ňejak podivně zastavěno.
  Akorát je okolí jeho domu na okraj vesnice ňejak podivně zastavěno.