Vampiria: LOL

ad Stopy hrůzy - afaik tam vycházelo několik "podsérií" - co spisovatel, to taková jeho "kampaň". Kromě těch několika spíše pofidérních tam ovšem vycházely dvě docela zajímavé. Jedna ještě mimo coby předkrm - R.L.Stine a jeho série postavami provázaných knížek. Tam ušel Víkend na lyžích, ale druhak se mi líbil Večírek s překvapením pro tu svoji variaci na DnD

Ale zpět - první tou lepší sérií byly spíše detektivní od Nicolase Adamse a tam jsem měl dvě oblíbené - Pod maskou nevinnosti a zejména Srdcerváč. I když konce obou byly takové uťáplé, nebylo to vůbec špatné v rámci možností.
Druhou lepší sérií mi přišla ta, jejímž autorem byl Christopher Pike. Konkrétně opět dvě knížky - první je Honba za přízraky, ač reáliemi místy ujeté, ta myšlenka okultních nadlidí tam byla parádní. A druhou knížkou, snad úplně nejlepší ze všech, bylo Sbohem a nashledanou. Sranda je, že si už vůbec nepamatuju, o čem to bylo (afaik tam taky šlo o nějaký pár nadpřirozených bytostí), ale byl jsem z toho tehdy úplně paf a druhak to byly i takové realistické nehappyendy