Literatura: Co čtete?

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

yenn: tak i ty :-P

Vampiria: LOL 8-) A já furt, koho mi připomínal.

ad Stopy hrůzy - afaik tam vycházelo několik "podsérií" - co spisovatel, to taková jeho "kampaň". Kromě těch několika spíše pofidérních tam ovšem vycházely dvě docela zajímavé. Jedna ještě mimo coby předkrm - R.L.Stine a jeho série postavami provázaných knížek. Tam ušel Víkend na lyžích, ale druhak se mi líbil Večírek s překvapením pro tu svoji variaci na DnD ;-)
Ale zpět - první tou lepší sérií byly spíše detektivní od Nicolase Adamse a tam jsem měl dvě oblíbené - Pod maskou nevinnosti a zejména Srdcerváč. I když konce obou byly takové uťáplé, nebylo to vůbec špatné v rámci možností.
Druhou lepší sérií mi přišla ta, jejímž autorem byl Christopher Pike. Konkrétně opět dvě knížky - první je Honba za přízraky, ač reáliemi místy ujeté, ta myšlenka okultních nadlidí tam byla parádní. A druhou knížkou, snad úplně nejlepší ze všech, bylo Sbohem a nashledanou. Sranda je, že si už vůbec nepamatuju, o čem to bylo (afaik tam taky šlo o nějaký pár nadpřirozených bytostí), ale byl jsem z toho tehdy úplně paf a druhak to byly i takové realistické nehappyendy 8-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Vlasák: Ale bylo to opravdu jen asi půl roku. Objevil jsem ho v knihovně, přečetl vše, co tam měli, poté pár čísel a knih koupil a tím jsem s JS skončil 8-) Teď jsem ovšem probral svou "sbírku" a uvědomil si, že "Panenky nosí smrt" jsem onehdá nedočetl. Zřejmě to napravím :-)

Vampiria: Iggy Pop je vskutku trefný!
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Stopy hrůzy mě moc nebavily, ani nevím proč, přečetla jsem jen pár knížek a nějak nehledala další....

yenn: Iggy je krásný, takový zfetovaný anděl :angel: dobře ho tam vyportrétovali :-D . Panenky nosí smrt je zajímavé, pamatuju si taky obrázek na obalu :-D , že se mi líbil 8-) . A byla tam nějaká zrzavá prsatá loutkářka v tom příběhu vystupovala 8-)

Jo, to se mi zdá, nebo John Sinclair měl často sexuální úlety jako James Bond ;-) ?
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Lothar
Sigilan

Příspěvek od Lothar »

Vlasak: I ja jsem nad Sinclairem stravil nejakou dobu. Tenkrat tomu propadlo cele panske osazenstvo nasi tridy (nejaka sesta az osma, bliz to neurcim) a vzajemne jsme se podporovali, takze nam to vydrzelo aspon rok :). A precetl jsem jich fakt dost, vzdycky jsme podnikli najezd na nejaky novinovy stanek, kazdej si koupil jeden, a pak jsme si je pujcovali :). Jeste ted si pamatuju, jak se nam jedna zenska misto toho snazila vnutit zvejkackovy cigarety :-D.

Vampyra se u nas moc nedala sehnat, takze ta mi minula. No, a asi v prvaku na gymplu jsem si jednoho JS zase koupil a uz mi to prakticky nic nereklo. Bud jsem z toho vyrostl, nebo to byl spatnej kus ;-).

Vida, Iggyho ted hrali v nocni hudbe...Lust for life mam dojem.
And now for something completely different!
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

J. Sinclair - tiež sa mi to dostalo do rúk - celkom zaujímavé, ale myslím, že teraz by mi to už nič nepovedalo.
There is a limit to stupidity.
182
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Lothar píše:Vlasak: I ja jsem nad Sinclairem stravil nejakou dobu. Tenkrat tomu propadlo cele panske osazenstvo nasi tridy (nejaka sesta az osma, bliz to neurcim) a vzajemne jsme se podporovali, takze nam to vydrzelo aspon rok :). A precetl jsem jich fakt dost, vzdycky jsme podnikli najezd na nejaky novinovy stanek, kazdej si koupil jeden, a pak jsme si je pujcovali :). Jeste ted si pamatuju, jak se nam jedna zenska misto toho snazila vnutit zvejkackovy cigarety :-D..
Tak to je hezkej příběh 8-)
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Kong Bao-tan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kong Bao-tan »

Zaklínače jsem nečetl, ale asi jste mě k tomu donutili... skusím ho sehnat...
Dost již bylo ostrých uší, na čase tasit nosy!
Něco málo o Svirfneblinech: http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=125332#125332
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

crovax ho vychvaluje až do nebes. Já ho číst nehodlám,ale jestli věříš jeho úsudku,má to být hodně dobré ;-)
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

LordArian píše:crovax ho vychvaluje až do nebes. Já ho číst nehodlám,ale jestli věříš jeho úsudku,má to být hodně dobré ;-)
JE to hodně dobré, přečti si to :-)
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Já ted čekám na nového Harryho Pottera 8-)
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

LordArian píše:Já ted čekám na nového Harryho Pottera 8-)
Ten taky docela ujde, ale na Zaklínače nemá :twisted:
crovax en-vec
Sigilan

Příspěvek od crovax en-vec »

Kong Bao-tan píše:Zaklínače jsem nečetl, ale asi jste mě k tomu donutili... skusím ho sehnat...
jedna z nejlepsich knizek, co jsem kdy cetl. dekuju te nezname pani v jedne fantasy prodejne v ostrave, ze mi ji doporucilla.
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...

Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Cammaris píše:Harry neni nic pro mne
poslední díly sem sice nečet , ale stejnak mi nějak nejede.
Jestli jsi nečetl čtyřku a pětku,nediv se....ty jsou uplne jine,než první tři
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

Zaklínač... dobrá četba, ale nějak extra mě neuchvátila, na můj vkus příliš ponuré a řekl bych takové "vychcané" (myslím tím většinu postav)... ale teď jsem dočetl "Zrození mága" a jsem moooooc spokojený, fakt dobrá četba, takže mě jen štve, že jsem nikde na netu neobjevil obchod, kde by ještě měli Kroniky nebo Legendy Dragonlance... asi blbě hledám.
crovax en-vec
Sigilan

Příspěvek od crovax en-vec »

Pan Bača píše:Zaklínač... dobrá četba, ale nějak extra mě neuchvátila, na můj vkus příliš ponuré a řekl bych takové "vychcané" (myslím tím většinu postav)... ale teď jsem dočetl "Zrození mága" a jsem moooooc spokojený, fakt dobrá četba, takže mě jen štve, že jsem nikde na netu neobjevil obchod, kde by ještě měli Kroniky nebo Legendy Dragonlance... asi blbě hledám.
prave ta vychcanost se mi hodne libila. wink.
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...

Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
Odpovědět

Zpět na „Scéna mořského vánku“