Mňamky anebo oblíbená jídla
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Špička nebo Bombička, ono je to jedno. Hlavně, že nám to chutná ne? 

[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]

- crovax en-vec
- Sigilan
Tak ten jsem měl, jak jsem byl na OV srazu a potom jsem se z něho mákem poblil. Asi kvůli té hnusné tatarce. btw. Kečup/Tatarka/Hořčice?Vampiria píše:Poslední dobou jsem si oblíbila smažený sýr v housce. Ač to je smažené, nekroutí mi to žaludek, není v tom salám etc...výborný vynález
Já jednoznačně kečup. Prakticky k čemukoli...

Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!

Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
Tak jednoznačne volím horčicu. Teda ani kečup nie je zlý keď je dobrý (  ), ale častejšie je nekvalitný urobený z umelohmotných sibírskych paradajok. Fuj! A tatárska omáčka mi nechutí, z tej sa mi robí zle. Na horčici sa toľko toho pokaziť nedá, aj keď nenávidím keď otvorím horčicu a navrchu je voda...*bleh*...
 ), ale častejšie je nekvalitný urobený z umelohmotných sibírskych paradajok. Fuj! A tatárska omáčka mi nechutí, z tej sa mi robí zle. Na horčici sa toľko toho pokaziť nedá, aj keď nenávidím keď otvorím horčicu a navrchu je voda...*bleh*...
A k príjemnejšej téme: Želatínové cukríky - často ich nejem, ale keď sa k ni dostanem, tak nemám dosť... 

), ale častejšie je nekvalitný urobený z umelohmotných sibírskych paradajok. Fuj! A tatárska omáčka mi nechutí, z tej sa mi robí zle. Na horčici sa toľko toho pokaziť nedá, aj keď nenávidím keď otvorím horčicu a navrchu je voda...*bleh*...
 ), ale častejšie je nekvalitný urobený z umelohmotných sibírskych paradajok. Fuj! A tatárska omáčka mi nechutí, z tej sa mi robí zle. Na horčici sa toľko toho pokaziť nedá, aj keď nenávidím keď otvorím horčicu a navrchu je voda...*bleh*...A k príjemnejšej téme: Želatínové cukríky - často ich nejem, ale keď sa k ni dostanem, tak nemám dosť...

- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Hořčici na chleba jen s Anglickou slaninou, jinak opravdu radši to máslo.
A ze sladkostí mám nejradši čokoládu Geisha (doufám že se to tak píše ), bohužel si ji kvůli její ceně nemůžu kupovat moc často
 ), bohužel si ji kvůli její ceně nemůžu kupovat moc často  .
 .

A ze sladkostí mám nejradši čokoládu Geisha (doufám že se to tak píše
 ), bohužel si ji kvůli její ceně nemůžu kupovat moc často
 ), bohužel si ji kvůli její ceně nemůžu kupovat moc často  .
 .
					Naposledy upravil(a) AlieN dne 17.11.2005 11:21, celkem upraveno 1 x.