Wizardry 8
Moderátor: sevencreature
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ve W8 má družina pomalu problémy s hejnem krabů. Nedejbože při cestě do Arniky potkat skupinku nájezdníků a přímo v Arnice stráže učence, to je na zabití.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- crovax en-vec
- Sigilan
Sakra, vy jste mě ale nabudili! Klasické krokovací dungeony mám ještě radši než izometriscké RPG! Takže Kove, spoléhám na tebe, kámoKoveras píše:Ve W8 má družina pomalu problémy s hejnem krabů. Nedejbože při cestě do Arniky potkat skupinku nájezdníků a přímo v Arnice stráže učence, to je na zabití.

Když jsme u těch obtížností soubojů, sice trošku OT, ale hráli jste někdo Rytíře Grálu? Taky krokovací dungeon. A tam jsem vylezl z města v nabušeném mitrilovém kompletu (který jsem získal tisícinásobným SAVE/LOAD při kradení a kupování vína

Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Koveras: to já mám mnohem raději souboje s více lehčími protivníky (krabi a mravenci
). Hezky na ně drakem (nebo spíše tím polodrakem
) fouknout kyselinu, pár kouzel s plošným účinkem (magické střely) a je po problémech
.
Vrací se mi chuť to znova nainstalovat a pokračovat v savech
. Ta atmosféra byla parádní
crovax: krokovací dungeony já třeba vážně nemusím, mám tam problémy s orientací, když už, tak RoA3 (prostě starý dungeon, ale ne krokovací, s hezky plynulými přechody a s na svou dobu úchvatnou grafikou, dnes už "pouze" atmosférickou
).

Vrací se mi chuť to znova nainstalovat a pokračovat v savech

crovax: krokovací dungeony já třeba vážně nemusím, mám tam problémy s orientací, když už, tak RoA3 (prostě starý dungeon, ale ne krokovací, s hezky plynulými přechody a s na svou dobu úchvatnou grafikou, dnes už "pouze" atmosférickou

- crovax en-vec
- Sigilan
MCZ: RoA3, myslíš Realms of Arkania?
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
crovax: Realms of Arkania, ano
ale pouze třetí díl, pokud vím, předešlé byly krokovací (jednička rozhodně).
BTW - kdysi jsem měl na disku všechny staré díly Wizardry (1-7) a chtěl jsem si to zahrát, nakonec jsem ani jeden nespustil, zato mám speciální edici Eye of Beholder (3 in 1
) a alespoň jedničku jsem na PC spustil a dokonce bez emulátoru, ale bylo to krokovací, takže jsem se za chvilku ztratil
.

ale pouze třetí díl, pokud vím, předešlé byly krokovací (jednička rozhodně).
BTW - kdysi jsem měl na disku všechny staré díly Wizardry (1-7) a chtěl jsem si to zahrát, nakonec jsem ani jeden nespustil, zato mám speciální edici Eye of Beholder (3 in 1

Naposledy upravil(a) MCZ dne 18.11.2005 12:26, celkem upraveno 1 x.
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
crovax en-vec: Žádné CDs nesháněj. Nějak se musíme domluvit a já ti to dovezu. Na pivo bych šel, ale teď to nejde, děláme doma kuchyň a já pochopitelně elektriku, ale taky se můžeme domluvit.
MCZ: Tyhle souboje jsou ze začátku taky dost těžké. Ještě s oblibou používám bardovy hud. nástroje a že jich ve W8 je.
btw: Strašně mě zaujala hudba a zpracování hry. A taky fakt, že tě může opravdu cokoliv zabít.
MCZ: Tyhle souboje jsou ze začátku taky dost těžké. Ještě s oblibou používám bardovy hud. nástroje a že jich ve W8 je.
btw: Strašně mě zaujala hudba a zpracování hry. A taky fakt, že tě může opravdu cokoliv zabít.

- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ty souboje s mravenci? Ani ne. Mě štvaly hodně ty kytky, to bylo k zbláznění s nima bojovat.Koveras píše:MCZ: Tyhle souboje jsou ze začátku taky dost těžké. Ještě s oblibou používám bardovy hud. nástroje a že jich ve W8 je.
Bardovy nástroje? To vůbec, netahám sebou barda v žádné hře, nějak je nemám rád

- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
MCZ: S kytkama jsou souboje docela zdlouhavé, ale jejich "šipky" nejsou moc nebezpečné. Pokud nemáš na mysli něco jiného.
Jinde jsem barda taky netahal, ale po proštudování manuálu jsem si řekl, že to bude dobrý krok a taky že jo.

Jinde jsem barda taky netahal, ale po proštudování manuálu jsem si řekl, že to bude dobrý krok a taky že jo.