Wizardry 8

Kobky, města i pláně potřebují svého hrdinu (či padoucha). Aneb jeden človíček ve velkých příbězích.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět

Hráli jste?

Ano, skvělá pařba!
18
49%
Ano, ale moc mě to nechytlo.
5
14%
Ne.
14
38%

Celkem hlasů: 37

MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Jsem lama, no ;-) .
Anthrax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anthrax »

Hrál jsem na lehkou a boje mi nepřišli nejlehčí. :oops: Ale jak který, třeba Barloneho jsem dal napotřetí a Rapaxové mi dávali pravidelně (samurajové).
Si senor ! la revolucion
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Anthrax: fajn zjištění, že nejsem sám ;-) .
Anthrax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anthrax »

:-D Mě vůbec v RPG hrách moc nejdou souboje a ani je kvůli nim nehraju, je to jen zábavné zpestření.
Si senor ! la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Mě třeba docela jdou (ale rozhodně nemám nikdy v plánu hrát BGII s tactics, spokojím se se střední obtížností 8-) ), ale ve Wiz8... prostě mi tam nešly a vzhledem k tomu, že tam těch bojů bylo docela hodně, navíc časově zdlouhavé. Hodně to zdržovalo průběh hry (třeba jako u IWD ;-) ).
Anthrax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anthrax »

Tactic jsem si zkusil, abych věděl, co mi taky nepude... Ve W8 mi nějaké přišly jednoduché a ostatní dost těžké (většinou řadoví vojáci).
Si senor ! la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Ve W8 má družina pomalu problémy s hejnem krabů. Nedejbože při cestě do Arniky potkat skupinku nájezdníků a přímo v Arnice stráže učence, to je na zabití.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
crovax en-vec
Sigilan

Příspěvek od crovax en-vec »

Koveras píše:Ve W8 má družina pomalu problémy s hejnem krabů. Nedejbože při cestě do Arniky potkat skupinku nájezdníků a přímo v Arnice stráže učence, to je na zabití.
Sakra, vy jste mě ale nabudili! Klasické krokovací dungeony mám ještě radši než izometriscké RPG! Takže Kove, spoléhám na tebe, kámo ;-) Koupím tři CD a nějak se zase dohodnem. btw jsme už dlouho nebyli na pivo ;-)

Když jsme u těch obtížností soubojů, sice trošku OT, ale hráli jste někdo Rytíře Grálu? Taky krokovací dungeon. A tam jsem vylezl z města v nabušeném mitrilovém kompletu (který jsem získal tisícinásobným SAVE/LOAD při kradení a kupování vína :-D ) a... zabila mě žába! :cry:
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...

Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Koveras: to já mám mnohem raději souboje s více lehčími protivníky (krabi a mravenci ;-) ). Hezky na ně drakem (nebo spíše tím polodrakem ;-) ) fouknout kyselinu, pár kouzel s plošným účinkem (magické střely) a je po problémech 8-) .

Vrací se mi chuť to znova nainstalovat a pokračovat v savech ;-) . Ta atmosféra byla parádní ;-)

crovax: krokovací dungeony já třeba vážně nemusím, mám tam problémy s orientací, když už, tak RoA3 (prostě starý dungeon, ale ne krokovací, s hezky plynulými přechody a s na svou dobu úchvatnou grafikou, dnes už "pouze" atmosférickou ;-) ).
crovax en-vec
Sigilan

Příspěvek od crovax en-vec »

MCZ: RoA3, myslíš Realms of Arkania?
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...

Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

crovax: Realms of Arkania, ano ;-)
ale pouze třetí díl, pokud vím, předešlé byly krokovací (jednička rozhodně).

BTW - kdysi jsem měl na disku všechny staré díly Wizardry (1-7) a chtěl jsem si to zahrát, nakonec jsem ani jeden nespustil, zato mám speciální edici Eye of Beholder (3 in 1 8-) ) a alespoň jedničku jsem na PC spustil a dokonce bez emulátoru, ale bylo to krokovací, takže jsem se za chvilku ztratil ;-) .
Naposledy upravil(a) MCZ dne 18.11.2005 12:26, celkem upraveno 1 x.
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

crovax en-vec: Žádné CDs nesháněj. Nějak se musíme domluvit a já ti to dovezu. Na pivo bych šel, ale teď to nejde, děláme doma kuchyň a já pochopitelně elektriku, ale taky se můžeme domluvit.
MCZ: Tyhle souboje jsou ze začátku taky dost těžké. Ještě s oblibou používám bardovy hud. nástroje a že jich ve W8 je.

btw: Strašně mě zaujala hudba a zpracování hry. A taky fakt, že tě může opravdu cokoliv zabít. :lol:
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Koveras píše:MCZ: Tyhle souboje jsou ze začátku taky dost těžké. Ještě s oblibou používám bardovy hud. nástroje a že jich ve W8 je.
Ty souboje s mravenci? Ani ne. Mě štvaly hodně ty kytky, to bylo k zbláznění s nima bojovat.

Bardovy nástroje? To vůbec, netahám sebou barda v žádné hře, nějak je nemám rád ;-) .
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

MCZ: S kytkama jsou souboje docela zdlouhavé, ale jejich "šipky" nejsou moc nebezpečné. Pokud nemáš na mysli něco jiného. :-D
Jinde jsem barda taky netahal, ale po proštudování manuálu jsem si řekl, že to bude dobrý krok a taky že jo.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Hmm, já měl hraničáře, samuraje, zloděje, kněze (nebo alchymistu), mága, vynálezce, takže na barda už místo není.

Jinak je tam skvělá možnost měnit při přechodu na novou úroveň povolání, kolikrát snad hráč chce.
Odpovědět

Zpět na „Další RPG hry“