Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Proboha lidi, hlavně nechoďte na VSA (Veřejně Správní Akademie) v Brně, Vyškově a Břeclavi :!: Naštěstí už jen dva semestry a (SNAD) končím - jinak bych to tam musel asi zapálit :!: :evil:
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Se školou jsem radši seknul a pro jistotu už pracuji (tři měsíce). :lol:
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

AGRRRR :-x Stěžuji si na 'spiknutí programů' určených ke smaž.... ééé teda k 'zálohování' samozř. :-D Již druhý DVD film se mi přes Shrink nepodařilo spálit a to jsem přes něj přitom v době nedávno minulé 'zazálohoval' 8 DVD LOTRa a to šlapalo úplně v pohodě.
Teď se sice dekóduje a stahne na hadr, ale ve chvíli kdy má začít pálit mi vesele oznámí, že na disku není místo - přitom ten soubor má 4,35 GB... DAMN! Obrázek
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Dneska mám hned několik důvodů ke stížnosti-
- jednak na pana doktora Papouška, s nímž jsme dnes psali v předtermínu zápočtový test z Judaismu (ze základů a velmi lehký- jeho slovy). Takže jsem strávil poslední 3 týdny hodně vskutku nehezkých hohin se Starým zákonem, aby mi to bylo dnes naprosto k ničemu, jelikož pan papoušek zaplnil cleý test otázkami typu "Jak se jmenovaly 2 sloupy u průčelí Jeruzalémského chrámu"... a ještě se po písemce chválil, že loni mu ten tets napoprvé nikdo nenapsal... ehm :-(
- a pak si stěžuju na řidiče autobuus, jímž jsem jel dnes večer z Vyškova- měl více nž 45 minut zpoždění a byla tam neuvěřitelně šílená kosa- a opravdu jsem na takové počasí nebyl oblečen. a nedalo se jít do čekárny, protože bych přišel o své výhodné místo v řadě! :-( Nu a když konečně bus přijel, řidič to "výstižně" okomentoval- "vždyť nemáme křídla!"...

KOFi: hehe, na agitační billboard VSA jsem ve Vyškově dnes čuměl více než hodinu ;-)
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Ajantis_CG_thief: Též ze srdce nenávidím to strašný město :evil: - Ještěže tam nebydlím :!: :dancing:
A autobusy - bez komentáře.. :-?
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

KOFi píše:Ajantis_CG_thief: Též ze srdce nenávidím to strašný město :evil: - Ještěže tam nebydlím :!: :dancing:
A autobusy - bez komentáře.. :-?
z toho agitačního letáku ta škola působila docela sympaticky, i když mě pobavilo to "...můžeme se pochlubit více než 10ti letou praxí v oboru..." :-)
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Ajantis_CG_thief: Kdybych byl ve Vyškově jen čekatelem na bus, tak by na mě ta reklama působila nejspíš taky pozitivně, ale skutečnost je bohužel úplně jiná.. :-( Ve zkratce - za SPOUSTU peněz málo muziky :!: :-?
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

Frosty píše:Arronax: bolí co - svi*ě jedna.... Kašli na ní - jsi na fóru - u PC, co víc si přát..? :-D ;-)
Akáže sviňa???!!! :evil: :evil: :evil: Od toho má teda pekne ďaleko!!! :evil: :evil: :evil:
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

:roll: :roll: :roll: - všetko čo k tomu treba povedať...
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

KOFi: No, čo už... takéto triky používajú nielen školy, ale aj obchodné spoločnosti. :evil: :evil: :evil:
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

Dnes sa chcem posťažovať na blbé prechladnutie. Bolí ma hrdlo jak hovado... navyše, moja účasť na školských imatrikulačkách v piatok je týmto vážne ohrozená... tie by som len veľmi nerád prepásol. Nahneval by som sa, keby mi z uvedeného dôvodu nebolo umožnené vidieť predstavenia prvákov... rád by som sa zasmial na tých hlúpostiach, ktoré tam predvedú... :twisted: :twisted: :twisted:
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Já jsem taky pěkně nachlazený-díky tomu lae nebudu muset v pátek do školy,takže si nestěžuju
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

LordArian: To nemáte v pátek ředitelský volno :?: :shock:
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

KOFi: pravda, všichni volno nemají - my jo :dancing: (údajně první ředitelské volno po čtyřech letech nebo jak se to říká ;-) ).
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

MCZ: Tak to prakticky boříte jedno tabu :!: :-D
Zamčeno

Zpět na „Archivy“