Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Se školou jsem radši seknul a pro jistotu už pracuji (tři měsíce). 
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
AGRRRR
Stěžuji si na 'spiknutí programů' určených ke smaž.... ééé teda k 'zálohování' samozř.
Již druhý DVD film se mi přes Shrink nepodařilo spálit a to jsem přes něj přitom v době nedávno minulé 'zazálohoval' 8 DVD LOTRa a to šlapalo úplně v pohodě.
Teď se sice dekóduje a stahne na hadr, ale ve chvíli kdy má začít pálit mi vesele oznámí, že na disku není místo - přitom ten soubor má 4,35 GB... DAMN!
Teď se sice dekóduje a stahne na hadr, ale ve chvíli kdy má začít pálit mi vesele oznámí, že na disku není místo - přitom ten soubor má 4,35 GB... DAMN!

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Dneska mám hned několik důvodů ke stížnosti-
- jednak na pana doktora Papouška, s nímž jsme dnes psali v předtermínu zápočtový test z Judaismu (ze základů a velmi lehký- jeho slovy). Takže jsem strávil poslední 3 týdny hodně vskutku nehezkých hohin se Starým zákonem, aby mi to bylo dnes naprosto k ničemu, jelikož pan papoušek zaplnil cleý test otázkami typu "Jak se jmenovaly 2 sloupy u průčelí Jeruzalémského chrámu"... a ještě se po písemce chválil, že loni mu ten tets napoprvé nikdo nenapsal... ehm
- a pak si stěžuju na řidiče autobuus, jímž jsem jel dnes večer z Vyškova- měl více nž 45 minut zpoždění a byla tam neuvěřitelně šílená kosa- a opravdu jsem na takové počasí nebyl oblečen. a nedalo se jít do čekárny, protože bych přišel o své výhodné místo v řadě!
Nu a když konečně bus přijel, řidič to "výstižně" okomentoval- "vždyť nemáme křídla!"...
KOFi: hehe, na agitační billboard VSA jsem ve Vyškově dnes čuměl více než hodinu
- jednak na pana doktora Papouška, s nímž jsme dnes psali v předtermínu zápočtový test z Judaismu (ze základů a velmi lehký- jeho slovy). Takže jsem strávil poslední 3 týdny hodně vskutku nehezkých hohin se Starým zákonem, aby mi to bylo dnes naprosto k ničemu, jelikož pan papoušek zaplnil cleý test otázkami typu "Jak se jmenovaly 2 sloupy u průčelí Jeruzalémského chrámu"... a ještě se po písemce chválil, že loni mu ten tets napoprvé nikdo nenapsal... ehm
- a pak si stěžuju na řidiče autobuus, jímž jsem jel dnes večer z Vyškova- měl více nž 45 minut zpoždění a byla tam neuvěřitelně šílená kosa- a opravdu jsem na takové počasí nebyl oblečen. a nedalo se jít do čekárny, protože bych přišel o své výhodné místo v řadě!
KOFi: hehe, na agitační billboard VSA jsem ve Vyškově dnes čuměl více než hodinu
- Arronax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Dnes sa chcem posťažovať na blbé prechladnutie. Bolí ma hrdlo jak hovado... navyše, moja účasť na školských imatrikulačkách v piatok je týmto vážne ohrozená... tie by som len veľmi nerád prepásol. Nahneval by som sa, keby mi z uvedeného dôvodu nebolo umožnené vidieť predstavenia prvákov... rád by som sa zasmial na tých hlúpostiach, ktoré tam predvedú...

Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.