Já jsem se dneska už stačil rozpálit doběla protože..:
První dvě hodiny ve škole měli němčináři (to já nejsem), potom máme čtyřhodinovou přednášku, ze které jsem si vybral třetí (a poslední) možné "volno" a byl jsem tudíž rozhodnutej, že do školy pojedu až na poslední hodinu, kdy máme diplomovej seminář s ředitelem..
Ráno mi ještě napsala kamoška, která do školy jela, že si nechala doma šálu, a poprosila mě, jestli bych jí mohl nějakou vzít na půjčení do školy, bo je na krk docela háklivá - během dopoledne jsem jí napsal, že tam budu na tu poslední hoďku ale že tu šálu jí vezmu.. Ona odepsala něco ve smyslu, že se už nemusím namáhat, protože ten diplomovej seminář nám OPĚT odpadl.. Já vůl se ještě rozhodl, že spešl kvůli ní do Vyškova s tou šálou přece jenom pojedu, jak jsem plánoval (dřív bych to totiž už nestihl), a tak jsem jí teda brnknul, jestli bude ve škole až do konce, načež mi prakticky vynadala, že ONA odchází už o hodinu dřív, a že tu školu pěkně flákám

S tou školou je to sice celkem pravda (

), ale to její kázání mi přišlo docela pokrytecký, když sama hodlá skončit o hodinu dřív a je schopná takhle kázat někomu, kdo by do té školy jel jenom a pouze kvůli ní a jejímu krku za předpokladu, že by to "neflákala" i ONA

Já se prostě snažím každýmu vyhovět a lidi za to se mnou takhle zametají..