Blbá nálada I: Nechutná skládka depresí

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

sevencreature píše:Hmmm, chtělo by to udělat společné Vánoce Sigilu :-D Přijedeme na sobech a dál už se něco vymyslí ;-)
Mohlo by se začít třeba tím, že MCZ vymyslí nějakou pěknou vánoční grafiku ;-)
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
derkel
Sigilan

Příspěvek od derkel »

nuke píše:
derkel píše:Kaslu jak tubera, furt plivu naky zeleny sajrajt z prudusek, boli me hlava a to mam v takovem stavu jit ven do te zimy? Takze dneska jsem si hodil slofika :lol:
Jak ti je fajn, že nemusíš vyliezť v tomto nečase von. Akurát neviem prečo to píšeš do Blbej nálady :-)
I pres to ze nikam nemusim, ve me prevlada pocit hnusny pocit s toho jak se citim, takze si to ani nemuzu poradne vychutnat, radsi do skoly nez aby mi bylo blbe.
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

Mam blbu naladu pretoze:
1.Vonku prsi :-(
2.Zmeskal som vlak do roboty :-(
3.Musim ist na bicykly 12 km :-(
4.Zabudol som nabit baterky-nemam svetlo,vonku je tma :-(
Dufam ze nezazijem blizke stretnutia s nejakou skodovkou.
Takze ide sa na to ... :evil:
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

derkel píše:I pres to ze nikam nemusim, ve me prevlada pocit hnusny pocit s toho jak se citim, takze si to ani nemuzu poradne vychutnat, radsi do skoly nez aby mi bylo blbe.
Radšej hrdzavým drátom do oka než do práce/školy. :twisted:
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

raider píše:Mam blbu naladu pretoze:
1.Vonku prsi :-(
2.Zmeskal som vlak do roboty :-(
3.Musim ist na bicykly 12 km :-(
4.Zabudol som nabit baterky-nemam svetlo,vonku je tma :-(
Dufam ze nezazijem blizke stretnutia s nejakou skodovkou.
Takze ide sa na to ... :evil:
Kazdopadne.... Mohol si prilozit nejaku poslednu volu alebo nam aspon nieco zazelat.. Ked uz "odchadzas"... :twisted:
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

No já osobně přeji raiderovi bezpečnou cestu tam i zpět, jelikož jet za tmy na kole bez světla je o hubu. Jednou se mi tenhle 'kousek' taky podařil (nepočítal jsem s tím, že zpáteční cestu budu podnikat za tmy) a na jedné křižovatce (mimo město) jsem potkal auto, které z hlavní odbočovalo.
Myslím, že mě viděl, jelikož měl dálkové a ač za mnou nic nejelo, tak zpomalil tak, že skoro stál a když jsem byl 2 metry od kapoty, tak se začal rozjíždět (no asi to udělal schválně) Každopádně já radši pokračoval dál, když jsem za sebou uviděl světla. A sakra řekl jsem si.
No - nebýt přítelkyně řidiče toho auta, tak by to nejspíše skončilo přesdržkou a na rovinu říkám, že bych se tomu nedivil, ba co víc, ani bych to tomu řidiči neměl za zlé, jelikož to znám i z té druhé strany. No - dobrý pocit jsem z toho vážně neměl :-?
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Mám docela blbou náladu, protože mi je blbě. Teď sedím u počítače ve škole a mám volno, protože jsem raději vynechal tělocvik. Něco na mě asi leze, doufám, že to co nejrychleji přejde :pray: .
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Já jsem se dneska už stačil rozpálit doběla protože..:
První dvě hodiny ve škole měli němčináři (to já nejsem), potom máme čtyřhodinovou přednášku, ze které jsem si vybral třetí (a poslední) možné "volno" a byl jsem tudíž rozhodnutej, že do školy pojedu až na poslední hodinu, kdy máme diplomovej seminář s ředitelem..
Ráno mi ještě napsala kamoška, která do školy jela, že si nechala doma šálu, a poprosila mě, jestli bych jí mohl nějakou vzít na půjčení do školy, bo je na krk docela háklivá - během dopoledne jsem jí napsal, že tam budu na tu poslední hoďku ale že tu šálu jí vezmu.. Ona odepsala něco ve smyslu, že se už nemusím namáhat, protože ten diplomovej seminář nám OPĚT odpadl.. Já vůl se ještě rozhodl, že spešl kvůli ní do Vyškova s tou šálou přece jenom pojedu, jak jsem plánoval (dřív bych to totiž už nestihl), a tak jsem jí teda brnknul, jestli bude ve škole až do konce, načež mi prakticky vynadala, že ONA odchází už o hodinu dřív, a že tu školu pěkně flákám :!: :evil:
S tou školou je to sice celkem pravda ( :oops: ), ale to její kázání mi přišlo docela pokrytecký, když sama hodlá skončit o hodinu dřív a je schopná takhle kázat někomu, kdo by do té školy jel jenom a pouze kvůli ní a jejímu krku za předpokladu, že by to "neflákala" i ONA :!: :-(
Já se prostě snažím každýmu vyhovět a lidi za to se mnou takhle zametají..
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 7.12.2005 14:25, celkem upraveno 1 x.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

MCZ: To nechápu. Cožpak není dobré být nemocný a sedět u kompu od rána do večera? ;-)
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

KOFi: Pro dobrotu na žebrotu :twisted:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Vampi: Přesně :!: :roll: - A tak je to pořád :!: :evil:
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Včera mi celý den nešel net. Každému je jasné, že k dobré náladě to moc nepřidá. :-(
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

LordArian píše:MCZ: To nechápu. Cožpak není dobré být nemocný a sedět u kompu od rána do večera? ;-)
Na naší škole je absence spíše trest než požehnání - tolik dopisování :-? ...

Navíc když jsi nemocný, nemůžeš ani vytáhnou paty z domu a zajít za kamarádama, ne, musíš jen sedět doma až čekat, až se uzdravíš...
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Opět se zadařilo něco, co mě mimořádně vytočilo; když už jsem skoro hodinu a půl stahovala mod do BG (přesněji Never Ending Journey) a měla už skoro polovinu staženou, vypadl na - minimálně - celém sídlišti proud a já mohla stahovat znova (což taky právě dělám). No není něco takovýho k vzteku?
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Neferit: záleží na tom, kolik ten mod má a jaký máš net ;-) .
Zamčeno

Zpět na „Archivy“