TES III: Morrowind
Moderátor: sevencreature
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Raider: on je hlavní problém v kompatibilitě datadisků Bloodmoon a Tribunal s češtinami do původního Morrowindu. Obecně za nejméně chybovou je označována v34, byť já ani v v35 zas tolik chyb nepotkal. Ale nejlepší způsob je datadisky vůbec NEINSTALOVAT- ke hraní původního Morrowindu je fakt nepotřebuješ, nic důležitýho navíc nepřidávaj a ušetříš si spousty starostí s těmi bugy.
Prostě nainstaluj jen Morrowind a češtinu na něj.
Prostě nainstaluj jen Morrowind a češtinu na něj.
Je vseobecne zname, ze ceska verzia je bohuzial dobra len pod pohar ako podlozka. Obsahuje mnozstvo chyb, mnozstvo nezmyslov.
Najlepsie asi bude trochu popracovat na anglictine, lebo pokial ide o taketo rozsiahle tituly ako TES, tak musi byt tim, co sa odhodla to prekladat, vysoko profesionalny a seriozny.
Nie je to vsak tento pripad.
Najlepsie asi bude trochu popracovat na anglictine, lebo pokial ide o taketo rozsiahle tituly ako TES, tak musi byt tim, co sa odhodla to prekladat, vysoko profesionalny a seriozny.
Nie je to vsak tento pripad.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Já bych spíš řekl, že nejlepší způsob je NEINSTALOVAT češtinuAjantis_CG_thief píše:Ale nejlepší způsob je datadisky vůbec NEINSTALOVAT- ke hraní původního Morrowindu je fakt nepotřebuješ

Proč si prasit hru, která má už i tak občasnou chybku (při té rozsáhlosti je to spíš nevyhnutelné).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
7c: ach jo, vždyť jsem to psal o pouhý příspěvek výše...
Je opravdu tak těžké pochopit to, že ne všichni umí anglicky tak dobře, aby mohli hrát složité hry v originále? A nechtějí hrát hru, které nerozumí, a nemají čas či chuť čekat s hraním, dokud se anglicky nenaučí?
Myslím, že těchto debat už tady i ještě na BonusWebu absolvovals spoustu a výsledek je vždycky stejný...
Je opravdu tak těžké pochopit to, že ne všichni umí anglicky tak dobře, aby mohli hrát složité hry v originále? A nechtějí hrát hru, které nerozumí, a nemají čas či chuť čekat s hraním, dokud se anglicky nenaučí?
Myslím, že těchto debat už tady i ještě na BonusWebu absolvovals spoustu a výsledek je vždycky stejný...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
yenn: Jj, já vím, ale v tom případě bych doporučoval žonglovat s češtinou - tj. jestli je to vlastně možné...
Hmmm, tak mě tak napadá, že možná měli přeložit jen texty - a klíčová slova nechat v originále (a třeba do závorky dát jejich překlad). Sice by to nevypadalo tak hezky, ale nevzniklo by tolik chyb - resp. bylo by to nejspíš úplně bez chyb, ne?
Hmmm, tak mě tak napadá, že možná měli přeložit jen texty - a klíčová slova nechat v originále (a třeba do závorky dát jejich překlad). Sice by to nevypadalo tak hezky, ale nevzniklo by tolik chyb - resp. bylo by to nejspíš úplně bez chyb, ne?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- MickTheMage
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Co je to za blby napad neinstalovat datadisky? Imho kto nevie anglicky, tak nech to nehraje :) Uz len prist kvoli cestine o rozne (naozaj dobre) tweakovacie a rozsirujuce pluginy by bolo dost blbe, a bez datadiskov je Morrowind polovicny. Cestina zabija hru! ;)
"I wanted to be a Teminator but they require you have an armored hyperalloy skeleton and mine's mostly recycled truck tires."
http://mickthemage.blogspot.com
http://www.kulturakriplu.net
http://mickthemage.blogspot.com
http://www.kulturakriplu.net
Já ti řikal abys udělal ten opravnej mod.AlmSiVi píše:Pravda,teď sem stahoval hromadu skvělých pluginů z netu,jenom abych zjistil že kvůli češtině nejdou.A každou hodnu editovat rozhovory v TESEditoru jenom proto že je tam nefunkční odkaz,to taky nepotěšíMickTheMage píše:Cestina zabija hru! ;)![]()
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. 
-------------------------------------------
Flower power

Flower power
Já vim o dvou. Jedna je když nějakýmu chlápkovi vod Telvani musíš donýst 3 knížky, tak Oheň a výra nejde předat. Pak u kmenů "provolat nerevarinem". Dál už nevim.AlmSiVi píše:No,to se ti lehko rekne.
Ja uz ho mel skoro hotovej a pak se totalne podelal a ted uz si nepamatuju kde ty chyby byly![]()
Flower power

Flower power
Kdyby se do toho pustilo víc hráčů, tak by sme snad dokázali odstranit většinu chyb v češtině.AlmSiVi píše:No,to se ti lehko rekne.
Ja uz ho mel skoro hotovej a pak se totalne podelal a ted uz si nepamatuju kde ty chyby byly![]()
Flower power

Flower power