Já doufám, že počítač nebudu muset upgradovat tak 5 let

Moderátoři: Sadako, sevencreature
Stejně většina lidí obměňuje počítač ob generaci, takže i když koupí tu nejnovější komponentu, tak stejně až to bude chtít upgradnout, tak už bude potřeba jiná.sevencreature píše:nuke, Ajantis: Já to myslím spíš tak, že je dobré koupit to, co je v danou chvíli výhodné (cena/stabilita/výkon) a kašlat na nějakou budoucí kompatibilitu - teda je alespoň dobré podívat se, jestli je možné rozšířit třeba RAM (pokud člověk kupuje méně než 1024 MB).
Já doufám, že počítač nebudu muset upgradovat tak 5 let
A mohu se zeptat na typ? Já mám Logitech 6.1 - takové meší repráčky, které se dají jednoduše chytit i na zeď. (aprop. nechcete někdo jeden repráček navíc?nuke píše:Frosty píše:KOFi: no nech na hlavě. Mě občas vadí i zapnutá dioda u Num LockuCo jsem, ale musel skutečně zaslepit, byla dioda na repráčku. Svítila sice hezky modře, ale tak silně, že téměř plně osvětlila mou jinak temnou komoru
![]()
![]()
Také isté repráky som kúpil aj ja teraz a zrejme ma čaká odpájkovanie diódy, prípadne jej vymenenie za inú.
Ty se subwooferem můžu jen doporučit. No sousedi si zatím nestěžují, horší to bude v létě až budu mít okna dokořán.nuke píše:Frosty : Stereo Genius. Najprv som rozmýšlal o 7.1, keď už idú tie vianoce, ale nakoniec som sa rozhodol, že repráky so subwooferom nie sú pre mňa to pravé (nehovoriac už o mojich susedoch)