Blbá nálada I: Nechutná skládka depresí

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Ajantis_CG_thief: O učení radši ani nemluv - zítra píšu test, kterej bude částí zápočtu a ani jsem to neviděl.. :-( Sice mám ze svýho nenaučení se špatnej pocit, ale nějak bylo, nějak bude :!: 8-)

LordArian: To asi myslíš tak, že jsi doteď míval samý jedničky (a ne trojky a horší :lol: ), co :?:
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Jako že mám pěkně hroznou náladu...poslední dobou pěkně pokulhávám v matice a nedokážu vypočítat příklady, které bych jindy zvládal levou zadné.A třídní si toho všiml a reagoval :"Marku, měl bys vědět, že tě tady na škole zná opravdu každý, jelikož sis už na základní škole vybudoval obrovské postavení, které se přeneslo i sem a je škoda, že tady zatím svému slovu nedostáváš"..atd,atd. Šílené, tohle jsem fakt nevěděl a opravdu mě to netěší...
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Mám veľmi zlú náladu - po 36 hodinách som z torentu dosťahoval Onimushu 3 a nejde - "failed creating the Direct3D device" - z toho dedukujem, že by to chcelo asi lepšiu/novšiu grafickú kartu (bez šance). :cry:
There is a limit to stupidity.
182
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

LordArian píše:Jako že mám pěkně hroznou náladu...poslední dobou pěkně pokulhávám v matice a nedokážu vypočítat příklady, které bych jindy zvládal levou zadné.A třídní si toho všiml a reagoval :"Marku, měl bys vědět, že tě tady na škole zná opravdu každý, jelikož sis už na základní škole vybudoval obrovské postavení, které se přeneslo i sem a je škoda, že tady zatím svému slovu nedostáváš"..atd,atd. Šílené, tohle jsem fakt nevěděl a opravdu mě to netěší...
Holt nejisté postavení adolescenta (souvisí s dotvářením vlastní identity). Zasahuje tě pak i konflikt mnoha vlivů. :-D ;-)
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Jab: Nejspíš tak nějak to bude :-P
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Ja mam strasnu naladu kvoli istemu pocasiu a kvoli istemu trolejbusu, ktory ma (samozrejme kvoli tomu 'istemu pocasiu') vysadil v polke cesty a ja som dvadsat minut slapal pesi v tom neskutocnom snehu domov... Kedze som si prezieravo nevzal rukavice, ruky mi premrzli neskutocne otrasne, ze som (ked uz som bol nastastie u nas v chodbe) si nebol schopny ani zlozit dazdnik...
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Kruci já mám ale blbou náladu :evil: .Zaprvé nepřišel kámoš kterej slíbil že na sto pro přijde.Tak jsem rozjela BG II.Byla jsem už někde v přístavní čtvrti když mě tam nějaký pitomci zabili a já to neměla uložený a ke všemu jsem předtím minule smazala autosave.Když se daří tak se daří :evil:
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

A do toho všeho se nám hrnou vánoce... :-? zrušit... 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

alexa: Předpokládám, že přípravy na ně jsou u tebe už v plném proudu co :?: :-D
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Co kdybychom sepsali nějakou petici za zrušení Vánoc?
Kdo by byl pro?
Já se hlásím :twisted:
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

KOFi píše:alexa: Předpokládám, že přípravy na ně jsou u tebe už v plném proudu co :?: :-D

přípravy v plném proudu?...hm...letos nějak váznu...dnes jsem zjistila, že vánoce jsou za týden?!! :-? 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

alexa: Neříkej, že už dávno nemáš nakoupený dárešky, napečený cukroví, doma uklizeno.. :-) ;-)
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

alexa píše:dnes jsem zjistila, že vánoce jsou za týden?!! :-? 8-)
:lol: to já to zjistil už v pátek - heč! :lol: ... :-? ....:evil:.... :-x .... :doh:
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Musím říct, že mě to taky zděsilo když jsem včera čirou náhodou mrknul na kalendář a zjistil, že Vánoce jsou přesně za týden...ach jo, ať už je to za mnou
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

BTW proč ta skepse? Že se z Vánoc udělal globální cirkus přece neznamená, že si ho z nich člověk musí automaticky udělat taky.
Já se docela těšim - budu volno... sice plný věcma do školy, ale co 8-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Zamčeno

Zpět na „Archivy“