LordArian: To asi myslíš tak, že jsi doteď míval samý jedničky (a ne trojky a horší
Blbá nálada I: Nechutná skládka depresí
Jako že mám pěkně hroznou náladu...poslední dobou pěkně pokulhávám v matice a nedokážu vypočítat příklady, které bych jindy zvládal levou zadné.A třídní si toho všiml a reagoval :"Marku, měl bys vědět, že tě tady na škole zná opravdu každý, jelikož sis už na základní škole vybudoval obrovské postavení, které se přeneslo i sem a je škoda, že tady zatím svému slovu nedostáváš"..atd,atd. Šílené, tohle jsem fakt nevěděl a opravdu mě to netěší...
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Holt nejisté postavení adolescenta (souvisí s dotvářením vlastní identity). Zasahuje tě pak i konflikt mnoha vlivů.LordArian píše:Jako že mám pěkně hroznou náladu...poslední dobou pěkně pokulhávám v matice a nedokážu vypočítat příklady, které bych jindy zvládal levou zadné.A třídní si toho všiml a reagoval :"Marku, měl bys vědět, že tě tady na škole zná opravdu každý, jelikož sis už na základní škole vybudoval obrovské postavení, které se přeneslo i sem a je škoda, že tady zatím svému slovu nedostáváš"..atd,atd. Šílené, tohle jsem fakt nevěděl a opravdu mě to netěší...
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam strasnu naladu kvoli istemu pocasiu a kvoli istemu trolejbusu, ktory ma (samozrejme kvoli tomu 'istemu pocasiu') vysadil v polke cesty a ja som dvadsat minut slapal pesi v tom neskutocnom snehu domov... Kedze som si prezieravo nevzal rukavice, ruky mi premrzli neskutocne otrasne, ze som (ked uz som bol nastastie u nas v chodbe) si nebol schopny ani zlozit dazdnik...
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Kruci já mám ale blbou náladu
.Zaprvé nepřišel kámoš kterej slíbil že na sto pro přijde.Tak jsem rozjela BG II.Byla jsem už někde v přístavní čtvrti když mě tam nějaký pitomci zabili a já to neměla uložený a ke všemu jsem předtím minule smazala autosave.Když se daří tak se daří 
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...