Stěžuji si na ostrou bolest, která mi v nepravidelných intervalech, tak zhruba 10x za den vystřelí do spánku. Už to trvá zhruba 5ý den a odvázanej z toho tedy vážně nejsem
Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
yenn: pravda - nezasáhl... perfektní
....Tedy při příští bouřce nad družinou zakouzlím smrdící mrak a budu doufat, že se jim nebudou dařit záchranné hody 
Stěžuji si na ostrou bolest, která mi v nepravidelných intervalech, tak zhruba 10x za den vystřelí do spánku. Už to trvá zhruba 5ý den a odvázanej z toho tedy vážně nejsem

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
U lékaře jsi byl? Také by nebylo od věci obhlédnout ceníky pohřebních ústavůFrosty píše:Stěžuji si na ostrou bolest, která mi v nepravidelných intervalech, tak zhruba 10x za den vystřelí do spánku. Už to trvá zhruba 5ý den a odvázanej z toho tedy vážně nejsem![]()
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
yenn: Ne - u lékaře jsem zatím nebyl.
Jinak ale děkuji za nabídku a poskytnuté informace
Určitě o tom budu uvažovat
Asi ale Ajantise i tebe (a možná i pár dalších lidí
) nepotěším - ty bolesti se pomalu zmírňují a i četnost se snižuje, takže vás tu asi budu ještě nějakou chvíly strašit
Sakra začínám si připadat, jako 'věčný stěžovatel', ale nemohu jinak
- tentokráte si stěžuji na sebe - resp. na své časově-organizační schopnosti, které jako kdyby poslední dva týdny vůbec nefungovali. Nějako se mi nedaří plnit stanovené cíle a pak nestíhám
No, možná že v tom trochu figuruje i lenost
, ale

Jinak ale děkuji za nabídku a poskytnuté informace
Asi ale Ajantise i tebe (a možná i pár dalších lidí
Sakra začínám si připadat, jako 'věčný stěžovatel', ale nemohu jinak
No, možná že v tom trochu figuruje i lenost
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Není to sice již úplně aktuální, ale stěžuji si na http://www.icq.com , kde mi zamítli jako foto avatara umístit toto mé dílko s prostým vysvětlením - Your photo couldn't be published.
Nic konkrétního neuvedli a já nehodlám v tom několikastránkovém dokumentu hledat motžné příčiny a pak zjišťovat, jestli je můj obrázek plný násilý, sexuálně závadný apod. Tohle byla nechutná cenzura
.
Nic konkrétního neuvedli a já nehodlám v tom několikastránkovém dokumentu hledat motžné příčiny a pak zjišťovat, jestli je můj obrázek plný násilý, sexuálně závadný apod. Tohle byla nechutná cenzura
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Stěžuju si na to, jak jsou lidi arogantní a slušně nevychovaní-
dnes jsem jel vlakem z Prahy do Kroměříže a neustále někomu v kupé nahlas zvonil mobil (tohle nesnáším, ale více to vynikne v kině nebo na přednášce, tam někteří normálně pod lavicí telefonují), ale především se pouze jeden z mých 5ti spolucestujících obtěžoval při telefonování vyjít alespoň na chodbu- většina do toho krámu prostě řvala v kupé- jednak mě to ruší a druhak jsou mi jejich osobní problémy upřímně ukradené. A nijak jim v tom nevadí ani to, že v tom kupé někdo spí, a tudíž ho tím vzbudí....
Ono v souvislosit s mobilními telefony celkově člověk pozná povahu jiných. někdo taky rád čte cizí SMS, jiný má zase ve zvyku mluvit na toho druhého, i když právě telefonuje....
Ach jo....
dnes jsem jel vlakem z Prahy do Kroměříže a neustále někomu v kupé nahlas zvonil mobil (tohle nesnáším, ale více to vynikne v kině nebo na přednášce, tam někteří normálně pod lavicí telefonují), ale především se pouze jeden z mých 5ti spolucestujících obtěžoval při telefonování vyjít alespoň na chodbu- většina do toho krámu prostě řvala v kupé- jednak mě to ruší a druhak jsou mi jejich osobní problémy upřímně ukradené. A nijak jim v tom nevadí ani to, že v tom kupé někdo spí, a tudíž ho tím vzbudí....
Ono v souvislosit s mobilními telefony celkově člověk pozná povahu jiných. někdo taky rád čte cizí SMS, jiný má zase ve zvyku mluvit na toho druhého, i když právě telefonuje....
Ach jo....
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
V této chvíli si můžu stěžovat pouze na můj inernet. Dva dny měl neschopenku, včera jsem musel vylézt na střechu a konektor k anténě byl totálně promočený. Musel jsem to vysušit a provizorně omotat izolačkou. Dneska to frčí skvěle a jsem fakt opravdu strašně moc rád, že jsem se tu opět dostal. 
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
nuke: To já musím zaklepat, půl roku a zatím nic. CD nebo DVD jsem si zničil vždycky vlastní vinou, ale nikdy to nebyla chyba vypalovačky. Ta jede výborně!
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Co já vím, tak ten pro titulky bývá přesnější a shodnější s originálem, protože se nemusí zaobírat délkou slova, kdežto dabing se musí alespoň trochu shodovat s artikulací hlavního hrdiny - např. Gandalf na můstku v Morii: "You shall not pass!" != "Neprojdeš dál" - ale to dál tam dát museli, protože ten záběr to tak nějak vyžadoval.Ajantis_CG_thief píše:Stěžuju si na naše distributory, kteří připravují dabing a titulky pro vydávání filmů na DVD-
je mi pustou záhadou, proč je ROZDÍLNÝ překlad pro dabing a pro titulky, a ještě víc mě štve, že ten pro titulky je ZPRAVIDLA o poznání horší((
Žralok, který štěká, nekouše.
Moja má mesiac, takže chyba bude inde. Asi mám trochu zas**ý windows všemožným balastom. 1024 RAM a operu mi spúšťa miestami aj päť sekúndKoveras píše:nuke: To já musím zaklepat, půl roku a zatím nic. CD nebo DVD jsem si zničil vždycky vlastní vinou, ale nikdy to nebyla chyba vypalovačky. Ta jede výborně!
Ajantis_CG_thief : Angličtina + titulky ako podmaz ( v prípade nerozumenia ) ti nestačia ?