Volná diskuze - archív č. 1

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Sedlaci tu u nas pustali ohnostroje asi az do druhej rana. :evil:
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Je sice co oslavovat, ale trochu s úctou a ne ničit co se dá. Tak to tu u nás alespoň vypadá, nevím jak u vás. Všechno polámané, koše urvané, plno bordela a flašky. No humus.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Koveras píše:Je sice co oslavovat, ale trochu s úctou a ne ničit co se dá. Tak to tu u nás alespoň vypadá, nevím jak u vás. Všechno polámané, koše urvané, plno bordela a flašky. No humus.
Úcta k odpaďákům? Tak to jo... ;-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Prima, je tu nový rok, a moje rozlámané a opotřebované tělo se pomalu vzpamatovává ze včerejška (některé jednohubky dají člověku zabrat). Ty závěje sice nejsou moc hluboký, ale když člověk projde všechny, tak se může i trochu unavit :lol:

Takže všechno nej do tohohle roku 8-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

No, letošní Silvestr byl celkem nic moc, tedy první část, kdy jsem se účastnil oslavy u jedné kámošky. Z té trochy alkoholu, co jsem vypil, jsem měl spíše špatnou náladu, než nějaké veselí, ale po 0:00 jsem vyrazil s lepšími kamarády ulicemi našeho městečka se jen tak projít a pokecat, to už bylo celkem v pohodě.

Ale co jsme viděli nepořádku - hlavně po tzv. zábavné pyrotechnice. Některé kousky by se daly s trochou fantazie zařadit mezi vojenskou techniku; a komu to za ty prachy stojí? :eh:
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Hamster píše:
Koveras píše:Je sice co oslavovat, ale trochu s úctou a ne ničit co se dá. Tak to tu u nás alespoň vypadá, nevím jak u vás. Všechno polámané, koše urvané, plno bordela a flašky. No humus.
Úcta k odpaďákům? Tak to jo... ;-)
:lol: Dobrá myšlenka, opravdu... ;-)
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

U mě poklidný Silvestr, jaký mám ovšem nejradši. S crovaxem jsme shlédli nějaký film, zapařili proti sobě NHl a 15 minut před půlnocí jsme vyrazili na 2 km vzdálený kopec, kde jsme odpálili pár raket. Ovšem zpáteční cesta stála za to. Nyní už vím naprosto přesně, jaké je to se procházet po Planinách ledového větru.
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Lehl mi hadr... co me nejvic stve je, ze jsem tam mel postavy + predmety do Diabla... zaloha samozrejme zadna... :-? .
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

necro: No nějaké předměty bych ti klidně mohl poslat - docela dost věcí mám hodněkrát 8-) Pokud bys o to stál, samozřejmě.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Ty ale urcite mluvis o D2, ne? :)

Kurna... sorc na 50, roguna za chvili 49, war 44... a jsou pryc :cry: :-) .

U roguky krasny Emerald LBB Of The Heavens (+45 resist all/+15 to all attribs)... :cry:

:-?
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Tak tomu se říká závislost. Padne hard a nejvíc se běduje nad Diablem 8-)
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

necro: Aha, jj - o D2, bohužel.

LordArian: No víš kolik času zabere vypracovat postavy v D? Nebo najít sbírku elitních předmětů v D2? :wink:
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Ono kdyz tam mam postavy, se kteryma se pachtim uz 2 roky (od te doby, co hraju na BN), tak to docela nastve... A to nemluvim o tech vecech... Tech jsem tam mel odhadem tak +/- 300, z toho minimalne polovina opravdovy high-class.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

7c: Věřím, že hodně, ale já bych asi nejspíš bědoval nad...hm...ne! Sejvy do her by byli až na druhém místě. Hned po muzice 8-)

Necro: Hm, to je zase fakt...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

LordArian: Hudba? Hehe, tu seženeš zpátky kdykoliv - největší ztráta jsou věci, které nemůžeš snadno nahradit - tj. to, čemu jsi věnoval čas a úsilí 8-)
Zamčeno

Zpět na „Archivy“