Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně žádnou kocovinu, né? Mít kocovinu celej rok... to by mě asi zabilo 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jab: Tak chtěls zápal plic a sotva dostaneš malou virozku, už si stěžuješ?
Jak myslíš, že jsem dostal zápal plic? Ignoroval tu virozu. Tak pěkně obleč trenýrky, obuj sandály a vyraž ven dělat ohňostroj :D
Já přivítám nový rok učením, bo už je mi docela dobře a uvědomil jsem si, že tolik času už zase nemám...
Neferit: jo, bohužel je nemilou vlastností některých jedinců si ve vztahu myslet, že oni jsou jediným předmětem zájmu a že musí být člověk pořád jen s nimi. V lepším případě si to myslí, v horším to i vyžadují

Já přivítám nový rok učením, bo už je mi docela dobře a uvědomil jsem si, že tolik času už zase nemám...

Neferit: jo, bohužel je nemilou vlastností některých jedinců si ve vztahu myslet, že oni jsou jediným předmětem zájmu a že musí být člověk pořád jen s nimi. V lepším případě si to myslí, v horším to i vyžadují

- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Stěžuji si na nedostatek volného času. To je všechno...nic víc...nic míň.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
Tak budu mít krásný nový rok
.Kluk který se mi líbí a normálně si se mnou rád povídá mě ani nepozdravil,a když jsem na něj čekala venku tak jsem promrzla tak asi budu nemocná.Taky jsem to trochu přehnala s alkoholem......když se daří tak se daří a to bylo všechno v jeden den

Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
takové obvykle zastaví byť i malorážná vzduchovka, v horším případě ten jeden brok zaštíplý v řitiJab píše:Na to mám prášky. Ovšem na ty šmejdy, co u nás před barákem mají silvestrovský ohňostroj každý den, na ty nic nemám. Dneska mají sice důvod, ale proč začali v 8 ráno?Neferit píše:Hlavně žádnou kocovinu, né? Mít kocovinu celej rok... to by mě asi zabilo
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Dostal jsem zadani projektu do DIM(diskretni matematika ), ale nevim si stim rady. Mozna je tady nekdo kdo by to byl shopen vyresit.
Zneni ulohy:
"Věta o čtyřech barvách zní:
Každý planární(rovinny) graf je dobře vrcholově obarvitelný nejvýše čtyřmi barvami.
Ukažme si její důkaz.
Důkaz: Nechť je na dobré vrcholové obarvení grafu G třeba alespoň 5 barev. Potom ovšem G obsahuje jako svůj podgraf K5. Dle Kuratowského věty však takový graf není planární.
Tento důkaz jistě není v pořádku, že?! Nalezněte chybu! Umíte najít graf, který neobsahuje K5 jako svůj podgraf, a přitom je třeba na jeho dobré vrcholové obarvení alespoň 5 barev?
Dobré vrcholové barvení grafu m barvami znamená, že každý vrchol grafu je obarven právě jednou z m barev a žádné dva sousední vrcholy nejsou obarveny toutéž barvou."
planární(rovinny)graf:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Rovinn%C3%BD_graf
podgraf:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Podgraf
JInak vrchol grafu si muzete predstavit sai tak: na mape mam zobrazeny staty. Kazdy ze statu predstavuje vrchol(muzeme znacit jako kolecko) a se sousednimi staty je spojen carami(hrany). Veta o ctyrech barvach rika ze takto vzniklou sit je mozno vybarvit(tak aby zaden ze dvou sousednich vrcholu nemel stejnou barvu), ctyrmi barvami.
Zneni ulohy:
"Věta o čtyřech barvách zní:
Každý planární(rovinny) graf je dobře vrcholově obarvitelný nejvýše čtyřmi barvami.
Ukažme si její důkaz.

Důkaz: Nechť je na dobré vrcholové obarvení grafu G třeba alespoň 5 barev. Potom ovšem G obsahuje jako svůj podgraf K5. Dle Kuratowského věty však takový graf není planární.
Tento důkaz jistě není v pořádku, že?! Nalezněte chybu! Umíte najít graf, který neobsahuje K5 jako svůj podgraf, a přitom je třeba na jeho dobré vrcholové obarvení alespoň 5 barev?
Dobré vrcholové barvení grafu m barvami znamená, že každý vrchol grafu je obarven právě jednou z m barev a žádné dva sousední vrcholy nejsou obarveny toutéž barvou."
planární(rovinny)graf:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Rovinn%C3%BD_graf
podgraf:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Podgraf
JInak vrchol grafu si muzete predstavit sai tak: na mape mam zobrazeny staty. Kazdy ze statu predstavuje vrchol(muzeme znacit jako kolecko) a se sousednimi staty je spojen carami(hrany). Veta o ctyrech barvach rika ze takto vzniklou sit je mozno vybarvit(tak aby zaden ze dvou sousednich vrcholu nemel stejnou barvu), ctyrmi barvami.
derkel: viz. PM 
drake127: Mám pocit, že dokázal, ale docela hodně přes ruce.
Minimálně lze dokázat to, že rovinný graf lze obarvit nejvýše 5, a to lze docela přímočařeji. Tím se sice vyvrátí ta věta v tom (proavdu) podivnym důkazu, ale neni to zrovna řešení té úlohy. Pak lze taky dokázat několik věcí okolo chromatickýho čísla a jeho vlastností (< MaxDeg uzlu + 1) atd.

drake127: Mám pocit, že dokázal, ale docela hodně přes ruce.
Minimálně lze dokázat to, že rovinný graf lze obarvit nejvýše 5, a to lze docela přímočařeji. Tím se sice vyvrátí ta věta v tom (proavdu) podivnym důkazu, ale neni to zrovna řešení té úlohy. Pak lze taky dokázat několik věcí okolo chromatickýho čísla a jeho vlastností (< MaxDeg uzlu + 1) atd.
Pravě se mi udělalo dost blbě od žaludku.
Je vidět, že i z úplný blbosti jde udělat věda.
Ty lidi už fakt nevědí čím by se zabavili.

Je vidět, že i z úplný blbosti jde udělat věda.
Ty lidi už fakt nevědí čím by se zabavili.

The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hej, hej, co já vím, tak to prohnali počítačem a řekli, že když to platí pro prvních x (stovek tisíc) grafů, tak že to bude asi tak nějak platit. Nicméně pro n+1 se jim to AFAIK nepovedlo.derkel píše:Dokazane to je, trvalo jim to jenom neco pres jedno stoleti.drake127 píše:derkel: to obarvení 4 barvami ale ještě nikdo nedokázal, ne? Nicméně ti nenajdu rovinný graf, který by potřeboval alespoň 5 barev (lépe řečeno nejsem tak blbej, abych se o to pokoušel).
Žralok, který štěká, nekouše.