Literatura: Co čtete?
Moderátor: sevencreature
No jo Den Trifidů je IMO nepřekonatelná postapokalyptická Sci-Fi. Přečetl jsem již třikrát a s chutí přečtu po čtvrté.
Ad Lerek - Tma 2.0 je IMO nejlepší česká SF. neff nejlepší SF spisovatel. Co dodat?
Ad Lerek - Tma 2.0 je IMO nejlepší česká SF. neff nejlepší SF spisovatel. Co dodat?
Naposledy upravil(a) Melkhior dne 3.1.2006 16:51, celkem upraveno 1 x.
"Vítězství nevyžaduje komentář. Prohra žádný nedovoluje."
"Císař se pro nás hrdinně obětoval a trpí už sto století. Není větší cti než mu tento dar opětovat."
"Císař se pro nás hrdinně obětoval a trpí už sto století. Není větší cti než mu tento dar opětovat."
Ach jo bohužel jsem to koupil. Dvě stovky v CENSORED. Autor by zasloužil vykastrovat za kurvení klasiky.LordArian píše:Ta knížka je opravdu hodně povedená...a četli jste její pokračování? Noc trifidů? pokud ne, radši ji ani nečtěte
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Mein Kampf byla děsná splácanina (horší v tomto směru je pouze "bible" Varga Vikkernese, však pan psychopat vycházel z MK a podařilo se mu úroveň srazit ještě o pár řádů níže, záslužný to čin), mě by zajímalo jeho pokračování Mein Kampf mit meiner Frau
A o pokračovaní Dne Triffidů čtu poprvé...no a jak to tak čtu, tak jsem asi o nic nepřišla, že ano...

A o pokračovaní Dne Triffidů čtu poprvé...no a jak to tak čtu, tak jsem asi o nic nepřišla, že ano...
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Ne nepřišla, škoda papíru vyplýtvaného na tu zrůdnost...Vampiria píše: A o pokračovaní Dne Triffidů čtu poprvé...no a jak to tak čtu, tak jsem asi o nic nepřišla, že ano...
MK je buď splácanina nebo dobrá kniha, záleží na tom, co v ní hledáš
"pokračování" MK kupodivu je byť jen volné s názvem Zweites Buch, ale pro člověka, který se ani příliš nezajímá o nacismus či fenomén hitler je čtení ztrátou času
Noc Trifidů, raději bez komentáře, takový shit ho ani nepotřebuje
"pokračování" MK kupodivu je byť jen volné s názvem Zweites Buch, ale pro člověka, který se ani příliš nezajímá o nacismus či fenomén hitler je čtení ztrátou času
Noc Trifidů, raději bez komentáře, takový shit ho ani nepotřebuje
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Lerek: Mě to přišlo, co se literární úrovně týče, dost příšerné. Četla jsem ten překlad od Zítka, originál ne (třeba je to v něm lépe vyjádřeno?), německy umím asi jako Šteindler s Vávrou v Alles Gutte.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, Den Trifidů není špatnej... Nevím proč, ale když jsem sledoval 28 dní poté (či jak se to jmenuje), tak jsem si na DT vzpomněl.
Mein Kamp - nečetl jsem, ale podle mých kamarádů, co ho četli nemá hodnotu ani toaletního papíru
- děsná nuda.
Ondřej Neff - celkem se mi svého času líbilo Milenium 2 (jak tam byli Umrani) - ale jinak je to další z autorů, kterým se vyhnu obloukem (když teď něj čtu nějaký článek, tak pomalu dostávám vyrážku
). I když jeho knihy o vývoji a historii sf se mi celkem líbily.
Mein Kamp - nečetl jsem, ale podle mých kamarádů, co ho četli nemá hodnotu ani toaletního papíru

Ondřej Neff - celkem se mi svého času líbilo Milenium 2 (jak tam byli Umrani) - ale jinak je to další z autorů, kterým se vyhnu obloukem (když teď něj čtu nějaký článek, tak pomalu dostávám vyrážku

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Vampiria: literární stránku to má pražádnou, v MK jde o vyjádřené myšlenky, německy umím pár základních pozdravů (např. Heil atd...však víte) a zhruba první lekci libovolné učebnice, takže originál jsem sice viděl, dokonce tisklý švabachem z dob Reichu, ale moc jsem si nepočetl
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler