Neferit: Když jsem to svého času uměl i já, tak se to musí naučit každej

Tys uměl štrikovat? Tak to před tebou smekám, já jsem zvládala tak jedině háčkování, u pletení jsem nebyla schopná udělat ani první řadusevencreature píše:Hmmm, pleteníTo byly časy
![]()
Neferit: Když jsem to svého času uměl i já, tak se to musí naučit každej
A to si stěžuješ, nebo se chlubíš?Vampiria píše:sevencreature: No, já se to nenaučilaale zato umím přiostřit jehlice
a mezi námi, neumím nejen plést, ale ani vyšívat či háčkovat, nepřišiju si vlastně ani knoflík...jsem na tyhla práce naprosto a dokonale levá
jak znám Vampirii tak bych tipoval spíš to druhéNeferit píše:A to si stěžuješ, nebo se chlubíš?Vampiria píše:sevencreature: No, já se to nenaučilaale zato umím přiostřit jehlice
a mezi námi, neumím nejen plést, ale ani vyšívat či háčkovat, nepřišiju si vlastně ani knoflík...jsem na tyhla práce naprosto a dokonale levá
Ajantis_CG_thief píše:Kroměříž-Praha (280km) NETOPIL. Bylo to v 5 ráno a venku bylo -20. Okna zamrzala zevnitř... na můj zápal plic to nejlepší :-/
No jo, té jasný. Když o sebe zakopáváte v práci a ještě doma, tak si musíte lézt na nervy.alexa píše:2alexa: jestli se mohu zeptat - jak dlouho jste spolu..? (myslím 'oficiálně')
čtrnáct let...a začíná to být hustý...v práci je fajn![]()
No já myslím, že to alexa myslela spíše tak, že je v práci a je JÍ fajn. Ne že by byl její muž v práci fajn a mimo neTokkar píše:No jo, té jasný. Když o sebe zakopáváte v práci a ještě doma, tak si musíte lézt na nervy.alexa píše:2alexa: jestli se mohu zeptat - jak dlouho jste spolu..? (myslím 'oficiálně')
čtrnáct let...a začíná to být hustý...v práci je fajn![]()