Neferit: Když jsem to svého času uměl i já, tak se to musí naučit každej
Blbá nálada I: Nechutná skládka depresí
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Tys uměl štrikovat? Tak to před tebou smekám, já jsem zvládala tak jedině háčkování, u pletení jsem nebyla schopná udělat ani první řadusevencreature píše:Hmmm, pleteníTo byly časy
![]()
Neferit: Když jsem to svého času uměl i já, tak se to musí naučit každej
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
sevencreature: No, já se to nenaučila
ale zato umím přiostřit jehlice
a mezi námi, neumím nejen plést, ale ani vyšívat či háčkovat, nepřišiju si vlastně ani knoflík...jsem na tyhla práce naprosto a dokonale levá 
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
A to si stěžuješ, nebo se chlubíš?Vampiria píše:sevencreature: No, já se to nenaučilaale zato umím přiostřit jehlice
a mezi námi, neumím nejen plést, ale ani vyšívat či háčkovat, nepřišiju si vlastně ani knoflík...jsem na tyhla práce naprosto a dokonale levá
http://gh.ffshrine.org?r=23256
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
jak znám Vampirii tak bych tipoval spíš to druhéNeferit píše:A to si stěžuješ, nebo se chlubíš?Vampiria píše:sevencreature: No, já se to nenaučilaale zato umím přiostřit jehlice
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ajantis_CG_thief píše:Kroměříž-Praha (280km) NETOPIL. Bylo to v 5 ráno a venku bylo -20. Okna zamrzala zevnitř... na můj zápal plic to nejlepší :-/
Jinak tomu řidiči bych asi i něco řekl - i když - zřejmě 'šetřil domů', takže by to asi nebyla lehká domluva
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
No jo, té jasný. Když o sebe zakopáváte v práci a ještě doma, tak si musíte lézt na nervy.alexa píše:2alexa: jestli se mohu zeptat - jak dlouho jste spolu..? (myslím 'oficiálně')
čtrnáct let...a začíná to být hustý...v práci je fajn![]()
2Ajantis: Seš dost kamikadze, což se ti asi nevyplatí. Já už si se zdravím radši nezahrávám. Po letech zjistíš, že tituly jsou na dvě věci a navíc zdraví v p....i
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No já myslím, že to alexa myslela spíše tak, že je v práci a je JÍ fajn. Ne že by byl její muž v práci fajn a mimo neTokkar píše:No jo, té jasný. Když o sebe zakopáváte v práci a ještě doma, tak si musíte lézt na nervy.alexa píše:2alexa: jestli se mohu zeptat - jak dlouho jste spolu..? (myslím 'oficiálně')
čtrnáct let...a začíná to být hustý...v práci je fajn![]()
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...