Chaha, bondage queen lepší konec si snad ani nemohla přát
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Vampiria: fakt tak málo? wow, tak to je skvostné! To odpovídá mé cestě vlakem do Prahy :D Doufám, že nepřejedu...
Btw přicházím o hodně, když mi nejde zvuk, nebo tam byl jen tak "do počtu"?
Ajantis_CG_Thief: Ty jo, já ani nevím, zda u toho zvuk je ale asi ne - kamarád to měl na PC, kde mu zvuk fungoval a bylo to potichu, já to zde hraji - bez zvukovky - také bez jediného slova či tónu a vůbec mi to nepřijde
Ajantis_CG_thief píše:Vampiria: fakt tak málo? wow, tak to je skvostné! To odpovídá mé cestě vlakem do Prahy :D Doufám, že nepřejedu...
Btw přicházím o hodně, když mi nejde zvuk, nebo tam byl jen tak "do počtu"?
Zvuk je u toho slušnej, takový fantasy brnkaný slaďáčky...
pořiď si VDMSound...
Grrrrrrr já ji nechával makat jen ve sleazy baru(jinde nevidělávala čím to bude?) a stala se z ní profesionální nevěsta co si nikdy nenašla manžela(to sem nepochopil profi nevěsta a nenajde si manžela) .
Nenávidím vás. Nenávidím sebe. Nenávidím cokoli co stvořil člověk, a proto vás všechny zabiju.
Ajantis_CG_thief píše:Anreil: osobně se také více kloním k výkladu "nevěstka" než "nevěsta"
Co by bylo vlastně logicky profesionální nevěsta? Jako sňatková podvodnice?
Bride=nevěsta, novomanželka (dle slovníku)
Vím já? Nevím jestli to tak vidí i asiati:)
Mimochodem bůh mi sdělil, že ve svém povolání měla úspěch.
Nenávidím vás. Nenávidím sebe. Nenávidím cokoli co stvořil člověk, a proto vás všechny zabiju.
Anreil: v angličtině se děje tolik věcí, které by člověk ze slovníku nepochopil... fráze atp, kdo ví, jak je to tady, třeba v nějakém kontextu znamená "bride" ni nevěstka, ona jistá významová podobnost mezi těmi slovy je- pokaždé se někomu "oddá". Ale teď fakt vařím z vody