SMRT

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Ajantis_CG_thief píše:Anreil: MOC by mě zajímalo, jak by se lidé začali chovat, kdyby ot takto fungovalo... Ale MNOHEM radši bych to viděl na nějaké PC simulaci než ve skutečnosti ;-)
já bych MNOHEM radši bych viděl příklad naprostého svatouška, jsi jím ty, Anreili?
Melkhior
Sigilan

Příspěvek od Melkhior »

Anreil: Tohle je moc i na mě. V podstatě by to byl zajímavý pokus, ale jen na PC...
"Vítězství nevyžaduje komentář. Prohra žádný nedovoluje."

"Císař se pro nás hrdinně obětoval a trpí už sto století. Není větší cti než mu tento dar opětovat."
Saruman
Dabus

Příspěvek od Saruman »

Ajantis_CG_thief píše:Ty to zase vidíš moc černě, doufám, že tak to nechodí v každé base na každém oddělení.
Neříkám, že vězení vytříbí charakter, ale že zcela odlišné a omezenén prostředí může u člověka úplně změnit životní hodnoty, poskytnout mu jiný náhled...
Netroufám si ale odhadnout, u kolika procent je to tak a u kolika jinak...
Nikoliv černě, pouze reálně. Stačí si představit, že většinu vězňů dnes tvoří romové rozdělení do malých a velice agresivních skupinek, že člověk hledající potěšení v práci ostrahy nemůsí být úplně "kladný", že vězeňské parcely nejsou zrovna příkladem luxusu a že se většina společnosti dívá na vězně jako na špínu nehodnou statusu člověka. Vážně netuším, kde bys v takovém prostředí chtěl získat pozitivní náhled. Snad strach a nenávist, ale zlepšení charakteru rozhodně ne.
If king at noon says it's night,
Exclaim: Behold! the moon, the stars!

Persian saying
Saruman
Dabus

Příspěvek od Saruman »

Anreil píše:No já to beru tak, že by přežili jen ti co se přizpůsobí(neporušují zákon) nebo ti, které nikdo nechytí(silní).
Jenom zákona dbalí a silní? Není to trochu protiklad :-D

Persian saying
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Elessar píše:Imho je trest smrti O DOST miernejsi nez dozivotie...
Tenhle názor mě vždycky docela dostává. Zvenčí si možná řekneš: "Jó! Ten bastard, místo toho, aby to měl hned za sebou, se bude do konce života škvařit v lochu!!". Ale chtěl bych tě vidět si vybírat... ;-)
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Saruman píše:Nikoliv černě, pouze reálně. Stačí si představit, že většinu vězňů dnes tvoří romové rozdělení do malých a velice agresivních skupinek, že člověk hledající potěšení v práci ostrahy nemůsí být úplně "kladný", že vězeňské parcely nejsou zrovna příkladem luxusu a že se většina společnosti dívá na vězně jako na špínu nehodnou statusu člověka. Vážně netuším, kde bys v takovém prostředí chtěl získat pozitivní náhled. Snad strach a nenávist, ale zlepšení charakteru rozhodně ne.
Pokud to takhle vypadá a chodí ve všech věznicích, nejni to dobře a chtělo by to imho reformu vězeňství. Protože pak vězení nemá v podstatě smysl. Podle ducha dnešních zákonů by totiž mělo opravdu napravovat...
Až dostuduju, zasadím se o to 8-)
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Hamster- tak si vezmi, ze do konca zivota budes tvrdnut v base, alebo zomries :roll: a ja som povedal, ze smrti sa az tak nebojim.... Ti, co su zatvoreni na 10, 15 atd. rokov, maju nadej, ze sa raz von dostanu...
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Ajantis_CG_thief píše:Pokud to takhle vypadá a chodí ve všech věznicích, nejni to dobře a chtělo by to imho reformu vězeňství. Protože pak vězení nemá v podstatě smysl. Podle ducha dnešních zákonů by totiž mělo opravdu napravovat...
Až dostuduju, zasadím se o to 8-)
Zřejmě zatím nemělo smysl nikdy, nevím totiž o nějaké "zlaté éře věznictví", ne že by se to nějak extra lepšilo.
A k tvému závazku - beru tě za slovo ;-) .
Melkhior
Sigilan

Příspěvek od Melkhior »

Elessar píše:Hamster- tak si vezmi, ze do konca zivota budes tvrdnut v base, alebo zomries :roll: a ja som povedal, ze smrti sa az tak nebojim.... Ti, co su zatvoreni na 10, 15 atd. rokov, maju nadej, ze sa raz von dostanu...
No ono to tvrdnutí v base nemusí být díky snaze pitomých ochránců lidských práv něják zvlášť drsné. Ber to takhle: máš zajištěnou potravu, zábavu a cokoli dalšího, pokud si to vyřveš jako své přirozené právo. :roll:

"Císař se pro nás hrdinně obětoval a trpí už sto století. Není větší cti než mu tento dar opětovat."
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Melkhior: Mně by ale takový život zrovna neuspokojoval :roll:

Ještě ad doživotí- ono stejně ve výsledku doživotí často neznamená, po nějakých 15ti letech si můžeš podat žádost o prominutí zbytku, a pokud ses ovládal a "dobře choval"...
Saruman
Dabus

Příspěvek od Saruman »

Ajantis_CG_thief píše:Až dostuduju, zasadím se o to 8-)
A já se zase pokusím o převrat...

Kdo to stihne dříve, dostane od druhého sud piva :-D

Persian saying
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Saruman: Souhlasím :lol:
Melkhior
Sigilan

Příspěvek od Melkhior »

Ajantis_CG_thief píše:Melkhior: Mně by ale takový život zrovna neuspokojoval :roll:
Mě také ne, ale jako život odsouzeného vraha mi to něják tvrdé nepřipadá.

Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Elessar píše:Hamster- tak si vezmi, ze do konca zivota budes tvrdnut v base, alebo zomries :roll: a ja som povedal, ze smrti sa az tak nebojim.... Ti, co su zatvoreni na 10, 15 atd. rokov, maju nadej, ze sa raz von dostanu...
Jak řiká ajantis - vždycky doufáš, že se z toho ještě můžeš dostat. Vzdát to hned na začátku mi připadá jako pěkná srabárna.
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Hamster- neviem, mne pripadne lepsi trest smrti (aj ked elektricke kreslo je neskutocne strasne, stacilo mi vidiet Green Mile 8-) )
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“