SMRT
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ve Smyslu života to zvládliVampiria píše:sevencreature: To víš, otázky vesmíru, života a vůbec nemáš probrané za 10 minut

EDIT:
Frosty: Já tomu rozumím z hlediska jejich víry, proč jsou proti...
Ale také s nimi nesouhlasím
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 18.1.2006 13:32, celkem upraveno 1 x.
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Zde jedna zpráva o eutanázii.
Obzvláště mě tam zaujal tento výrok: "lékaři někdy přistupují k rozhodnutím, která se za každou cenu nasnaží udržet pacienta na živu za cenu jeho velkého utrpení." A lidovcům bych něco vzkázal, ale slušné by to nebylo, takže radši nic
EDIT: a hnedle další zpáva o smrti - ovšem na tuhle jsem jen zíral
Obzvláště mě tam zaujal tento výrok: "lékaři někdy přistupují k rozhodnutím, která se za každou cenu nasnaží udržet pacienta na živu za cenu jeho velkého utrpení." A lidovcům bych něco vzkázal, ale slušné by to nebylo, takže radši nic

EDIT: a hnedle další zpáva o smrti - ovšem na tuhle jsem jen zíral

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
NIC si opravdu představit nedovedu, stejně jako nekonečno.Kong Bao-tan píše:Ty si umíš představit, že po smrti bude NIC - napořád? Donekonečna! Napořád? Umíš si vůbec představit "NIC"? Ne nic jako absenci "něčeho" ale naprosté >NIC<
To mi ale nebrání v tom, abych přijal za svou myšlenku, že smrtí může má existence definitivně skončit.
Než jsem se narodil, nebyl jsem.
Až umřu zase nebudu.
Jsem jen jakýsi přechodný stav miniaturní části vesmíru.
Jako excitovaný elektron. Blick

The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- Wenom
- Sigilan
- Bydliště: Mystická země skotačících nahých nymf,kde ti bubáci splní každé přání.
- Kontaktovat uživatele:
Vzpoměl jsem si na jeden vtip (doufám že tu není): Chtěl bych zemřít jako můj dědeček v klidu ve spánku, smířen se smrtí, a né křičet, bát se a modlit se jako ti lidi co se vezli v dědečkově autobuse.
Nu doufám na něco jako je reinkarnace (život po životě,...),smrti se nebojím,jako spíš té bolesti (ikdyž to bude bolet jen chvilku
)
Nu doufám na něco jako je reinkarnace (život po životě,...),smrti se nebojím,jako spíš té bolesti (ikdyž to bude bolet jen chvilku

Proč žít, když můžeš zemřít.
Zrovna jsem si vzpoměl na mou starou myšlenku z raného dětství, kdy jsem věřil, že smrtí všechno konči a měl jsem šílenou hrůzu z toho, že už budu mrtvý navždy...já vím, možná vám to příjde trošku divné, ale uvědomte si pořádně význam toho slova navždy...už nikdy...
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
K tomu NIC... na jednom nejmenovanem diskuznim serveru probehla shodou okolnosti take debata na tema smrt a tam nekdo uvedl, ze pri bezesnem spanku taky nemyslite apod. Takze si to NIC predstavit dokaze.
A k tem mym 3 puvodnim otazkam:
1. Trest smrti/dozivoti - Ted reknu trest smrti, ale kdybych byl opravdu na miste, kdy bych si jednu z techto moznosti musel vybrat, tak nevim nevim, jestli by mi zivot nebyl milejsi.
2. Trest smrti - Ne. Ted neberu ohled na justicni chyby, podvody, ... Proste podle me je dozivoti mnohem tvrdsi trest. Smrt je pro vezne 'vysvobozenim'.
3. Eutanazie - Ano. Zase neberu v potaz podvody, ...
A k tem mym 3 puvodnim otazkam:
1. Trest smrti/dozivoti - Ted reknu trest smrti, ale kdybych byl opravdu na miste, kdy bych si jednu z techto moznosti musel vybrat, tak nevim nevim, jestli by mi zivot nebyl milejsi.
2. Trest smrti - Ne. Ted neberu ohled na justicni chyby, podvody, ... Proste podle me je dozivoti mnohem tvrdsi trest. Smrt je pro vezne 'vysvobozenim'.
3. Eutanazie - Ano. Zase neberu v potaz podvody, ...
Popiš. Mám pár lidí,kteří by to mohli upotřebitVampiria píše:Kruci, jen si na chvíli odskočím zafilosovovat do čajovny a tady s to nějak rozroste![]()
Hmm, kdyby by např. někdo zabil rodiče či někoho mě jinak drahého, tak NECHCI, aby dostal nějakým pitomým soudem daný trest smrti, nebo doživotí. Zlikvidovala bych si ho sama a to tak, že "až bych s ním skončila a on by přišel do pekla, tak by mu přišlo jako nebe po tom, co jsem s ním prováděla"

Naposledy upravil(a) Anreil dne 18.1.2006 19:30, celkem upraveno 1 x.
Nenávidím vás. Nenávidím sebe. Nenávidím cokoli co stvořil člověk, a proto vás všechny zabiju.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele: