SMRT

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

sevencreature: To víš, otázky vesmíru, života a vůbec nemáš probrané za 10 minut :-D
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Vampiria píše:sevencreature: To víš, otázky vesmíru, života a vůbec nemáš probrané za 10 minut :-D
Ve Smyslu života to zvládli ;-)

EDIT:
Frosty: Já tomu rozumím z hlediska jejich víry, proč jsou proti...
Ale také s nimi nesouhlasím
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 18.1.2006 13:32, celkem upraveno 1 x.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Zde jedna zpráva o eutanázii.
Obzvláště mě tam zaujal tento výrok: "lékaři někdy přistupují k rozhodnutím, která se za každou cenu nasnaží udržet pacienta na živu za cenu jeho velkého utrpení." A lidovcům bych něco vzkázal, ale slušné by to nebylo, takže radši nic 8-)

EDIT: a hnedle další zpáva o smrti - ovšem na tuhle jsem jen zíral :roll:
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Kong Bao-tan píše:Ty si umíš představit, že po smrti bude NIC - napořád? Donekonečna! Napořád? Umíš si vůbec představit "NIC"? Ne nic jako absenci "něčeho" ale naprosté >NIC<
NIC si opravdu představit nedovedu, stejně jako nekonečno.
To mi ale nebrání v tom, abych přijal za svou myšlenku, že smrtí může má existence definitivně skončit.

Než jsem se narodil, nebyl jsem.
Až umřu zase nebudu.
Jsem jen jakýsi přechodný stav miniaturní části vesmíru.
Jako excitovaný elektron. Blick :!: A nic. ;-)
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Wenom
Sigilan
Bydliště: Mystická země skotačících nahých nymf,kde ti bubáci splní každé přání.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wenom »

Vzpoměl jsem si na jeden vtip (doufám že tu není): Chtěl bych zemřít jako můj dědeček v klidu ve spánku, smířen se smrtí, a né křičet, bát se a modlit se jako ti lidi co se vezli v dědečkově autobuse.

Nu doufám na něco jako je reinkarnace (život po životě,...),smrti se nebojím,jako spíš té bolesti (ikdyž to bude bolet jen chvilku :twisted: )
Proč žít, když můžeš zemřít.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Zrovna jsem si vzpoměl na mou starou myšlenku z raného dětství, kdy jsem věřil, že smrtí všechno konči a měl jsem šílenou hrůzu z toho, že už budu mrtvý navždy...já vím, možná vám to příjde trošku divné, ale uvědomte si pořádně význam toho slova navždy...už nikdy...
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

K tomu NIC... na jednom nejmenovanem diskuznim serveru probehla shodou okolnosti take debata na tema smrt a tam nekdo uvedl, ze pri bezesnem spanku taky nemyslite apod. Takze si to NIC predstavit dokaze.

A k tem mym 3 puvodnim otazkam:

1. Trest smrti/dozivoti - Ted reknu trest smrti, ale kdybych byl opravdu na miste, kdy bych si jednu z techto moznosti musel vybrat, tak nevim nevim, jestli by mi zivot nebyl milejsi.

2. Trest smrti - Ne. Ted neberu ohled na justicni chyby, podvody, ... Proste podle me je dozivoti mnohem tvrdsi trest. Smrt je pro vezne 'vysvobozenim'.

3. Eutanazie - Ano. Zase neberu v potaz podvody, ...
Anreil
Šifrovač

Příspěvek od Anreil »

Vampiria píše:Kruci, jen si na chvíli odskočím zafilosovovat do čajovny a tady s to nějak rozroste :shock:

Hmm, kdyby by např. někdo zabil rodiče či někoho mě jinak drahého, tak NECHCI, aby dostal nějakým pitomým soudem daný trest smrti, nebo doživotí. Zlikvidovala bych si ho sama a to tak, že "až bych s ním skončila a on by přišel do pekla, tak by mu přišlo jako nebe po tom, co jsem s ním prováděla" :twisted:
Popiš. Mám pár lidí,kteří by to mohli upotřebit :twisted:
Naposledy upravil(a) Anreil dne 18.1.2006 19:30, celkem upraveno 1 x.
Nenávidím vás. Nenávidím sebe. Nenávidím cokoli co stvořil člověk, a proto vás všechny zabiju.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

necrotising_ píše:K tomu NIC... na jednom nejmenovanem diskuznim serveru probehla shodou okolnosti take debata na tema smrt a tam nekdo uvedl, ze pri bezesnem spanku taky nemyslite apod. Takze si to NIC predstavit dokaze.
No, ale tohle zase není vědomá představa.
krokodile
Sigilan

Příspěvek od krokodile »

Wenom píše:Nu doufám na něco jako je reinkarnace (život po životě,...),smrti se nebojím,jako spíš té bolesti (ikdyž to bude bolet jen chvilku :twisted: )
Bolest je dobrá, dokud to bolí, můžeš si být jist, že jsi naživu ;-)
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

btw: Ako znasate bolest? Sice je to trochu OT, ale predsa to trosku so smrtou suvisi, nie? :twisted:
Anreil
Šifrovač

Příspěvek od Anreil »

krokodile píše:můžeš si být jist, že jsi naživu ;-)
Nemyslím, že tohle by bylo to co mě potěší.
Nenávidím vás. Nenávidím sebe. Nenávidím cokoli co stvořil člověk, a proto vás všechny zabiju.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Arthalion píše:btw: Ako znasate bolest? Sice je to trochu OT, ale predsa to trosku so smrtou suvisi, nie? :twisted:
Co je tohle za otázku? :-D :lol:
Anreil
Šifrovač

Příspěvek od Anreil »

Arthalion píše:btw: Ako znasate bolest? Sice je to trochu OT, ale predsa to trosku so smrtou suvisi, nie? :twisted:
Skvěle(dokud to nebolí mě) :twisted:
Jinak obstojně.
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Bolest snasim myslim velmi dobre. Nejvetsi bolest, jakou jsem kdy zazil bylo asi, kdyz mi poprve umrtovali palec na noze... To byl fakt hnus :).
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“