Moderátoři: Sadako, sevencreature
Je pravda že některé ty příspěvky jsou zajímavé,ale to že někomu řežou ruce a nohy a pak to ošetřují dehtem to je.......uh.....no...sevencreature píše:Ave: No spíš bych řekl, že hlavní téma se víceméně probralo a teď začíná bujet různý off-topic. Ale občas se z téhle príjemně vlhké a teplé hromady kompostu podaří vyrůst zajímavému příspěvku, takže jen houšť![]()
To buď rád že jsi nečetl co dělali ve středověku.sevencreature píše:Ave: No tím zajímavým příspěvkem jsem nemyslel ten svůjTo byla jen taková odbočka na Ajantisovu poznámku. Jo, není to nic pěkného, ale nic překvapivého - lidé se k sobě nechovali moc hezky v žádném věku... Když jsem to kdysi četl, tak mi to taky náladu nezvedlo
jj v kině a pak sme museli jednu kamarádku doprovodit až k ní do pokoje...Ave píše:Mimochodem když už jsem u toho terroru,je to sice OT ale viděl jsi film KRUH?
No to křeslo není taky dvakrát příjemné - viděla jsem video se záznamy nejrůznějších poprav a to elektrické křeslo vypadalo vcelku zajímavěMelkhior píše:jj, jestli si někdo myslí, že dnešní svět je zlej, tak žije v blahé nevědomosti. Přinejhorším schytáš elektrické křeslo - zívačka...