SMRT
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ave: No spíš bych řekl, že hlavní téma se víceméně probralo a teď začíná bujet různý off-topic. Ale občas se z téhle príjemně vlhké a teplé hromady kompostu podaří vyrůst zajímavému příspěvku, takže jen houšť

Naposledy upravil(a) sevencreature dne 19.1.2006 11:23, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Je pravda že některé ty příspěvky jsou zajímavé,ale to že někomu řežou ruce a nohy a pak to ošetřují dehtem to je.......uh.....no...sevencreature píše:Ave: No spíš bych řekl, že hlavní téma se víceméně probralo a teď začíná bujet různý off-topic. Ale občas se z téhle príjemně vlhké a teplé hromady kompostu podaří vyrůst zajímavému příspěvku, takže jen houšť![]()
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ave: No tím zajímavým příspěvkem jsem nemyslel ten svůj
To byla jen taková odbočka na Ajantisovu poznámku. Jo, není to nic pěkného, ale nic překvapivého - lidé se k sobě nechovali moc hezky v žádném věku... Když jsem to kdysi četl, tak mi to taky náladu nezvedlo 
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
To buď rád že jsi nečetl co dělali ve středověku.sevencreature píše:Ave: No tím zajímavým příspěvkem jsem nemyslel ten svůjTo byla jen taková odbočka na Ajantisovu poznámku. Jo, není to nic pěkného, ale nic překvapivého - lidé se k sobě nechovali moc hezky v žádném věku... Když jsem to kdysi četl, tak mi to taky náladu nezvedlo
Mimochodem když už jsem u toho terroru,je to sice OT ale viděl jsi film KRUH?
Plá plamen věrné lásky,
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Kong Bao-tan
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
jj v kině a pak sme museli jednu kamarádku doprovodit až k ní do pokoje...Ave píše:Mimochodem když už jsem u toho terroru,je to sice OT ale viděl jsi film KRUH?
Dost již bylo ostrých uší, na čase tasit nosy!
Něco málo o Svirfneblinech: http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=125332#125332
- Kong Bao-tan
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
bohužel US verzi ... taky jsem slyšel je je ta Jap o dost lepší, leč nemůžu posoudit...
Dost již bylo ostrých uší, na čase tasit nosy!
Chlapci a děvčata vy zlobíte tady má být diskuze o smrti ne o filmech.
Ach ano blahé časy středověkého mučení: jak už jsem jinde zmiňoval toho krvavého orla - neví se jak přesně to vypadalo, ale má se za to, že zahrnoval "vytažení" plic na záda do podoby křídel, nebo prosté vyrytí obrázku do zad. Já rád mučení (ne na sobě proboha!). Favoritem tak stále ůstává smrt ve stylu "bacha autobus"
1610 - poprava vraha krále Jindřicha IV
Už třináct dní po vraždě byl vynesen rozsudek o popravě, provedený s celým obvyklým barbarským rituálem. Mučení španělskými botami; Ravaillac s rozdrcenými klouby omdlel, byl přiveden k životu a v rubáši a s voskovicí v ruce převezen až na prostranství před Notre Dame, kde musel veřejně odprosit.
Pak ho čekalo náměstí Greve. Hysterický dav přivítal odsouzence nenávistným řevem a proklínáním. Na popravišti mu pálili paži hořící sírou,na pažích, stehnech a nohou mu kleštěmi potrhali kůži a do ran vlili roztavené olovo, vroucí smolu, olej, rozpuštěný vosk a síru. Dělaly se přestávky, aby měl víc času trpět.
Pak následovalo čtvrcení. Rozběsnění muži pomáhali koním táhnout; jedno z unavených zvířat bylo nahrazeno, jeden jezdec vedl zvíře nakřivo a vyrval odsouzenci stehno. Ravaillac řval bolestí a volal Salve Regina, koně se činili, leč mohli, a konečně po půldruhé hodině (!) opustil rozervané vrahovo tělo život. Rozsekali mrtvolu na kusy dav se o ně rval, rozřezával je na kousky, bil do nich, vláčel je po zemi, jakási žena se dokonce zakousla jako lítice do mrtvého masa. Pozůstatky byly spáleny a popel rozptýlen.
(zdroj: slovutný Argonantus)
Ach ano blahé časy středověkého mučení: jak už jsem jinde zmiňoval toho krvavého orla - neví se jak přesně to vypadalo, ale má se za to, že zahrnoval "vytažení" plic na záda do podoby křídel, nebo prosté vyrytí obrázku do zad. Já rád mučení (ne na sobě proboha!). Favoritem tak stále ůstává smrt ve stylu "bacha autobus"
1610 - poprava vraha krále Jindřicha IV
Už třináct dní po vraždě byl vynesen rozsudek o popravě, provedený s celým obvyklým barbarským rituálem. Mučení španělskými botami; Ravaillac s rozdrcenými klouby omdlel, byl přiveden k životu a v rubáši a s voskovicí v ruce převezen až na prostranství před Notre Dame, kde musel veřejně odprosit.
Pak ho čekalo náměstí Greve. Hysterický dav přivítal odsouzence nenávistným řevem a proklínáním. Na popravišti mu pálili paži hořící sírou,na pažích, stehnech a nohou mu kleštěmi potrhali kůži a do ran vlili roztavené olovo, vroucí smolu, olej, rozpuštěný vosk a síru. Dělaly se přestávky, aby měl víc času trpět.
Pak následovalo čtvrcení. Rozběsnění muži pomáhali koním táhnout; jedno z unavených zvířat bylo nahrazeno, jeden jezdec vedl zvíře nakřivo a vyrval odsouzenci stehno. Ravaillac řval bolestí a volal Salve Regina, koně se činili, leč mohli, a konečně po půldruhé hodině (!) opustil rozervané vrahovo tělo život. Rozsekali mrtvolu na kusy dav se o ně rval, rozřezával je na kousky, bil do nich, vláčel je po zemi, jakási žena se dokonce zakousla jako lítice do mrtvého masa. Pozůstatky byly spáleny a popel rozptýlen.
(zdroj: slovutný Argonantus)
Naposledy upravil(a) Melkhior dne 20.1.2006 8:44, celkem upraveno 1 x.
"Vítězství nevyžaduje komentář. Prohra žádný nedovoluje."
"Císař se pro nás hrdinně obětoval a trpí už sto století. Není větší cti než mu tento dar opětovat."
"Císař se pro nás hrdinně obětoval a trpí už sto století. Není větší cti než mu tento dar opětovat."
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No to křeslo není taky dvakrát příjemné - viděla jsem video se záznamy nejrůznějších poprav a to elektrické křeslo vypadalo vcelku zajímavěMelkhior píše:jj, jestli si někdo myslí, že dnešní svět je zlej, tak žije v blahé nevědomosti. Přinejhorším schytáš elektrické křeslo - zívačka...
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.