Láska, sex a něžnosti

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Tokkar: Jak které. Mě mohli vzít všichni čerti, když mi spolužačky na střední chtěly předčítat sms od partnerů a nejvíc jsem nesnášela, když vyžadovaly, abych se s nimi JÁ podělila o obsah zprávy či emailu a snažily se mi koukat přes rameno :evil: tohle nesnáším. Po cizím soukromí mi nic není a ostatním po mém už tuplem.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Ajantis, Tokkar: Nevím, jestli jste si toho ještě nevšimli, ale tohle je celkem normální chování - jako příklad uvedu asi tohle - pokud chodíte s nějakou slečnou, tak si můžete být vcelku jistí, že její kamarádky o vás ví téměř všechno... ;-) Resp. jsou možná věci, které si neříkají, ale teď mě zrovna nenapadá žádný příklad 8-)

Edit: Neberte to jako odsuzování - tahle "feature" mi v podstatě nevadí, jen mi přijde zajímavé, jak to někoho občas překvapí...

Co k tomu řekne ženská část osazenstva? Jaké věci si kamarádky navzájem neříkají? :-)
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 19.1.2006 11:13, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

sevencreature: Viz výše - mém případě téměř nic, jednak nemám sebemenší potřebu nějak šířit detaily ze svého soukromí, druhak mám kamarádky asi tak 3 (většinou se přátelím s bytostmi mužského pohlaví) a moc se nevídáme a když už se vidíme, tak se povídá o důležitějších věcech, než o nějakých sms a emailech, co nám kdo poslal...
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

sevencreature píše:Ajantis, Tokkar: Nevím, jestli jste si toho ještě nevšimli, ale tohle je celkem normální chování - jako příklad uvedu asi tohle - pokud chodíte s nějakou slečnou, tak si můžete být vcelku jistí, že její kamarádky o vás ví téměř všechno... ;-) Resp. jsou možná věci, které si neříkají, ale teď mě zrovna nenapadá žádný příklad 8-)

Co k tomu řekne ženská část osazenstva? Jaké věci si kamarádky navzájem neříkají? :-)
Já bych totálně žádné kamarádce neřekla,jak kluk líbá..................ostatně mě tak napadá já asi kamarádce zatím ani o klucích se kterými jsem chodila neřekla ani jméno.Tak si to posuď sám
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

sevencreature píše:pokud chodíte s nějakou slečnou, tak si můžete být vcelku jistí, že její kamarádky o vás ví téměř všechno... ;-) Resp. jsou možná věci, které si neříkají, ale teď mě zrovna nenapadá žádný příklad 8-)
Z mého pohledu jen malý edit: vyškrtni to téměř a jsi skoro na dosah tomu co všechno o tobě její 'nej' kamarádka ví :lol: Tedy s takovou slečnou (která poví i to co neví) jsem naštěstí zatím neměl tu 'čest', ale v mém okolí, se takovýchto párů - ehm, vlastně trojúhelníků - pohybuje celkem dost.
Samozř. - jak můžeme vidět na Vampirii, je to kus od kusu. A je to tak dobře.
Osobně s tím taktéž moc nesouhlasím, ale co naděláte - :-?.... (tedy krom rozchodu :twisted:)
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

2 7c: No mě snad ani tak nepřekvapilo, že mé interní záležitosti se díky ženské přičinlivosti staly veřejnými, jako spíše to, že vše se odehrálo v jeden den.
Nejdřív jsem tu vzpomínal na hříchy mládí, vzápětí se vrátil na místo činu a také byl po zásluze potrestán. Jak říkám, život je někdy opravdu tragikomický.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Frosty: Já píšu téměř, protože některé věci o sobě nevím ani já sám :lol:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

No, tak holky jsou s tím svěřováním se kamarádce opravdu občas dost drsné...vzpomenu na jeden příklad, kdy jsem holce řekl, že se mi líbí a ani ne za pět minut ke mě přiběhla její kamarádka ze slovy: "Hele, ty chceš s Adélou vážně chodit,," :roll:
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

LordArian píše:No, tak holky jsou s tím svěřováním se kamarádce opravdu občas dost drsné...vzpomenu na jeden příklad, kdy jsem holce řekl, že se mi líbí a ani ne za pět minut ke mě přiběhla její kamarádka ze slovy: "Hele, ty chceš s Adélou vážně chodit,," :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

No, tak souhlasím s tím, že nechápu některé spolužačky, že je baví furt rozebírat to, co jim kterej kluk napsal. Už jsem tady (myslím/doufám, že to bylo v tomhle topicu) o spolužačce,k která chodila s několika kluky zároveň a jeden jí napsal dopis o tom, že si připadá jako jako její trofej, kterou ukazuje kámoškam. Pochopitelně to takřka okamžitě po přečtení začala vyjekávat, cože si o sobě zmíněný kluk myslí (btw, já toho kluka znám a přišel mi celkem v pohodě), že jí píše něco takového. Když jsem o něco později přišla a ptala se, co je to tu za poprask (to už začala protestovat podstatná část ženského osezenstva třídy a div, že nevyvolaly revoluci vůči klukům), tak mi do ruk vrazila dopis a zaječela, ať si to teda přečtu sama. Čili i takovým způsobem se můžou informace rozšiřovat (a já k tomu opravdu přišla jak slepej k houslím).

Na druhou stranu, už jsem zažila případy, kdy se kluci bavili o holkách úplně stejným způsobem (čímž ale nechci nikoho ze zdejšího osazenstva z něčeho obviňovat).

Pravdou ale zůstává (minimálně u mojí maličkosti), že si většinu těch opravdu soukromých věcí nechávám pro sebe (páč co je komu do toho), čímž udivuju "nejlepšího kamaráda" svého kluka, kterej ze mě furt tahá rozumy ohledně toho, jak to vypadá a když jsem odmítla cokoliv sdělit, tak se nafoukl jak papuč a prohlásil, že Michal (to jest zatím můj kluk) mu sděluje úplně všechno, což mně osobně docela vadí :twisted:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Neferit: Tak to si "ohrozeny druh" ohladne diskretnosti :lol: ;-)
Vacsina dievcat totiz medzi sebou uplne bez problemov hovori aj o tych najintimnejsich veciach aj v suvislosti so sexom so svojim partnerom. A rozoberaju to velmi hlboko, do detailov, myslim, ze este ovela viac ako chlapi.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Arthalion píše:Neferit: Tak to si "ohrozeny druh" ohladne diskretnosti :lol: ;-)
Vacsina dievcat totiz medzi sebou uplne bez problemov hovori aj o tych najintimnejsich veciach aj v suvislosti so sexom so svojim partnerom. A rozoberaju to velmi hlboko, do detailov, myslim, ze este ovela viac ako chlapi.
Začínám zjišťovat, že jsem ve vzorku naší třídy a některých mých známých ohroženým druhem na spoustu věcí :twisted: .

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Neferit: Vítej do klubu :twisted:
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Vampiria píše:Neferit: Vítej do klubu :twisted:
"Klub tajnůstkářských žen"

Líbí se mi, jak to zní :lol: 8-)

Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

O mém posledním klukovi kamarádka ač se snžila něco zjistit nevěděla ani jméno.....
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Zamčeno

Zpět na „Archivy“