Láska, sex a něžnosti
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tokkar: Jak které. Mě mohli vzít všichni čerti, když mi spolužačky na střední chtěly předčítat sms od partnerů a nejvíc jsem nesnášela, když vyžadovaly, abych se s nimi JÁ podělila o obsah zprávy či emailu a snažily se mi koukat přes rameno
tohle nesnáším. Po cizím soukromí mi nic není a ostatním po mém už tuplem.

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ajantis, Tokkar: Nevím, jestli jste si toho ještě nevšimli, ale tohle je celkem normální chování - jako příklad uvedu asi tohle - pokud chodíte s nějakou slečnou, tak si můžete být vcelku jistí, že její kamarádky o vás ví téměř všechno...
Resp. jsou možná věci, které si neříkají, ale teď mě zrovna nenapadá žádný příklad
Edit: Neberte to jako odsuzování - tahle "feature" mi v podstatě nevadí, jen mi přijde zajímavé, jak to někoho občas překvapí...
Co k tomu řekne ženská část osazenstva? Jaké věci si kamarádky navzájem neříkají?

Edit: Neberte to jako odsuzování - tahle "feature" mi v podstatě nevadí, jen mi přijde zajímavé, jak to někoho občas překvapí...
Co k tomu řekne ženská část osazenstva? Jaké věci si kamarádky navzájem neříkají?

Naposledy upravil(a) sevencreature dne 19.1.2006 11:13, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
sevencreature: Viz výše - mém případě téměř nic, jednak nemám sebemenší potřebu nějak šířit detaily ze svého soukromí, druhak mám kamarádky asi tak 3 (většinou se přátelím s bytostmi mužského pohlaví) a moc se nevídáme a když už se vidíme, tak se povídá o důležitějších věcech, než o nějakých sms a emailech, co nám kdo poslal...
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Já bych totálně žádné kamarádce neřekla,jak kluk líbá..................ostatně mě tak napadá já asi kamarádce zatím ani o klucích se kterými jsem chodila neřekla ani jméno.Tak si to posuď sámsevencreature píše:Ajantis, Tokkar: Nevím, jestli jste si toho ještě nevšimli, ale tohle je celkem normální chování - jako příklad uvedu asi tohle - pokud chodíte s nějakou slečnou, tak si můžete být vcelku jistí, že její kamarádky o vás ví téměř všechno...Resp. jsou možná věci, které si neříkají, ale teď mě zrovna nenapadá žádný příklad
![]()
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Z mého pohledu jen malý edit: vyškrtni to téměř a jsi skoro na dosah tomu co všechno o tobě její 'nej' kamarádka vísevencreature píše:pokud chodíte s nějakou slečnou, tak si můžete být vcelku jistí, že její kamarádky o vás ví téměř všechno...Resp. jsou možná věci, které si neříkají, ale teď mě zrovna nenapadá žádný příklad
![]()

Samozř. - jak můžeme vidět na Vampirii, je to kus od kusu. A je to tak dobře.
Osobně s tím taktéž moc nesouhlasím, ale co naděláte -

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
2 7c: No mě snad ani tak nepřekvapilo, že mé interní záležitosti se díky ženské přičinlivosti staly veřejnými, jako spíše to, že vše se odehrálo v jeden den.
Nejdřív jsem tu vzpomínal na hříchy mládí, vzápětí se vrátil na místo činu a také byl po zásluze potrestán. Jak říkám, život je někdy opravdu tragikomický.
Nejdřív jsem tu vzpomínal na hříchy mládí, vzápětí se vrátil na místo činu a také byl po zásluze potrestán. Jak říkám, život je někdy opravdu tragikomický.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No, tak holky jsou s tím svěřováním se kamarádce opravdu občas dost drsné...vzpomenu na jeden příklad, kdy jsem holce řekl, že se mi líbí a ani ne za pět minut ke mě přiběhla její kamarádka ze slovy: "Hele, ty chceš s Adélou vážně chodit,," 

Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
No, tak souhlasím s tím, že nechápu některé spolužačky, že je baví furt rozebírat to, co jim kterej kluk napsal. Už jsem tady (myslím/doufám, že to bylo v tomhle topicu) o spolužačce,k která chodila s několika kluky zároveň a jeden jí napsal dopis o tom, že si připadá jako jako její trofej, kterou ukazuje kámoškam. Pochopitelně to takřka okamžitě po přečtení začala vyjekávat, cože si o sobě zmíněný kluk myslí (btw, já toho kluka znám a přišel mi celkem v pohodě), že jí píše něco takového. Když jsem o něco později přišla a ptala se, co je to tu za poprask (to už začala protestovat podstatná část ženského osezenstva třídy a div, že nevyvolaly revoluci vůči klukům), tak mi do ruk vrazila dopis a zaječela, ať si to teda přečtu sama. Čili i takovým způsobem se můžou informace rozšiřovat (a já k tomu opravdu přišla jak slepej k houslím).
Na druhou stranu, už jsem zažila případy, kdy se kluci bavili o holkách úplně stejným způsobem (čímž ale nechci nikoho ze zdejšího osazenstva z něčeho obviňovat).
Pravdou ale zůstává (minimálně u mojí maličkosti), že si většinu těch opravdu soukromých věcí nechávám pro sebe (páč co je komu do toho), čímž udivuju "nejlepšího kamaráda" svého kluka, kterej ze mě furt tahá rozumy ohledně toho, jak to vypadá a když jsem odmítla cokoliv sdělit, tak se nafoukl jak papuč a prohlásil, že Michal (to jest zatím můj kluk) mu sděluje úplně všechno, což mně osobně docela vadí
Na druhou stranu, už jsem zažila případy, kdy se kluci bavili o holkách úplně stejným způsobem (čímž ale nechci nikoho ze zdejšího osazenstva z něčeho obviňovat).
Pravdou ale zůstává (minimálně u mojí maličkosti), že si většinu těch opravdu soukromých věcí nechávám pro sebe (páč co je komu do toho), čímž udivuju "nejlepšího kamaráda" svého kluka, kterej ze mě furt tahá rozumy ohledně toho, jak to vypadá a když jsem odmítla cokoliv sdělit, tak se nafoukl jak papuč a prohlásil, že Michal (to jest zatím můj kluk) mu sděluje úplně všechno, což mně osobně docela vadí

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Začínám zjišťovat, že jsem ve vzorku naší třídy a některých mých známých ohroženým druhem na spoustu věcíArthalion píše:Neferit: Tak to si "ohrozeny druh" ohladne diskretnosti![]()
![]()
Vacsina dievcat totiz medzi sebou uplne bez problemov hovori aj o tych najintimnejsich veciach aj v suvislosti so sexom so svojim partnerom. A rozoberaju to velmi hlboko, do detailov, myslim, ze este ovela viac ako chlapi.

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
"Klub tajnůstkářských žen"Vampiria píše:Neferit: Vítej do klubu
Líbí se mi, jak to zní