co máš proti ČT2 ?LordArian píše:na ČT2(nebo podobném kanálu)

Moderátor: sevencreature
Kdyby radši koupili Lexx, Firefly, Farscape nebo tak něco... mamrdi.LordArian píše:Od úterý(či tak nějak) běží na ČT2(nebo podobném kanálu) Zaklínač. Vždy okolo 22hod(teda zhruba)
Link nevim, sosnul sem to na koleji, ale jmenovalo se to podádka o amričanech, tak ti to doufám usnadní hledání...coby182 píše:neznate nekdo takovej kratkej animak (podobne kreleny jako SP) o historii ameriky, delaj si tam z nich srandu jak sou vyklepany a tak... nakej link bo DC magnet by se siknul...
Kdyz sem byl malej tak to pro me byly vazne drsny filmy :) Treba takova Krakatice byla jeden cas u nas na zakladce dcl hit. V poslednich letech sem videl kousek Chrestysu (odesel sem po 20ti minutach se smichem) a pak parodii Pavouci Terror :)Ave píše:tak na takový piromosti jeko je právě Chobotnice nebo nějaký Netopíři jsem přímo alergickácoby182 píše:Btw dnes na Prime davaj dalsi z nekonecne rady thrilleru/horroru, tentokrat s nazvem Chobotnice
Tak jsem asi kecal :) jestli je to ono (má to cca 3minuty) tak to má 20MB, takže jestli máš zájem, tak pošli PM s mailem a já ti to pošlu.coby182 píše:ok, kdyztak si poznamenej jakej nazev to ma v originale :)krokodile píše:Asi kolem 150MB, v dobrý kvalitě. Když počkáš do neděle, tak se ti na koleji podívám (když si vzpomenu)