Film - archív

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Zamčeno
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

LordArian píše:na ČT2(nebo podobném kanálu :twisted: )
co máš proti ČT2 ? :roll: Vždyť tam hrajou Pythoni, Trpaslík, to je více, než všechny zábavné shou novy a primy dohromady 8-) .
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

LordArian píše:Od úterý(či tak nějak) běží na ČT2(nebo podobném kanálu :twisted: ) Zaklínač. Vždy okolo 22hod(teda zhruba)
Kdyby radši koupili Lexx, Firefly, Farscape nebo tak něco... mamrdi. ;-)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
emo_freak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emo_freak »

neznate nekdo takovej kratkej animak (podobne kreleny jako SP) o historii ameriky, delaj si tam z nich srandu jak sou vyklepany a tak... nakej link bo DC magnet by se siknul...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Cesare: Pravda, Farscape vypadal docela zajímavě (soudě podle ukázek na SciFi channelu - při sledování Stargate SG-1 od tamtud :lol:).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
krokodile
Sigilan

Příspěvek od krokodile »

coby182 píše:neznate nekdo takovej kratkej animak (podobne kreleny jako SP) o historii ameriky, delaj si tam z nich srandu jak sou vyklepany a tak... nakej link bo DC magnet by se siknul...
Link nevim, sosnul sem to na koleji, ale jmenovalo se to podádka o amričanech, tak ti to doufám usnadní hledání...
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Viděli jste někdo Kiss of the Dragon? Nebo taky From Cradle to Grave?
Hlavní otázka zní, jak se Vám líbí tyto filmy v podání Jet Li.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
emo_freak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emo_freak »

krokodile píše:Link nevim, sosnul sem to na koleji, ale jmenovalo se to podádka o amričanech, tak ti to doufám usnadní hledání...
a kolik to ma cca MB nevis? pres google sem to nenasel, tak az budu mit doma komp tak se mrknu na DC
krokodile
Sigilan

Příspěvek od krokodile »

Asi kolem 150MB, v dobrý kvalitě. Když počkáš do neděle, tak se ti na koleji podívám (když si vzpomenu)
emo_freak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emo_freak »

krokodile píše:Asi kolem 150MB, v dobrý kvalitě. Když počkáš do neděle, tak se ti na koleji podívám (když si vzpomenu)
ok, kdyztak si poznamenej jakej nazev to ma v originale :)
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

sevencreature píše:Viděli jste někdo Domino? Jeden z filmů, který by mě možná zajímal :-)
Teď sem z toho přišel a je to fakt skvělý... mnohem lepší než Man on fire. A hrdinka je s brokovnicí fakt neodolatelná´... ;-) 8,5/10
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Právě jsme dokoukal na Sympathy for Mr. Vengeance. Po takové lahůdce, jakou je Oldboy, jsem čekal něco alespoň zčásti srovnatelného.
Bohužel byla mi nabídnuta příběhově velmi chatrná kostra (jde téměř o bezobratlovce) bez špetky nápadu a obalena neuvěitelnou spoustou nudy. Nenašel jsem na tom filmu vůbec nic pozitivního...
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

coby182 píše:Btw dnes na Prime davaj dalsi z nekonecne rady thrilleru/horroru, tentokrat s nazvem Chobotnice ;-)
tak na takový piromosti jeko je právě Chobotnice nebo nějaký Netopíři jsem přímo alergická
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
emo_freak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emo_freak »

Ave píše:
coby182 píše:Btw dnes na Prime davaj dalsi z nekonecne rady thrilleru/horroru, tentokrat s nazvem Chobotnice ;-)
tak na takový piromosti jeko je právě Chobotnice nebo nějaký Netopíři jsem přímo alergická
Kdyz sem byl malej tak to pro me byly vazne drsny filmy :) Treba takova Krakatice byla jeden cas u nas na zakladce dcl hit. V poslednich letech sem videl kousek Chrestysu (odesel sem po 20ti minutach se smichem) a pak parodii Pavouci Terror :)
krokodile
Sigilan

Příspěvek od krokodile »

coby182 píše:
krokodile píše:Asi kolem 150MB, v dobrý kvalitě. Když počkáš do neděle, tak se ti na koleji podívám (když si vzpomenu)
ok, kdyztak si poznamenej jakej nazev to ma v originale :)
Tak jsem asi kecal :) jestli je to ono (má to cca 3minuty) tak to má 20MB, takže jestli máš zájem, tak pošli PM s mailem a já ti to pošlu.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Měl jsem o víkendu možnost shlédnout oba Kill Bill. Hlavně první je opravdu skvělý. Velmi zdárná kombinace hudby, prostředí a herců (výjimkou je Uma Thurman, která se do své role moc nehodí..).
Druhý mi přišel o dost slabší. Což je škoda. :-(
Zamčeno

Zpět na „Scéna mořského vánku“