Fallout 1 a 2

Opusťte svůj vault a vydejte se do postapokalyptického světa plného nájezdníků, radiace a mutantů.

Moderátoři: Hamster, Saruman, Daemon

Odpovědět
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Asi ho prepustím...
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Yachiko: A co ten problém s tím Žabákem? ;-)
Jinak Marcus je dobrej s čímkoliv z těžkých zbraní. Oplatí se mu dát v dobrých situacích i raketomet (občas to pomáhá :lol: ). Vic je imho v pozdější fázi hry na nic. Se Sulikem je sranda.
Add vyvražďování Rena :-D : Yachi: Dal jsi předtím Bishopovi kufřík od Moora? Jen kvůli exps. Dále se nezapomeň zeptat Wrightov na lokaci Sierry, pak s nimi dělej co chceš. Nevím jestli hraješ za dobráka, pokud ano, tak bacha na karmu. ;-)
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

Namiesto Vica mozes vyskusat napr. mojho oblubenca Myrona.Sice v boji nie je moc dobry ale moze ti robit stimpaky a dalsie drogy (v zavislosti na vyske tvojej vedy).Ja ho beriem uz len koly tym hlaskam :-D .Ked chces niekoho na boj tak Cassady je squely s gauss rifle, prip. aj Skynet.
edit:Marcus je sice dobry v boji,ale je to blbec a striela aj cez vlastnych,takze s nim chodim iba sam,alebo pri vacsej partii ho ani neberiem.
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Áno, Skyneta mohu taky doporučit. I s pouhou brokovnicí dokáže pěkné masakry (něco pro Yachika :-D ). Ale ne s opičím mozkem, to pak pořád poslouchat, že chce banány unavuje. :lol:
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Koveras: V Reddingu som ešte teraz nebol, Reno ma pohltilo.
Kufrík Bishopovi už asi nedám. :oops: Nemal mi dať nič unikátne? BTW Nenapadnú ma Wrightovci keď som už Mordin? Inak karma sa mi vraždením mafiánov trochu zvýšila, čím to? ;-) Inak mám karmu 801 a som Šampión. Sú dobré tie energetické pištole od Salvatore-ovcov? Lebo oni s nimi nerobil nič-moc. Keby iich nebolo tak veľa, tak ma neajk nezrania - najhorší z nich bol ten barman s brokovnicou. Ten mi raz dal ranu za 42 a odhodilo ma dozadu, potom asi 3-krát 20, bol to dobrý sviniar... inak tých pištolí mám asi 10 a k tomu 500 nábojov - takže neviem čo s nimi, bude dlho trvať kým nájdem obchodníka čo by ich kúpil, aj tak mám v kufri auta ešte kopu iných zbraní, ktoré nemám komu predať - všetci obchodníci sú bez peňazí, alebo ich majú tak málo, že im nepredám ani jeden kus ničoho.
BTW Kde je v Rene ten chlapík, za ktorým ma poslali z Broken Hills? Dúfam, že nemá spoločné nič z mafiou, lebo je to tam ako som písal - vyhrotené...
O tom Marcusovi popremíšľam, Cassidyho som stretol, ale nevzal... ani neviem kde som ho stretol... :think:
Ale ako spolubojovník je Sulik výborný. Je niečo ako osobný strážca. Aj osobe vyvoleného-kalibru sa zíde keď mi k telu dojde nejaký otravný rádoby-bitkár. Potom dostane od Sulika väčšinou takú ranu, že letí dobrých 5 metrov dozadu - inak je na to imho debilná animácia, na tieto polety.
Aj e sním sranda... najmä tie jeho hlášky - lol. Všetko od bojových: "My býti připravená na sadistická masakra!" :lol: až po rozhovor s ním. Vica si asi zatiaľ nechám - aj keď je to debil a k ničomu mi nie je, tak mi je ho ľúto... ;-)
Zatiaľ asi toľko - Fallout2 je proste výborná hra.... :-P 8-)
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Yachiko: No myslím, že s tím "vražděním" si asi mohl chvíli počkat. Je mi líto ti to říct, ale imho Wrightovci po tobě 100% půjdou a nevím, jestli jde získat lokace Sierry jiným způsobem. Jestli máš nějaký save před masakrem, tak bych doporučil ho loadnout a zkusit to znovu, pokud nechceš přijít o jednu výbornou lokaci a taky o jednoho z nej. spolubojovníků ve F2. Ale to je na tobě.
Add Mooreův kufřík: Nic speciálního ti to nepřinese, ale mě je každých zkušeností líto a možná ti dá i peníze, ale těch máš už tak asi dost.
Add laser. zbraně: Tyhle jsou konkrétně k ničemu (najdeš mnohem lepší a to už docela brzy). Náboje si nech, možná se ti budou později hodit. Jednu zbraň si vem s sebou k obchodníkovi v západní lokaci. Ten ji od tebe bude chtít odkoupit - úkol (taky expy).
Jinak tu součástku by měl mít Renesco (obchodník s drogami také v západní části města). Heslo ti řekl určitě správce dolů v Broken Hills (nemůžu si vzpomenout na jméno, ale bylo na V :lol: ).
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

Yachiko:tiez by som ti poradil loadnut to pred tym ako si sa stal clenom Mordinovej rodiny a pridat sa k Wrightom.Nielenze tym ziskas pristup do novej lokacie a noveho partaka,ale dostanes aj dobry quest...odhalenie vraha Wrihgtovho syna-je to jeden z mojich najoblubenejsich questov.Mimochodom Wrightovci su aspon aka taka rodina-ostatni su len zoldniery ...
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

raider: Přidávat se k nim ale kvůli tomu nemusí, pokud chce být u Mordinovců. Lokaci získá po splnění questu s vrahem toho syna a ten může splnit tak jak tak. Ale máš pravdu v tom, že je to jediná pravá rodina z těch všech co ovládají Reno.
btw: Koho si udal jak vraha? ;-)
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Koveras píše:raider: Přidávat se k nim ale kvůli tomu nemusí, pokud chce být u Mordinovců. Lokaci získá po splnění questu s vrahem toho syna a ten může splnit tak jak tak. Ale máš pravdu v tom, že je to jediná pravá rodina z těch všech co ovládají Reno.
btw: Koho si udal jako vraha? ;-)
EDIT:
Yachiko: Jinak to imho opravdu nejde, jak se objevíš v lokaci Wrightovic rodinky, tak po tobě pudou jak po žabě. Ale můžeš to zkusit.
Naposledy upravil(a) Koveras dne 26.1.2006 21:59, celkem upraveno 1 x.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Nedá sa lokácia nájsť predsa nájsť len tak, že k nej prídem? Samotní Wrightovci ma netrápia a quest... no to tiež teoreticky prežijem...
Loadovať už nechem - vraždenie bolo fakt masívne a dosť náročné, a neviem ako ďaleko predtám mám save, ktorý som neprepísal...
Kufrík - Exp a peniaze - nevadí, toho ešte bolo a bude... ;-)
Dobre za obchodníkom pôjdem...
BTW Ako ste sa vysporiadali s tými zlodejmi auta? ja som im dal čo im patrilo... :twisted:
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Yachiko: Jinak lokace Sierra Army depot se nedá "jen tak" najít (obdobně jako Vault 13).
Zloděje jsem někdy vymlátil a někdy zase ne, dle chuti. Pozěji jsou dobrým zdrojem článků jak do auta tak do zbraní, takže záleží na tobě.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Uuf... tak to som nevedel... :-?
Aké články idú do auta? :?:
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Yachiko píše:Uuf... tak to som nevedel... :-?
Tyto http://koveras19.wz.cz/Fallout/mikrofuzni.jpg a taky pasují do jedné vynikající zbraně, ale na to časem přijdeš sám. ;-)
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

Koveras píše:
Yachiko píše:Uuf... tak to som nevedel... :-?
Tyto http://koveras19.wz.cz/Fallout/mikrofuzni.jpg a taky pasují do jedné vynikající zbraně, ale na to časem přijdeš sám. ;-)
Pokud si dobře vzpomínám, tak jsem tam úspěšně narval i ten druhý typ článků, když jsem měl auto úplně na suchu.
Naposledy upravil(a) Razfallow dne 26.1.2006 22:15, celkem upraveno 1 x.

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Koveras: Vo Vault City ich majú 50. Akú ich má auto spotrebu a kedy zistím, že došli?
Odpovědět

Zpět na „Fallout“