Fallout 1 a 2
Moderátoři: Hamster, Saruman, Daemon
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Yachiko: A co ten problém s tím Žabákem?
Jinak Marcus je dobrej s čímkoliv z těžkých zbraní. Oplatí se mu dát v dobrých situacích i raketomet (občas to pomáhá
). Vic je imho v pozdější fázi hry na nic. Se Sulikem je sranda.
Add vyvražďování Rena
: Yachi: Dal jsi předtím Bishopovi kufřík od Moora? Jen kvůli exps. Dále se nezapomeň zeptat Wrightov na lokaci Sierry, pak s nimi dělej co chceš. Nevím jestli hraješ za dobráka, pokud ano, tak bacha na karmu. 

Jinak Marcus je dobrej s čímkoliv z těžkých zbraní. Oplatí se mu dát v dobrých situacích i raketomet (občas to pomáhá

Add vyvražďování Rena

[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
Namiesto Vica mozes vyskusat napr. mojho oblubenca Myrona.Sice v boji nie je moc dobry ale moze ti robit stimpaky a dalsie drogy (v zavislosti na vyske tvojej vedy).Ja ho beriem uz len koly tym hlaskam
.Ked chces niekoho na boj tak Cassady je squely s gauss rifle, prip. aj Skynet.
edit:Marcus je sice dobry v boji,ale je to blbec a striela aj cez vlastnych,takze s nim chodim iba sam,alebo pri vacsej partii ho ani neberiem.

edit:Marcus je sice dobry v boji,ale je to blbec a striela aj cez vlastnych,takze s nim chodim iba sam,alebo pri vacsej partii ho ani neberiem.
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Myron
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Áno, Skyneta mohu taky doporučit. I s pouhou brokovnicí dokáže pěkné masakry (něco pro Yachika
). Ale ne s opičím mozkem, to pak pořád poslouchat, že chce banány unavuje. 

Koveras: V Reddingu som ešte teraz nebol, Reno ma pohltilo.
Kufrík Bishopovi už asi nedám.
Nemal mi dať nič unikátne? BTW Nenapadnú ma Wrightovci keď som už Mordin? Inak karma sa mi vraždením mafiánov trochu zvýšila, čím to?
Inak mám karmu 801 a som Šampión. Sú dobré tie energetické pištole od Salvatore-ovcov? Lebo oni s nimi nerobil nič-moc. Keby iich nebolo tak veľa, tak ma neajk nezrania - najhorší z nich bol ten barman s brokovnicou. Ten mi raz dal ranu za 42 a odhodilo ma dozadu, potom asi 3-krát 20, bol to dobrý sviniar... inak tých pištolí mám asi 10 a k tomu 500 nábojov - takže neviem čo s nimi, bude dlho trvať kým nájdem obchodníka čo by ich kúpil, aj tak mám v kufri auta ešte kopu iných zbraní, ktoré nemám komu predať - všetci obchodníci sú bez peňazí, alebo ich majú tak málo, že im nepredám ani jeden kus ničoho.
BTW Kde je v Rene ten chlapík, za ktorým ma poslali z Broken Hills? Dúfam, že nemá spoločné nič z mafiou, lebo je to tam ako som písal - vyhrotené...
O tom Marcusovi popremíšľam, Cassidyho som stretol, ale nevzal... ani neviem kde som ho stretol...
Ale ako spolubojovník je Sulik výborný. Je niečo ako osobný strážca. Aj osobe vyvoleného-kalibru sa zíde keď mi k telu dojde nejaký otravný rádoby-bitkár. Potom dostane od Sulika väčšinou takú ranu, že letí dobrých 5 metrov dozadu - inak je na to imho debilná animácia, na tieto polety.
Aj e sním sranda... najmä tie jeho hlášky - lol. Všetko od bojových: "My býti připravená na sadistická masakra!"
až po rozhovor s ním. Vica si asi zatiaľ nechám - aj keď je to debil a k ničomu mi nie je, tak mi je ho ľúto...
Zatiaľ asi toľko - Fallout2 je proste výborná hra....

Kufrík Bishopovi už asi nedám.

BTW Kde je v Rene ten chlapík, za ktorým ma poslali z Broken Hills? Dúfam, že nemá spoločné nič z mafiou, lebo je to tam ako som písal - vyhrotené...
O tom Marcusovi popremíšľam, Cassidyho som stretol, ale nevzal... ani neviem kde som ho stretol...

Ale ako spolubojovník je Sulik výborný. Je niečo ako osobný strážca. Aj osobe vyvoleného-kalibru sa zíde keď mi k telu dojde nejaký otravný rádoby-bitkár. Potom dostane od Sulika väčšinou takú ranu, že letí dobrých 5 metrov dozadu - inak je na to imho debilná animácia, na tieto polety.
Aj e sním sranda... najmä tie jeho hlášky - lol. Všetko od bojových: "My býti připravená na sadistická masakra!"

Zatiaľ asi toľko - Fallout2 je proste výborná hra....

- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Yachiko: No myslím, že s tím "vražděním" si asi mohl chvíli počkat. Je mi líto ti to říct, ale imho Wrightovci po tobě 100% půjdou a nevím, jestli jde získat lokace Sierry jiným způsobem. Jestli máš nějaký save před masakrem, tak bych doporučil ho loadnout a zkusit to znovu, pokud nechceš přijít o jednu výbornou lokaci a taky o jednoho z nej. spolubojovníků ve F2. Ale to je na tobě.
Add Mooreův kufřík: Nic speciálního ti to nepřinese, ale mě je každých zkušeností líto a možná ti dá i peníze, ale těch máš už tak asi dost.
Add laser. zbraně: Tyhle jsou konkrétně k ničemu (najdeš mnohem lepší a to už docela brzy). Náboje si nech, možná se ti budou později hodit. Jednu zbraň si vem s sebou k obchodníkovi v západní lokaci. Ten ji od tebe bude chtít odkoupit - úkol (taky expy).
Jinak tu součástku by měl mít Renesco (obchodník s drogami také v západní části města). Heslo ti řekl určitě správce dolů v Broken Hills (nemůžu si vzpomenout na jméno, ale bylo na V
).
Add Mooreův kufřík: Nic speciálního ti to nepřinese, ale mě je každých zkušeností líto a možná ti dá i peníze, ale těch máš už tak asi dost.
Add laser. zbraně: Tyhle jsou konkrétně k ničemu (najdeš mnohem lepší a to už docela brzy). Náboje si nech, možná se ti budou později hodit. Jednu zbraň si vem s sebou k obchodníkovi v západní lokaci. Ten ji od tebe bude chtít odkoupit - úkol (taky expy).
Jinak tu součástku by měl mít Renesco (obchodník s drogami také v západní části města). Heslo ti řekl určitě správce dolů v Broken Hills (nemůžu si vzpomenout na jméno, ale bylo na V

Yachiko:tiez by som ti poradil loadnut to pred tym ako si sa stal clenom Mordinovej rodiny a pridat sa k Wrightom.Nielenze tym ziskas pristup do novej lokacie a noveho partaka,ale dostanes aj dobry quest...odhalenie vraha Wrihgtovho syna-je to jeden z mojich najoblubenejsich questov.Mimochodom Wrightovci su aspon aka taka rodina-ostatni su len zoldniery ...
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Myron
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
raider: Přidávat se k nim ale kvůli tomu nemusí, pokud chce být u Mordinovců. Lokaci získá po splnění questu s vrahem toho syna a ten může splnit tak jak tak. Ale máš pravdu v tom, že je to jediná pravá rodina z těch všech co ovládají Reno.
btw: Koho si udal jak vraha?
btw: Koho si udal jak vraha?

- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
EDIT:Koveras píše:raider: Přidávat se k nim ale kvůli tomu nemusí, pokud chce být u Mordinovců. Lokaci získá po splnění questu s vrahem toho syna a ten může splnit tak jak tak. Ale máš pravdu v tom, že je to jediná pravá rodina z těch všech co ovládají Reno.
btw: Koho si udal jako vraha?
Yachiko: Jinak to imho opravdu nejde, jak se objevíš v lokaci Wrightovic rodinky, tak po tobě pudou jak po žabě. Ale můžeš to zkusit.
Naposledy upravil(a) Koveras dne 26.1.2006 21:59, celkem upraveno 1 x.
Nedá sa lokácia nájsť predsa nájsť len tak, že k nej prídem? Samotní Wrightovci ma netrápia a quest... no to tiež teoreticky prežijem...
Loadovať už nechem - vraždenie bolo fakt masívne a dosť náročné, a neviem ako ďaleko predtám mám save, ktorý som neprepísal...
Kufrík - Exp a peniaze - nevadí, toho ešte bolo a bude...
Dobre za obchodníkom pôjdem...
BTW Ako ste sa vysporiadali s tými zlodejmi auta? ja som im dal čo im patrilo...
Loadovať už nechem - vraždenie bolo fakt masívne a dosť náročné, a neviem ako ďaleko predtám mám save, ktorý som neprepísal...
Kufrík - Exp a peniaze - nevadí, toho ešte bolo a bude...

Dobre za obchodníkom pôjdem...
BTW Ako ste sa vysporiadali s tými zlodejmi auta? ja som im dal čo im patrilo...

- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Yachiko: Jinak lokace Sierra Army depot se nedá "jen tak" najít (obdobně jako Vault 13).
Zloděje jsem někdy vymlátil a někdy zase ne, dle chuti. Pozěji jsou dobrým zdrojem článků jak do auta tak do zbraní, takže záleží na tobě.
Zloděje jsem někdy vymlátil a někdy zase ne, dle chuti. Pozěji jsou dobrým zdrojem článků jak do auta tak do zbraní, takže záleží na tobě.
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tyto http://koveras19.wz.cz/Fallout/mikrofuzni.jpg a taky pasují do jedné vynikající zbraně, ale na to časem přijdeš sám.Yachiko píše:Uuf... tak to som nevedel...![]()
Aké články idú do auta?

Pokud si dobře vzpomínám, tak jsem tam úspěšně narval i ten druhý typ článků, když jsem měl auto úplně na suchu.Koveras píše:Tyto http://koveras19.wz.cz/Fallout/mikrofuzni.jpg a taky pasují do jedné vynikající zbraně, ale na to časem přijdeš sám.Yachiko píše:Uuf... tak to som nevedel...![]()
Aké články idú do auta?
Naposledy upravil(a) Razfallow dne 26.1.2006 22:15, celkem upraveno 1 x.
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END